- 12 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

High Power Audio

SONY MHC-V13D

0 Review(s) 
Dobd fel a bulikat!A kedvenc zeneszámaid ütemét messziről is érezheted ezzel a nagy teljesítményű, egyládás hangrendszerrel, és együtt táncolhatszaz MHC-V13 zenére pulzáló hangsugárzó-világításával, miközben a lejátszást az okostelefonod kezeli.
72 900 Ft
84 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Mindenhol jól hallatszik a zene a buliban - A kis méretű, kompakt MHC-V13 lenyűgöző hangzással bír. A két nagy teljesítményű magassugárzó és a JET BASS BOOSTER funkció szétterjeszti a hangot, így a zene távolabbra és magasabbra is eljut az egységből, és mindenki élvezheti a gazdag és tiszta hangzást.
Két nagy teljesítményű magassugárzó tölti be hanggal a helyszínt - A két, felfelé néző, nagy teljesítményű, kürt alakú magassugárzó az egység elülső felső részén kiterjeszti a hangteret és fokozza a hangnyomást felfelé, így a zene távolabbra és kicsit magasabbra is eljut, és mindenki élvezheti a helyszínen.
Érezze a ritmust messziről is a JET BASS BOOSTER funkcióval - A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben.
Hangsugárzó-megvilágítás - A többszínű hangszórófények megteremtik egy klub vagy kültéri fesztivál hangulatát.
Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt - Énekelj kedvenc számaidra. A mikrofonbemenetnek köszönhetően az MHC-V13 a tökéletes társ a karaokebulikhoz. Gitárt is csatlakoztathatsz a mikrofonbemenethez, és gitárerősítőként használhatod a rendszert. Háromféle üzemmódból választhatsz: a „Clean” tiszta hangzást, az „Overdrive” torzított gitárhangzást nyújt, míg a „Bass” basszusgitárhoz használható.
A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit - A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V13 felett. A Fiestable alkalmazás használatához először le kell tölteni a Sony | Music Center alkalmazást. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat is.
Barátaid létrehozhatják a parti zenelistáját a Fiestable alkalmazással - Bárki hozzáadhatja kedvenc számait a lejátszási listádhoz a Fiestable alkalmazással. Vendégeid a Wi-Fi® hálózatodon keresztül tehetik elérhetővé az okostelefonjukon tárolt zenéket, így soha nem fogytok ki a bulizós zenékből.
Karaokerangsor a Fiestable alkalmazással: vajon ki a buli énekes sztárja? - A karaokerangsor funkcióval kideríthetitek, hogy ki a karaoke királya és királynője a buliban. Ha valakinek sikerül bekerülnie az első 10-be, rögzítheti nevét és a dal címét a toplistán.
Legyél te a bulik királya - Oszd meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavard fel a hangerőt, és a legjobb partival legyél te a hivatalos bulikirály.
Mindent a táncparkettről irányíthatsz - A Sony | Music Center alkalmazással telefonról kezelheted a zenét és a hangbeállításokat2. A Fiestable alkalmazással szabályozhatod a fényeket, és aktiválhatod a DJ és KARAOKE módot. Az intuitív mozgásvezérlőknek köszönhetően egyetlen csuklómozdulattal hajthatsz végre módosításokat.
Zökkenőmentes streamelés Bluetooth® technológiával - A Bluetooth technológiának köszönhetően nincs szükség vezeték nélküli csatlakozásra és bonyolult beállítási folyamatra. Csatlakozz Bluetooth®-on keresztül, és már mehet is a buli.
DAB+ a még több zenehallgatáshoz - A teljesen DAB+ kompatibilis tunerrel bárhová magaddal viheted kedvenc rádióállomásaidat.
Igazi partiarcoknak készült - Az elülső és alsó sarkain található kemény védőelemek gondoskodnak a rendszer tartósságáról és egyszerű szállításáról, bárhol is legyen a buli.
Fogantyú a könnyű mozgatáshoz - Ha mozgatni szeretnéd az MHC-V13 rendszert, ragadd meg a fogantyúját, és már viheted is a buliba.
Dobd fel a partit plusz hangsugárzókkal - Még erőteljesebb hangzást élvezhetsz, ha több kompatibilis hangrendszert kötsz össze Bluetooth®-kapcsolattal. Akár 50 kompatibilis nagy teljesítményű audiorendszert is összekapcsolhatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket.
Több eszköz csatlakoztatásával többen irányíthatják a zenét - Barátaiddal együtt akár három okostelefont is párosíthattok egyidejűleg az MHC-V13 készülékhez Bluetooth®-on keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékeken tárolt zeneszámokat, hogy még nagyobb legyen a zeneválaszték.
Az USB port révén telepítés nélkül működtethető - Lejátszhatsz zenét USB-meghajtóról, és saját lejátszási listát is készíthetsz a közvetlen CD-ről USB-re felvétellel. Egyszerűen dugd be az USB-meghajtót a PLAY/REC portba, és már szólhatnak is a kedvenc számaid.
MHCV13.CEL

Adatlap

LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
nem
HDMI kimenet
nem
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
Mp3, CD, CD-R, CD-RW
Külső mikrofon bemenet
1 db 6,3 jack
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
333 x 60 x 299
Kompozit videokimenet
nem
Analóg hangbemenet
1 db 3,5 jack
Party Chain
nem
DVD lejátszó
nem
Rádió
FM, DAB+

Hasonló termékek