- 15 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
2 Év
garancia

High Power Audio

SONY MHC-V43D

0 Review(s) 
Szervezz korábbiakhoz nem fogható bulikat. Tedd emlékezetessé az estét a nagy teljesítményű MHC-V43D-vel. A nagy távolságban is hallható basszus és az ütemhez igazodó, színes bulifények minden vendéget táncra ösztönöznek.
159 900 Ft
174 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Mindenhol jól hallatszik a zene a buliban - A két nagy teljesítményű magas- és középsugárzó szélességben és magasságban nagyobb térben teríti szét a hangot, így mindenki élvezhet a gazdag és tiszta hangzást.
Két nagy teljesítményű magassugárzó tölti be hanggal a helyszínt - A két nagy teljesítményű, kürt alakú magassugárzó az MHC-V43D felső részén kiterjeszti a hangteret és fokozza a hangnyomást felfelé, így a zene távolabbra és magasabbra is eljut, és mindenki élvezheti a helyszínen.
Kiemelt hatékonyságú középtartomány a jobb vokálért - Az elülső és a hátsó részen elhelyezkedő, nagy hatékonyságú, kürt alakú középsugárzók tisztább és erőteljesebb hangzást adnak a létfontosságú középfrekvenciákhoz. Ez azt jelenti, hogy tisztábban hallhatod az énekhangot, amikor a kedvenc számaidra táncolsz vagy énekelsz, függetlenül attól, hogy a készülék előtt vagy mögött, közel vagy távol vagy.
Érezze a ritmust messziről is a JET BASS BOOSTER funkcióval - A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben.
LIVE SOUND - A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.
A DSEE automatikusan helyreállítja a digitális zene részleteit - Dobd fel a tömörített zenei formátumok minőségét. Eredeti zeneforrás tömörítésekor elvesznek a zenéből azok a magas frekvenciájú elemek, amelyek teltebbé teszik a kedvenc számai hangzását. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) élethűen visszaállítja ezeket az eredeti CD-felvétel kiváló minőségéhez közelítő hangzásra.
Villanyozd fel az éjszakát - A partifények a padlótól a plafonig gondoskodnak a hangulatvilágításról. Mélykék, égkék és élénk piros fénycsíkokkal dobhatod fel a bulit, igazi klub vagy szabadtéri fesztivál hangulatát keltve.
Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt - Gondoskodj róla, hogy mindenki jól szórakozzon – két mikrofonbemenet van, így vendégeiddel közösen énekelhettek a kedvenc számaitokra. Fokozd a rock and roll-élményt: csatlakoztass gitárt az egyik bemenethez, és használd a rendszert gitárerősítőként. Háromféle üzemmódból választhatsz: a „Clean” tiszta hangzást, az „Overdrive” torzított gitárhangzást nyújt, míg a „Bass” basszusgitárhoz használható. Ha pedig véget ért a zenélés, az egység két mikrofontartójával biztonságosan megoldható a mikrofonjaid tárolása.
Függőleges és vízszintes kézmozdulatos vezérlés - Szám átugrása, váltás flangerről WAH-effektre, a karaokemikrofon felhangosítása, a mikrofon és a zene hangmagasságának vezérlése, illetve a hangerő növelése – mindez egyetlen intéssel függőleges vagy vízszintes irányban. A kézmozdulat-érzékelővel gyorsan és könnyen irányíthatod az MHC-V43D funkcióit, így egy pillanatra sem kell kizökkenned a partihangulatból.
Irányítsd a bulit a Fiestable alkalmazással - A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V43D felett. A telefonodra koppintva vagy hangutasítást adva vezérelheted a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat.
A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit - A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljes mértékben átveheted az irányítást az MHC-V43D felett. A Fiestable alkalmazás használatához először le kell tölteni a Sony | Music Center alkalmazást2. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat.
A barátaid is összerakhatják a tökéletes lejátszási listát a bulira - Bárki hozzáadhatja kedvenc számait a lejátszási listádhoz a Fiestable alkalmazással. Vendégeid a Wi-Fi® hálózatodon keresztül tehetik elérhetővé az okostelefonjukon tárolt zenéket, így soha nem fogytok ki a bulizós zenékből.
HDMI™-kimenet az egyszerű beállításhoz - A HDMI™-kimenet (ARC-kimenet) segítségével könnyedén csatlakoztathatod a rendszert a tévéhez. Tévéműsorokat és DVD-ket nézhetsz a normál képernyőn, miközben élvezheted az MHC-V43D hangsugárzói által generált hangzást.
Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval - Alakítsd át a nappalidat mozivá, és szervezz filmezős estéket a barátaidnak és a családodnak. A nagy teljesítményű hangerő és hangnyomás az akció közepébe repít, így drámai hatásban lesz részed. Zökkenőmentes streamelés
Bluetooth® technológiával - A Bluetooth technológiának köszönhetően nincs szükség vezeték nélküli csatlakozásra és bonyolult beállítási folyamatra. Csatlakozz Bluetooth®4-on keresztül, és már mehet is a buli.
Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított, kiváló minőségű Bluetooth® átvitelt - Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth®4-os audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.
DAB+ a még több zenehallgatáshoz - Nem akarsz DJ lenni? A teljesen DAB+-kompatibilis tunerrel bárhová magaddal viheted kedvenc rádióállomásaidat.
Dobd fel a partit plusz hangsugárzókkal - Még erőteljesebb hangzást élvezhetsz, ha több kompatibilis otthoni hangrendszert kötsz össze Bluetooth®-kapcsolattal. Akár 50 kompatibilis hangrendszert is összekapcsolhatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket.
Több eszköz csatlakoztatható, így többen irányíthatják a zenét - Barátaiddal együtt akár három okostelefont is párosíthattok egyidejűleg az MHC-V43D készülékhez Bluetooth®-on keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékeken tárolt zeneszámokat, hogy még nagyobb legyen a zeneválaszték.
Az USB port révén telepítés nélkül működtethető - Lejátszhatsz zenét USB-meghajtóról, és saját lejátszási listát is készíthetsz a közvetlen CD-ről USB-re felvétellel. Egyszerűen dugd be az USB-meghajtót a PLAY/REC portba, és már szólhatnak is a kedvenc számaid.
MHCV82D.CEL

Adatlap

LDAC
igen
Wi-Fi
nem
Bluetooth
igen
NFC
nem
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
AAC - CD / CD-R / CD-RW - DivX - DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW - MP3 - MPG4 - WAV - WMA
Külső mikrofon bemenet
2 db 6,3 jack mikrofon, vagy gitár bemenet
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
3495 x 795 x 3285 mm
Optikai bemenet
nem
Kompozit videokimenet
nem
Analóg hangbemenet
1 db 3,5 jack
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
igen
Rádió
FM / DAB