- 7 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

High Power Audio

SONY MHC-V21D

0 Review(s) 
Töltse meg a helyiséget lüktető hanggal. A döntött magassugárzók hangja nagyobb területet ér el, így mindenki ugyanúgy érezheti a vérpezsdítő ritmust.
77 900 Ft
84 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Mindenhol érezhető ritmus - Töltse meg a helyiséget lüktető hanggal. A döntött magassugárzók hangja nagyobb területet ér el, így mindenki ugyanúgy érezheti a vérpezsdítő ritmust.


Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendége együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Ha pedig az egyik bemenethez gitárt csatlakoztat, és a rendszert erősítőként használja, rock and roll hangulatot teremthet a buliban. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta természetesen tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.


Dobja fel a bulit a Wireless Party Chain segítségével - Még erőteljesebb hangzást élvezhet, ha a Bluetooth® technológia segítségével összekapcsol több kompatibilis hangsugárzót. Akár 50 kompatibilis hangsugárzót is összekapcsolhat, és szinkronizálhatja a zenét és a fényeket.


Mindent a táncparkettről irányíthat - A Sony | Music Center alkalmazással közvetlenül a telefonjáról kezelheti a zenét és a hangbeállításokat. A Fiestable bővítménnyel a hangsugárzó fényeit kezelheti és bekapcsolhatja a DJ és karaoke üzemmódokat (csak kék fénnyel világít).


HDMI™ kimenet - Nézze kedvenc műsorait a megszokott képernyőn, és élvezze közben a nagy teljesítményű hangsugárzók pazar hangzását.


Legyen Ön a bulik királya - Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.


Beépített DVD-lejátszó - A beépített DVD-lejátszónak köszönhetően egyszerű a filmnézés, kedvenc jelenetei pedig részletgazdag hangzással kelnek életre.


Egyszerű átvitel NFC és BLUETOOTH® technológiával - Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. NFC-képes készüléke egy érintéssel gyorsan, zökkenőmentesen csatlakoztatható az MHC-V21D eszközhöz, és máris streamelheti zenei gyűjteményét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.


Több készülék összekapcsolása - Egyszerre akár három okostelefont is párosíthat BLUETOOTH® technológiával, így barátai is használhatják.


Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított, kiváló minőségű Bluetooth® átvitelt - Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.


A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát - Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.


Vigye el a bulit mindenhová - Az MHC-V21D hangsugárzó beépített hordozófogantyúinak köszönhetően a barátaihoz is elvihető és buli közben is könnyen áthelyezhető.


Az USB port révén telepítés nélkül működtethető - Lejátszhat USB-eszközön tárolt zeneszámokat, vagy saját lejátszási listát is készíthet a közvetlen „CD-ről USB-re” felvétellel. Egyszerűen csatlakoztassa eszközét a PLAY/REC porthoz, és máris összegyűjtheti kedvenc számait a következő bulira.


MHCV21D.CEL

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat W a
LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
igen
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
AAC - CD / CD-R / CD-RW - DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW - MP3 - MP4 - WAV - WMA - Xvid
Külső mikrofon bemenet
2 db 6,3 jack
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
600 x 324 x 286 m m
Kompozit videokimenet
1 db RCA
Analóg hangbemenet
1 db sztereó RCA
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
igen
Rádió
FM

Hasonló termékek