- 20 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
1 Év
garancia

High Power Audio

SONY MHC-V82D

0 Review(s) 
Bárhol élvezheti kedvenc zeneszámainak lüktetését a 360°-os hangzással és a nagy hatótávú basszussal, és élvezheti a zene ritmusára lüktető, dinamikus partifényeket.
189 900 Ft
209 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Töltse meg a partit 360°-os hangzással! - Teremtsen nagyszerű fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A 360° SOUND, valamint a JET BASS BOOSTER nagy távolságból is hallható basszusa erőteljes zenei élményt nyújt a buliba járóknak a helyiség minden pontján.


Négy középsugárzó - A négy középsugárzónak köszönhetően tisztábbak az énekszólamok, így örömmel táncolhat és énekelhet kedvenc dalaira is.


Hátsó magassugárzó - Hátsó magassugárzó garantálja, hogy a hangsugárzórendszer mögött bulizók sem maradnak le a hangokról, így mindenki erőteljes és tiszta hangzást élvezhet.


LIVE SOUND - A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: betölti a buli terét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával.


Érezze a ritmust messziről is a JET BASS BOOSTER funkcióval - A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is van a tömegben.


Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Mindenkit folyamatosan szórakoztathat – a két mikrofonbemenetet kihasználva Ön és vendégei együtt énekelhetnek kedvenc dallamaikra. Gitárt és mikrofont csatlakoztatva pedig igazi rock and roll örömzenélésbe foghat, sőt akár basszusgitárt is ráköthet, és túlvezérlési effektusokra is képes erősítőként használhatja.


360°-os partifény és hangsugárzó-világítás - Vigyen fényt 360°-os piros, kék és zöld partifényekkel és hangsugárzó-világítással a buli minden szegletébe, hogy átélhesse az éjszakai klubok és a kültéri fesztiválok hamisítatlan hangulatát.


A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint - Dobja fel a hangulatot a DJ-effektekkel. Négy különböző effekttel alapozhatja meg a buli hangulatát: a flanger mély hangeffektust hoz létre, olyat, mint a sugárhajtómű hangja; a WAH egy szűrő frekvenciáját automatikusan fel-le mozgatja; az izolátor kiemel egy adott frekvenciasávot, a PAN pedig váltogatja a hangot a hangsugárzók között. A DJ-effektek használhatók a Fiestable alkalmazáson keresztül és mozdulatvezérléssel, így a buli lejátszási listáinak kreatív lejátszása soha nem volt ilyen egyszerű.


Függőleges és vízszintes kézmozdulatos vezérlés - Átugorhat zeneszámot, válthat flangerről WAH-ra, felhangosíthatja a karaoke mikrofonját, vezérelheti a mikrofon és a zene hangszínét, és a hangerőt is növelheti függőleges vagy vízszintes kézmozdulattal. A Gesture Control kézmozdulatos vezérlési funkcióval lehetősége van gyorsan és egyszerűen vezérelni az MHC-V82D funkcióit, így nem kell kiszakadnia a bulihangulatból.


TAIKO játékmód és rangsor - Tesztelje a ritmusérzékét TAIKO játékmódban, és versenyezzen barátaival a rekordpontszámért. Koppintson és pöccintsen a felső panelen a fényekkel szinkronban, és derítsék ki, ki éri el a legmagasabb pontszámot. Ha a pontszáma bekerül a legjobb 10-be, beírhatja és mentheti a nevét a legjobb pontszámok listájába.


Fokozza az élményt a Fiestable alkalmazás Party Light funkciójával - Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.


Hangutasítások a Fiestable alkalmazással - Váltson zeneszámot, vagy kapcsolja be, és villogtassa a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válassza a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondja ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhat, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.


Legyen Ön a bulik királya - Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.


HDMI-kimenet az egyszerű beállításhoz - A HDMI (ARC) kimenettel egyszerűen összekapcsolhatja a rendszert a tévével. Nézzen tévét vagy DVD-filmet a megszokott képernyőn, és közben élvezze az MHC-V82D hangsugárzók pazar hangzását.


Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval - Minden jelenetet élvezni fog az erőteljes hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, melyek a cselekmények középpontjába repítik. Alakítsa nappaliját moziteremmé, és rendezzen fantasztikus moziestéket.


Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított, kiváló minőségű Bluetooth® átvitelt - Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.


Több eszköz csatlakoztatásával többen irányíthatják a zenét - Az MHC-V82D-hez egyszerre akár három okostelefont is párosíthat Bluetooth® technológiával, így barátai is használhatják. Mindenki lejátszhatja a zenetárában található számokat, így még nagyobb lesz a zeneválaszték.


Dobja fel a partit plusz hangsugárzókkal - A még erőteljesebb hangzáshoz csatlakoztasson több otthoni hangrendszert Bluetooth®-on keresztül. Akár 50 kompatibilis otthoni hangrendszert is csatlakoztathat, és szinkronizálhatja köztük a zenét és a fényeket.


Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve - Ha mozgatni szeretné az MHC-V82D készüléket, fogja meg a kényelmes hordfogantyút, és döntse hátra. A robusztus görgő segítségével egészen a buli helyszínéig görgetheti.


USB port a csatlakoztatáshoz, a lejátszáshoz és a töltéshez - Lejátszhat USB-eszközön tárolt zeneszámokat, vagy saját lejátszási listát is készíthet a közvetlen „CD-ről USB-re” felvétellel. Egyszerűen csatlakoztassa eszközét a PLAY/REC porthoz, és máris összegyűjtheti kedvenc számait a következő bulira. De az USB-portot használhatja okostelefonja töltéséhez is, amíg tart a buli.


Tartósságot biztosító, fröccsenésálló vezérlőpanel - Az MHC-V82D felső felülete fröccsenésálló, porálló és könnyen tisztítható, így akkor is egész éjjel tarthat a buli, ha valaki rálöttyinti az italát. Még Party Lock reteszelőgombja is van, amely 30 másodpercre letilt minden más gombot, így letisztogathatja az eszközt.


MHCV82D.CEL

Adatlap

LDAC
igen
Wi-Fi
nem
Bluetooth
igen
NFC
igen
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
AAC - CD / CD-R / CD-RW - DivX - DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW - MP3 - MPG4 - WAV - WMA
Külső mikrofon bemenet
2 db 6,3 jack
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
1060 x 370 x 427 m m
Optikai bemenet
nem
Kompozit videokimenet
1 db RCA
Analóg hangbemenet
1 db sztereó RCA
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
igen
Rádió
FM

Hasonló termékek