- 13 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

High Power Audio

SONY MHC-M60D

0 Review(s) 
A hangsugárzó ritmusra pulzáló fényei valódi klubhangulatot teremtenek, a mindent betöltő zene pedig felejthetetlenné teszi az éjszakát.
116 900 Ft
129 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított, kiváló minőségű Bluetooth® átvitelt - Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.


Turbózza fel a zene minőségét - A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a tömörített digitális fájlok kiváló hangminőségét.


Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, és a rendszert erősítőként használja, rock and roll hangulatot teremthet a buliban. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.


Merüljön el a fényekben - Az MHC-M60D hangsugárzó fényei a zene ütemére pulzálnak. Ezt a rendszeren keresztül vagy a Fiestable alkalmazással kézből is teljes mértékben vezérelheti.


Mindent a táncparkettről irányíthat - A Sony | Music Center alkalmazás segítségével közvetlenül telefonról irányíthatja a zenét és a fények beállításait. Ráadásul a Fiestable alkalmazással vezérelheti a fények színét, valamint aktiválhatja a DJ és karaoke módot. Az intuitív mozgásvezérlésnek köszönhetően néhány csuklómozdulat elég a módosításokhoz.


Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal - A még erősebb hanghoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Akár 50 kompatibilis otthoni hangrendszer is csatlakoztatható, és szinkronizálható köztük a zene és a fények.


Legyen Ön a bulik királya - Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.


HDMI™ kimenet - Nézze kedvenc műsorait a megszokott képernyőn, és élvezze közben a nagy teljesítményű hangsugárzók pazar hangzását.


Beépített DVD-lejátszó a filmrajongóknak - A beépített DVD-lejátszónak köszönhetően egyszerű a filmnézés, kedvenc jelenetei pedig részletgazdag hangzással kelnek életre. A tévé könnyedén csatlakoztatható – mindössze egy HDMI-kábel kell hozzá.


Stadionélmény otthon a Football Mode révén - Az MHC-M60D Football Mode-ba kapcsolva igazi stadionhangulatot teremt. Kapcsolja ki a kommentátort, és olvadjon bele a tömegbe – fogja vissza a kommentár és erősítse fel a szurkolók hangerejét.


Élvezze a mozihatású, surround hangzást - Élvezze a magával ragadó, moziminőségű hangot és a virtuális surround hangzást nappalijában az S-Force Front Surround technológiának köszönhetően, amely virtuális surround hangteret hoz létre.


Többen irányíthatják a zenét - Egyszerre akár három okostelefont is párosíthat BLUETOOTH® technológiával, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a többiek zenetárában található számokat is, így még nagyobb a zeneválaszték.


A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint - Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effekttel alapozhatja meg a buli hangulatát: a flanger mély hangeffektust hoz létre, olyat, mint a sugárhajtómű hangja; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel is, így a lejátszási listáit rendkívül egyszerűen kezelheti.


MHCM60D.CEL

Adatlap

LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
igen
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
AAC - CD / CD-R / CD-RW - DivX - DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW - MP3 - MPG4 - WAV - WMA
Külső mikrofon bemenet
2 db 6,3 jack
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
Erosíto: 172 x 335 x 310 m - Hangsugárzó egység (bal): 405 x 285 x 310 m - Hangsugárzó egység (jobb): 405 x 285 x 310
Analóg hangbemenet
1 db sztereó RCA
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
igen
Rádió
FM

Hasonló termékek