Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY E 70–350 mm F4.5–6.3 G OSS (SEL-70350G)

0 Review(s) 
Az optimalizált mechanika és optika kimagasló szupertelefotós zoomteljesítményt biztosít az APS-C vázaknál (105–525 mm egyenérték). Meggyőző G Lens-minőség áll rendelkezésre a teljes zoomtartományban, egészen a képszélekig. Mindez egy kompakt, jól hordozható, 5× szupertelefotós zoomobjektívben, beépített optikai képstabilizálással.
329 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kiterjesztett 70 mm – 350 mm zoomtartomány - Az objektív 70–350 mm-es (105–525 mm 35 mm Full Frame-nek megfelelő) zoomtartománya bőségesen lefedi a témák széles választékát a tájképektől kezdve a vadon élő állatokig.
Kiváló képminőség bármilyen gyújtótávolságnál - Egy aszférikus elem és három ED (extraalacsony szórású) üvegelem precíziós optikai kivitelben elnyomja a torzítást az objektív teljes zoomtartományában, beleértve a kromatikus aberrációt, amely problémás lehet a szuper telefotó gyújtótávolságainál. Kiváló élesség és visszaadás bármely gyújtótávolságnál, a kép teljes területén.
Meseszép G Lens objektív bokeh - A körkörös blende mechanizmus növeli a bokeh minőségét, lehetővé téve a szuper telefotó-zoomobjektívvel elérhető szűk mélységélesség kihasználását a lenyűgöző képek készítéséhez, melyek sima, kiemelten szép G Lens objektív bokeh-val rendelkeznek.
Kompakt, mobil 5-szörös szuper telefotó zoommal - A nagy, 5-szörös zoomtartomány ellenére ez a kompakt objektív csupán 625 grammot nyom, maximalizálva a teljes fényképezőgép-rendszer hordozhatóságát.
Tiszta, elmosódásmentes képek állvány nélkül is - A beépített optikai SteadyShot képstabilizálás megkönnyíti az elmosódásmentes képek rögzítését, különösen amikor szuper telefotó gyújtótávolsággal készít felvételt. [1] SteadyShot KI [2] SteadyShot BE
XD lineáris motor APS-C objektívben - A Sony XD (extrém dinamikus) lineáris motor technológiája rendelkezésre áll egy APS-C objektívben, csúcstechnológiás, gyors, precíz és megbízható AF-teljesítményt biztosítva. A legújabb kompakt APS-C vázak valós idejű AF-funkcionalitásával ötvözve kiváló teljesítményű, könnyen kezelhető rendszer áll rendelkezésére például a tájképekhez vagy a vadon élő állatok rögzítéséhez. Sokoldalú, testre szabható fókuszrögzítő gomb - A könnyen hozzáférhető helyen lévő fókuszrögzítő gombbal kényelmesen vezérelhető a fókuszrögzítés funkció.
A gombot a fényképezőgép menüjén keresztül is testre lehet szabni, amely egyéb funkciók – például a Jobb/Bal szem kiválasztása – hozzárendelését is lehetővé teszi.
Fókusz-zárkapcsoló - A fókusz-zárkapcsolóval megakadályozható, hogy az objektív a szállítás során a saját súlya miatt kiterjeszkedjen.
Automatikus/manuális fókuszbeállítás gyors átváltása - Az objektíven található AF/MF fókuszmód kapcsolóval könnyen és gyorsan lehet váltani az automata és a manuális fókuszbeállítás között, azonnal reagálva a módosult felvételrögzítési szükségletekre.
Por- és nedvességálló kivitel - A por- és nedvességálló kivitel biztosítja a zord körülmények közti kültéri munkához szükséges megbízhatóságot. Nem garantált a 100%-os por- és nedvességállóság.
SEL70350G.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
APS-C
Maximális blende (F)
4.5-6.3
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
70-300 / 105-525
Felépítés
19 lencse, 13 csoportban
Látószög (35 mm)
nincs adat
Látószög (APS-C)
22°–4°40'
Blendelamellák száma
7
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
1,1–1,5 m
Maximális nagyítási arány
0,23x
Minimális blende (F)
F22-F32
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
67
Méretek
77 x 142 mm
Tömeg
625 g