Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

Sony FE 200–600 mm, F5,6-6,3 G OSS (Sony E) (SEL-200600G)

0 Review(s) 
A 200–600 mm-es szupertelefotó-zoomobjektív 840 mm vagy 1200 mm átfogásig bővíthető 1,4x vagy 2,0x telekonverterrel, hibátlan G Lens minőséggel és AF-működéssel. Aszférikus és ED lencsetagjai nagyszerű felbontást nyújtanak a teljes zoomtartományon, a Sony-féle Nano AR bevonat gátolja a becsillanást és a szellemképképződést, a bokeh pedig csodaszép.
739 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Zoom 600 mm-ig, telekonverterrel 1200 mm-ig - Használható a külön megvásárolható 1,4x vagy 2,0x telekonverterrel is, amellyel maximális fókusztávolsága 840 mm vagy 1200 mm (F13 blende mellett). Mindkét telekonverter csúcsminőségű, megőrzi a kimagasló képminőséget és AF teljesítményt. Az 1,4x telekonverterrel a zoom- és a blendetartomány: 280–840 mm és F8–9. A 2,0x telekonverter ezen értékei: 400–1200 mm és F11–13.
Nagy felbontás a zoomtartományon belül - Az új optikai kialakítás öt ED (extraalacsony szórású) üveg lencsetagja és egy aszférikus lencsetagja kimagasló felbontást és képminőséget kínál a teljes zoomtartományban. Az aszférikus lencsetag visszaszorítja a szférikus aberrációt és a torzítást, az ED-lencsetag pedig minimalizálja a szupertelefotós fókusztávolságok esetében problémaként előforduló kromatikus aberrációt.
Gyönyörű, természetes G Lens objektíves bokeh - 11 lamellás, körkörös blendemechanika fokozza az objektívvel elérhető bokeh szépségét, így lehetőség van a szupertelefotós fókusztávolság melletti kis mélységélességet használva lélegzetelállító felvételeket készíteni mély, krémes G Lens objektíves bokeh effektussal.
Nano AR bevonat a becsillanás és a szellemképképződés ellen - A Sony eredeti Nano AR bevonatának egyenletes, nanométeres léptékű szerkezete megbontja az objektív határfelületét, így jelentősen csökkenti a tükröződést, amely a képminőséget rontó becsillanást és szellemképképződést okozhat. A végeredmény: kimagasló képtisztaság és kontraszt. (1. Tükröződésmentes nanokristály-bevonat / 2. Lencse / 3. Továbbított fény)
3 módú optikai SteadyShot - Optikai képstabilizálás könnyíti az éles képek készítését kézben tartott géppel, szupertelefotós fókusztávolságok esetén is. A MODE 2 ideális stabilizálást kínál pásztázó felvételekhez, a MODE 33 pedig fejlett képkeresős stabilizálást biztosít, amely megkönnyíti a kiszámíthatatlan sportpillanatokról és a vadvilág történéseiről készített felvételek komponálását. 5 tengelyes stabilizálás érhető el a kompatibilis α vázak esetében.
Gyors és precíz AF követi a gyors témákat - A Sony-féle DDSSM (Direct Drive SSM) rendszer ereje és pontossága biztosítja az objektív számára a mechanizmust az elképesztően gyors és pontos élességállításhoz. A nagy pozicionálási pontosságnak köszönhetően nincs kárba veszett mozgás. A tűéles automatikus élességállítás villámgyorsan működik. A DDSSM rendszer emellett hihetetlenül csendes is.
Három programozható fókuszrögzítő gomb - Pogramozható fókuszrögzítő gombok állnak rendelkezésre három helyen is, egymástól 90°-ban, így könnyen hozzáférhetők vízszintesen vagy függőlegesen tartott géppel, lefelé vagy felfelé álló markolat esetén egyaránt. Igény szerint más funkciókat is hozzá lehet rendelni a gombokhoz.
Fókusztartomány-limiter a gyorsabb élességállítás érdekében - Fókusztartomány-limiter kapcsoló segítségével korlátozni lehet az objektív automatikus élességállítási tartományát 2,4 és 10 méter közé, 10 méter és a végtelen közé, illetve engedélyezni lehet az automatikus élességállítást a teljes tartományon, korlátok nélkül. Ez felgyorsíthatja az automatikus élességállítást egyes helyzetekben azzal, hogy kizárja az objektív fókuszálását a céltartományon kívüli térrészekre.
Belső zoom segíti a stabil fényképezést - A belső zoomolási mechanizmus azt jelenti, hogy zoomolás közben az objektív hossza nem változik, így stabil és kiegyensúlyozott marad a kézben tartott gép is fotózáskor. A belső zoom azt is jelenti, hogy az elülső lencsetag és a téma távolsága változatlan marad.
Por- és nedvességálló kivitel - A por- és nedvességálló kivitel biztosítja a zord körülmények közti kültéri munkához szükséges megbízhatóságot. A 100%-os por- és nedvességállóság nem garantált.
Elülső elem fluorbevonattal - Az elülső lencsetag fluorbevonata taszítja a vizet, az olajat és az egyéb anyagokat, egyúttal egyszerűbb letörölni a felületéről bármilyen mégis megtapadó szennyezőanyagot és ujjlenyomatot.
Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés azonnali és precíz élmény.
Eltávolítható állványrögzítő - Eltávolítható rögzítő teszi lehetővé állvány gyors csatlakoztatását, illetve leválasztását, így igazán egyszerű a váltás a kézi és az állványos fotózás között. A rögzítő is leszerelhető a kényelmesebb szállítás és tárolás érdekében. Reteszmechanika gátolja az eszköz véletlen lecsatlakoztatását.
A fényképezőgép váz nem tartozék!
SEL200600G.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelo készülékekkel is!
Maximális blende (F)
5.6 - 6.3
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
200-600 / 300 - 900
Felépítés
22 lencse, 16 csoportban
Látószög (35 mm)
12° 30’ – 4° 10'
Látószög (APS-C)
8° – 2°40'
Blendelamellák száma
11
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,98 m
Maximális nagyítási arány
0,20x
Minimális blende (F)
32 - 36
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
95 mm
Méretek
111,5 x 318 mm
Tömeg
2115 gramm