Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

ILCE objektív

SONY FE 35mm F1.8 (SEL-35F18F)

Gyors, sokoldalú, tökéletes minden alkalomra

0 Review(s) 
Ez a Full Frame fényképezőgéphez készült kompakt és könnyű 35 mm-es prímobjektív a maximális F1.8-as blendenyílás mellett is kiváló képminőséget biztosít, így asztaltémákhoz és kültéri képekhez is tökéletes választás.
254 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Full Frame, gyors, kicsi és könnyű - Ugyan csupán 280 g-ot nyom ez az F1.8-as objektív, illetve átmérője és hossza is csak 65,6, valamint 73 mm, mégis kiváló képminőséget nyújt, így ideális választás, legyen szó akár fotózásról, akár videokészítésről. Ugyan ez egy Full Frame objektív, mégis illik az APS-C vázakhoz, így 52,5 mm-es gyújtótávolságával portrékészítéshez is bátran használható.
Kiváló felbontás a kép teljes területén - A speciálisan kialakított objektívbe egy aszférikus lencsetagot is beleépítettek az optikai aberráció csökkentéséért, valamint annak érdekében, hogy nagy felbontást biztosítson a képek szélein is. Sima bokeh hatás is elérhető igény szerint, a természetes fényeket biztosító 9 lamellás körkörös blendének köszönhetően.
Megbízható AF-követés minden helyzetben - A széles, F1.8-as blendenyílásánál is elérhető kis mélységélesség miatt rendkívül fontos a fókusz. Az objektív lineáris motoros AF-meghajtórendszerének csendes, gyors működése és pontossága nem csak a fényképek esetében biztosít pontos élességállítást, hanem az olyan videók esetében is, ahol a finom, folyamatos fókuszvezérlés érdekében „ingadozást” alkalmaznak.
Testre szabható fókuszrögzítő gomb - Az ideálisan elhelyezett fókuszrögzítő gomb leegyszerűsíti a fókuszrögzítés vezérlését, valamint a fényképezőgép-vázról elérhető menü számos funkciójához is hozzárendelhető. A fókuszrögzítő gombbal akár a rácsvonalak is megjeleníthetők a könnyebb kompozíció-beállításért, állítható a fehéregyensúly, és más olyan funkciók is elérhetők, amelyek segítik a hatékony és sokoldalú felvételkészítést.
Lépjen közelebb és készítsen kiváló közelképeket - A 0,22 m-es minimális fókusztávolság és a 0,24-szeres maximális nagyítás közelképek készítéséhez, illetve az általános, mindennapi fotózáshoz és videokészítéshez is ideálissá teszi az objektívet. A kiváló optikai teljesítmény kisebb távolságok esetében is garantált, így az asztali tárgyakról, virágról vagy más egyéb témáról is kiváló minőségű fotók készíthetők.
Könnyű váltás a manuális és az autofókusz között - Az automata és manuális beállítás közötti azonnali váltást lehetővé tevő fókusz üzemmód kapcsoló különösen előnyös lehet, amikor finom manuális fókuszbeállítást igénylő témákat vagy helyzeteket akarunk megörökíteni.
Természetes, lineáris manuális fókuszbeállítási működés - A lineáris mozgatású MF funkció garantálja, hogy a gép közvetlenül és lineárisan reagál a fókuszgyűrű mozgatására a kézi élességállítás finom vezérlése érdekében. A fókuszgyűrű forgatása közvetlenül jelentkezik a fókusz változásában, így a vezérlés azonnali és precíz élmény.
Por- és nedvességálló kivitel - Por- és nedvességálló kialakítása biztosítja a kültéri munkához szükséges megbízhatóságot kihívást jelentő körülmények között is.
SEL35F18F.SYX

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
35 mm-es Full Frame - Kompatiblis APS-C érzékelő készülékekkel is!
Maximális blende (F)
1.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
35 / 52.5 m m
Felépítés
11 lencse, 9 csoportban
Látószög (35 mm)
63°
Látószög (APS-C)
44°
Blendelamellák száma
9
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,22 m
Maximális nagyítási arány
0,24x
Minimális blende (F)
F22 nagylátószög módban, F36 teleobjektív módban
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
55 m m
Méretek
65,6 x 73 mm
Tömeg
280 gramm