Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia

ILCE objektív

SONY SEL-35F18

0 Review(s) 
35 mm-es rögzített gyújtótávolságú objektív nagy fényerejű F1,8-as blendével és optikai SteadyShot képstabilizálóval
159 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Sokoldalú, többcélú objektív - 52,5 mm-es (35 mm-rel megegyező) gyújtótávolsággal és F1,8-as blendével, jól használható pillanatfelvételekhez, portrékhoz, éjszakai felvételekhez és még sok minden máshoz.


Kompakt és könnyen hordozható - könnyű, és mindössze mintegy 45 mm hosszú, ideális tartalék objektív, ha épp úton vagy a szabadban van.


Tisztább, élesebb eredmény - Az új optikai kialakítás csökkenti a szferikus hibákat, és javítja a kontrasztot a széleken a képek éles részleteihez.


Beépített képstabilizáló - Optikai SteadyShot képstabilizálás és a nagyméretű F1,8-as blende javítja a kézi felvételek minőségét sötétedéskor, illetve gyengén megvilágított szobákban.


Egyenletes, csendes működtetés - A fókuszt és a blendét vezérlő motor egyaránt csendes, kiegyensúlyozott és diszkrét - ideális választás videofelvétel készítéséhez.


A fókusz finomhangolása - Ha az AF (autofókusz) nem rögzíti a fókuszt vagy rossz ponton rögzíti, lépjen közbe, és vegye át az irányítást a DMF (közvetlen kézi fókuszálás) segítségével


Az ED lencse elsimítja a dolgokat - Az extraalacsony szórású üveg és a két aszferikus lencsetag minimálisra csökkenti a torzítást és javítja a képminőséget.


Fedezze fel az elmosódott részek szépségét - A körkörös blende segítségével, ami az E bajonettes objektívek egyik ismérve, gyönyörű elmosódott hatást a hozhat létre az elő- és a háttérben.


A tartós, örömteli használatra tervezve - Kiváló minőségű alumíniumötvözet felületével az objektív a kiemelkedő minőséget egyszerű kezelhetőséggel ötvözi.


SEL35F18.AE

Adatlap

Maximális blende (F)
1.8
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
35 / 52.5 m m
Felépítés
8 lencse, 6 csoportban
Minimális fókusztávolság
0,30 m
Méretek
63 x 45 m m
Tömeg
155 g r