- 20 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
2 Év
garancia
test

High Power Audio

SONY MHC-V73D

0 Review(s) 
Teremts páratlan hangulatot a táncoláshoz. A 360°-os Party Soundnak köszönhetően a helyszín bármely pontján érezheted a ritmust, a 360°-os Party fények és a hangszóróvilágítást pedig életre kelti a táncparkettet.
179 900 Ft
199 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Dúsabb, 360°-os partihangzás a legszuperebb bulikhoz - A kiváló teljesítményű magassugárzók és a kiemelt hatékonyságú középtartomány által létrehozott 360°-os partihangzásnak köszönhetően a zene még távolabbra és még szélesebb tartományban terjed az egység mindkét oldalán. Bárhol is állnak a vendégek, ugyanazt a szuper hangzást élvezhetik.
Négy kiváló teljesítményű magassugárzó tölti be hanggal a helyszínt - A négy felfelé néző, nagy hatékonyságú magassugárzó – kettő a készülék elején, kettő a hátulján – kiterjeszti a hangteret, és növeli a hangnyomás szintjét a magas hangoknál, így a zene bármilyen helyszínt jól betölt.
Érezze a ritmust messziről is a JET BASS BOOSTER funkcióval - A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben.
LIVE SOUND - A DSP technológia megteremti a valódi fesztiválélményt: a zenét a zenei fesztiválok és élő koncertek valósághű hangzásával ruházza fel.
A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát - Dobd fel a tömörített zenei formátumok minőségét. Eredeti zeneforrás tömörítésekor elvesznek a zenéből azok a magas frekvenciájú elemek, amelyek teltebbé teszik a kedvenc számai hangzását. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) élethűen visszaállítja ezeket az eredeti CD-felvétel kiváló minőségéhez közelítő hangzásra.
360°-os partifény - Hangulatvilágítás a padlótól a plafonig, 360°-os partifénnyel. Mélykék, égkék, és zöld színből álló többszínű fényhullámokkal dobhatod fel a bulit, igazi klub vagy szabadtéri fesztivál hangulatát keltve. Függőleges és vízszintes kézmozdulatos vezérlés - Szám átugrása, váltás flangerről WAH-effektre, a karaokemikrofon felhangosítása, a mikrofon és a zene hangmagasságának vezérlése, illetve a hangerő növelése – mindez egyetlen intéssel függőleges vagy vízszintes irányban. A gesztusalapú vezérléssel gyorsan és könnyen irányíthatod az MHC-V73D funkcióit, így egy pillanatra sem kell kizökkenned a partihangulatból.
A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint - DJ-effektekkel felpezsdítheted a partihangulatot. Négy különféle effektet használhatsz a buli megalapozásához: a Flanger sugárhajtásos repülőgép motorjához hasonló, mélyen morajló effektet generál, a WAH automatikusan fel és le módosítja a szűrő frekvenciáját, az Isolator egy adott frekvenciasávot emel ki, a PAN pedig végigdübörögteti a hangzást az összes hangsugárzón. Használhatod a DJ-effekteket a Fiestable alkalmazással és a gesztusalapú vezérléssel, így most minden eddiginél könnyebben tudod kibontakoztatni kreativitásodat a partizenéiddel.
TAIKO mód - Különféle dobok (bongo, djembe, surdo és a japán taiko dob) hanghatásait hozhatja létre. Csak ütögesse a felső panelt a zene ritmusára.
TAIKO játékmód és rangsor - Tedd próbára ritmusérzékedet a TAIKO játékmódban. A hangrendszer felső panelén a fényekhez igazodva koppintva és pöccintve derítsétek ki, hogy ki éri el a legtöbb pontot a bulin. A Fiestable alkalmazás TAIKO játékrangsorával más online játékosokkal is összemérhetitek a tudásotokat. Sikerül bekerülnöd a 10 legjobb közé?
A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit - A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V73D felett. A Fiestable alkalmazás használatához először le kell tölteni a Sony | Music Center alkalmazást. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat is.
Karaokerangsor a Fiestable alkalmazással: vajon ki a buli énekes sztárja? - A karaokerangsor funkcióval kideríthetitek, hogy ki a karaoke királya és királynője a buliban. Ha valakinek sikerül bekerülnie az első 10-be, rögzítheti nevét és a dal címét a toplistán.
Mindent a táncparkettről irányíthatsz - A Sony | Music Center alkalmazással telefonról kezelheted a zenét és a hangbeállításokat. A Fiestable alkalmazással szabályozhatod a fényeket, és aktiválhatod a DJ és KARAOKE módot. Az intuitív mozgásvezérlőknek köszönhetően egyetlen csuklómozdulattal hajthatsz végre módosításokat.
Barátaid létrehozhatják a parti zenelistáját a Fiestable alkalmazással - Bárki hozzáadhatja kedvenc számait a lejátszási listádhoz a Fiestable alkalmazással. Vendégeid a Wi-Fi® hálózatodon3 keresztül tehetik elérhetővé az okostelefonjukon tárolt zenéket, így soha nem fogytok ki a bulizós zenékből.
Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval - Éld át a jelenetek drámai hatását a nagy teljesítményű hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, amely az akció közepébe repít. Változtasd a nappalidat mozivá, és szervezz fantasztikus filmnézős bulikat.
HDMI™-kimenet az egyszerű beállításhoz - A HDMI™ (ARC) kimenet segítségével könnyedén csatlakoztathatod a rendszert a tévéhez. Tévéműsorokat és DVD-ket nézhetsz a normál képernyőn, miközben élvezheted az MHC-V73D hangsugárzói által generált óriási hangzást.
Tartósságot biztosító, fröccsenésálló vezérlőpanel - Az MHC-V73D külső felülete fröccsenésálló6 és könnyen tisztítható, így a buli akkor is folytatódhat, ha kilöttyen az ital. A készülék gyors letisztítását könnyíti a „Party Lock” gomb, amely 30 másodpercre letiltja az összes egyéb gombot.
Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve - Az MHC-V73D mozgatásához egyszerűen ragadd meg a praktikus fogantyút, és billentsd hátrafelé a készüléket. A strapabíró görgők segítségével már guríthatod is a készülékedet a parti helyszínére.
Több eszköz csatlakoztatható, így többen irányíthatják a zenét - Barátaiddal együtt akár három okostelefont vagy tabletet is párosíthattok egyidejűleg az MHC-V73D készülékhez Bluetooth®-on keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékek zenetáraiban tárolt zeneszámokat, hogy még nagyobb legyen a zeneválaszték.
MHCV82D.CEL

Adatlap

LDAC
igen
Wi-Fi
nem
Bluetooth
igen
NFC
igen
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
AAC - CD / CD-R / CD-RW - DivX - DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW - MP3 - MPG4 - WAV - WMA
Külső mikrofon bemenet
2 db 6,3 jack
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
428 x 921 x 370 mm
Optikai bemenet
nem
Kompozit videokimenet
nem
Analóg hangbemenet
1 db 3,5 jack
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
igen
Rádió
FM

Hasonló termékek  

Has no content to show!