- 128 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia

ILCE objektív

SONY Vario-Tessar T* E 16-70 mm F4 ZA OSS (SEL-1670Z)

Professzionális minőség Carl Zeiss® objektívvel és SteadyShot technológiával

0 Review(s) 

Carl Zeiss objektív SteadyShot funkcióval, AA objektívtechnológia és F4-es blendenyílás a teljes 24-105 mm-es gyújtótávolság-tartományban.

254 900 Ft
382 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Készítsen profi felvételeket - készítsen professzionális színvonalú felvételeket: a nagy teljesítményű Carl Zeiss objektívnek köszönhetően részletgazdag és színpompás képeket kap


Ég veled, becsillogás! - a Zeiss T* tükröződésmentes objektívbevonat minimálisra csökkenti a becsillogást és a szellemképek kialakulását, így természetes színű, éles képeket készíthet


Képstabilizálás - a SteadyShot automatikusan ellensúlyozza a mozgást, csökkentve a fényképezőgép rázkódását, így a képei stabilak lesznek akkor is, ha a keze nem az


A kilókból adjunk alább, ne a pixelekből - az AA objektívtechnológiának köszönhetően az SEL-1670Z objektív könnyebb, kompaktabb, ugyanakkor precíz, nagy teljesítményű felvételkészítésre képes


Nincs szükség többé magas ISO-értékre - fényképezzen a maximális F4-es blendenyílással a teljes gyújtótávolság-tartományban, hogy csodás, zajmentes képeket kapjon – anélkül, hogy feljebb állítaná az ISO-értéket.


Kiváló teljesítmény gyenge fényviszonyoknál - kiváló felvételeket készíthet a sok fejtörést okozó gyenge megvilágításnál is: használja a fényképezőgép Anti-Motion Blur vagy Handheld Twilight beállítását.


Kerüljön közelebb a cselekményhez! - a 16 és 70 mm közötti gyújtótávolsággal a legapróbb részleteket is megörökítheti tetszőleges távolságból.


Mindenre készen - nyaralás alatt készített képek, professzionális portrék, és minden, ami a kettő között van – az SEL-1670Z objektív sokoldalú funkcióinak köszönhetően bármilyen alkalomra tökéletes.


Kis fényképezőgép, óriási végeredmény - az E-bajonettes objektív lehetővé teszi, hogy kompakt fényképezőgépével is nagy felbontású, SLR-minőségű képeket készítsen.


Egyenletes, érzékeny AF - a lineáris motorral működtetett belső élességállító technológia nagyon csendes zoomolást biztosít, így stílusos filmeket és állóképeket készíthet.


Tökéletes képhatású portrék - a körkörös blendének köszönhetően a háttér képlágyítása egyenletes, ezért ideális a megtervezett, professzionális portrék készítéséhez.


SEL1670Z.AE

Adatlap

Bajonett típusa
Sony E-bajonett
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Formátum
APS-C
Maximális blende (F)
4
Gyújtótávolság (35mm / APS-C)
16-70 / 24-105 m m
Felépítés
16 lencse, 12 csoportban
Látószög (35 mm)
nincs adat
Látószög (APS-C)
83° - 23°
Blendelamellák száma
7
Körkörös blende
igen
Minimális fókusztávolság
0,35 m
Maximális nagyítási arány
0,23x
Minimális blende (F)
F22
Zoomrendszer
kézi
Szűrőátmérő
55
Méretek
66,6 x 75
Tömeg
308

Hasonló termékek