Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

Sony SEL FE 20mm F:1.8 G objektív (SEL20F18G)

Kompakt, nagy felbontású 20 mm F1.8 prímobjektív

0 Review(s) 
A Sony legújabb optikai technológiája lenyűgöző felbontást biztosít saroktól sarokig a maximális F1.8 blendénél egy nagy blendéjű, nagylátószögű prímobjektívben. A rendkívül kompakt objektív egy E-bajonettes vázzal sokoldalúságot, kiváló AF-teljesítményt, vezérelhetőséget és megbízhatóságot nyújt nagyon sokféle fotózási helyzetben.
399 800 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Kompakt, nagy felbontású 20 mm F1.8 prímobjektív - A Sony legújabb optikai technológiája lenyűgöző felbontást biztosít saroktól sarokig a maximális F1.8 blendénél egy nagy blendéjű, nagylátószögű prímobjektívben. A rendkívül kompakt objektív egy E-bajonettes vázzal kiváló AF-teljesítményt, vezérelhetőséget és megbízhatóságot nyújt nagyon sokféle fotózási helyzetben.


Kiváló saroktól sarokig terjedő felbontás F1.8-tól - Az innovatív optikai kialakításban található két AA (továbbfejlesztett aszférikus) tag minimalizálja az aberrációt, és kiváló felbontást biztosít saroktól sarokig az objektív legszéleseb F1.8 blendéjétől.


gyenletes és természetes háttérelmosás (bokeh) - A szférikus aberráció precíz szabályozása mellett, mely jelentős hatással van a háttérelmosás minőségére, az FE 20mm F1.8 G egy 9 lamellás körkörös blendével biztosítja a G Lens objektívekre jellemző sima, egyenletes háttérelmosást és természetes csúcsfényeket.


Kiváló AF-sebesség, precizitás és követés - A két XD (eXtreme Dynamic, vagyis rendkívül dinamikus) lineáris motor könnyen lépést tart a Sony nagysebességű fényképezőgépvázaival, és teljes mértékben kihasználja azok AF-sebességét, precizitását és követési képességét. Az új vezérlési algoritmusok az objektív nagy fókuszcsoportjának sima és késleltetés nélküli mozgatásával biztosítják a dinamikus, néma és alacsony rezgésű autofókuszt.


Realisztikusan renderelt pontforrások - Két AA- (továbbfejlesztett aszférikus) és három ED- (extraalacsony szórású) üvegtag minimalizálja a szagittális becsillanást, hogy pontos legyen a pontszerű fényforrások reprodukálása, színátfolyás nélkül.


Kompakt és könnyű a fokozott mobilitásért és kezelhetőségért - A fejlett optikai kialakítás két AA-tagot tartalmaz, melyet egy finomított mechanikai rendszer támogat egy mindössze 373 gramm tömegű G Lens objektívben. Fokozott mobilitást kínál a kompakt, E-bajonettes vázak használatakor, és jól használható gimballal vagy kiegészítő markolattal. Az FE 20mm F1.8 G egy sokoldalú objektív, mely nagyon sokféle fotózási és filmkészítési igényt kielégít.


Nano AR bevonat az éles kontrasztért - A Sony eredeti Nano AR bevonata precíz, szabályos nanoszerkezetet hoz létre az objektív felületén, amely nem befolyásolja a fényáteresztést, de elfojtja a visszatükröződéseket, amelyek a becsillanást és szellemképképződést okozhatnak. A belső tükröződéseket abszolút minimumra csökkenti, ezáltal kiemelkedő tisztaságot és kontrasztot biztosít.


Kiváló teljesítmény közelképeknél, még szelfiknél is - Amellett, hogy a 20 mm kiváló fókusztávolság a szelfikhez, az objektív minimális fókusztávolsága mindössze 0,19 méter AF módban, és csak 0,18 méter kézi fókuszálásnál. Kiválóan használható gimballal és markolattal, akár szelfik készítéséhez, akár más témáknál.


Por- és nedvességálló - Por- és nedvességálló kialakítása biztosítja a kültéri munkához szükséges megbízhatóságot kihívást jelentő körülmények között is.


Elülső elem fluorbevonattal - Az elülső lencsetag fluorbevonata taszítja a vizet, az olajat és az egyéb anyagokat, egyúttal egyszerűbb letörölni a felületéről bármilyen mégis megtapadó szennyezőanyagot és ujjlenyomatot.


Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés azonnali és precíz élmény.


Testre szabható fókuszrögzítő gomb - Az ideálisan elhelyezett fókuszrögzítő gomb leegyszerűsíti a fókuszrögzítés vezérlését, valamint a fényképezőgép-vázról elérhető menü számos funkciójához is hozzárendelhető.


30 mm-rel egyenértékű APS-C vázaknál - Az objektív kiválóan használható kisebb APS-C formátumú vázakkal is, mivel széles, 30 mm-es fókusztávolságot biztosít (full frame formátummal egyenértékű). A 30 mm kiváló városi pillanatképekhez, vagy akár a táj megörökítéséhez túrázás vagy hegymászás közben. A SEL20F18G az APS-C és a full frame felhasználóknak is kifejezetten ajánlott.


Könnyű váltás a manuális és az autofókusz között - Az automata és manuális beállítás közötti azonnali váltást lehetővé tevő fókusz üzemmód kapcsoló különösen előnyös lehet, amikor finom manuális fókuszbeállítást igénylő témákat vagy helyzeteket akarunk megörökíteni.


A kapcsolható ütközőjű blendegyűrű - A profi helyzetekben elvárt gyors reakció mellett a blendegyűrű tartalmaz egy kapcsolót is, amely be- vagy kikapcsolja az ütközőket. Bekapcsolva pontos visszajelzést ad állóképeknél, kikapcsolva pedig folyamatosan, némán állítható filmfelvételkor.


A Sony filmes technológiája támogatja a profi filmkészítést - A filmkészítésnél nagyon hasznos egyebek mellett az objektív XD lineáris motorjai által biztosított gyors, precíz AF és követés, az ultraszéles, 20 mm-es látószög a full frame vázak esetén (30 mm az APS-C vázaknál vagy Super 35 látószög-beállításnál), a nagy fényerejű F1. 8 maximális blende, a kompakt és könnyű kialakítás, valamint a kiváló teljesítmény közelképeknél. Az objektív kis mérete és könnyűsége mellett a belső fókusz kialakítása kényelmessé teszi a kompakt gimballal vagy markolattal történő vlogoláshoz és más helyzetekben.


Sokféle szűrőt lehet ráhelyezni - Számos más ultranagy látószögű objektívvel ellentétben az objektívre körkörös polárszűrőket lehet helyezni a tájképfotózáshoz, ND-szűrőket a filmekhez, és más típusú szűrőket is, így az irányítás valóban a felhasználó kezében van.


SEL20F18G.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
nincs
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
20 / 30
Felépítés
14 lencse, 12 csoportban
Látószög (35 mm)
94 fok
Látószög (APS-C)
70 fok
Blendelamellák száma
9
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,20 m
Maximális nagyítási arány
0,20 (AF), 0,22 (MF)
Minimális blende (F)
F22
Zoomrendszer
nincs
Szűrőátmérő
67 m m
Méretek
73,5 x 84,7 mm
Tömeg
373 gramm