- 25 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia
test

High Power Audio

SONY MHC-V83D

0 Review(s) 
A 360°-os Party Sound minden sarkot betölt, a 360°-os Party fények és a hangszóróvilágítás fesztiválhangulatot teremt, a KARAOKE móddal pedig szabadjára engedheted a benne lakozó popsztárt.
199 900 Ft
224 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Dúsabb, 360°-os partihangzás a legszuperebb bulikhoz - Mindenki élvezheti a zenét, bárhol is van a buliban. A nagy teljesítményű magassugárzók, középsugárzók és elforgatott középsugárzók 360°-os partihangzást biztosítanak, így a zene mindenkihez eljut, akár áll, ül, énekel vagy táncol.
A négy nagy teljesítményű magassugárzó betölti a teret - A négy felfelé néző, nagy hatékonyságú magassugárzó – kettő a készülék elején, kettő a hátulján – kiterjeszti a hangteret, és növeli a hangnyomás szintjét a magas hangoknál, így a zene bármilyen helyszínt jól betölt.
Kiemelt hatékonyságú középtartomány a jobb vokálért - Az elülső és a hátsó részen elhelyezkedő, nagy hatékonyságú, kürt alakú középsugárzók tisztább és erőteljesebb hangzást adnak a létfontosságú középfrekvenciákhoz. Ez azt jelenti, hogy tisztábban hallhatod az énekhangot, amikor a kedvenc számaidra táncolsz vagy énekelsz, függetlenül attól, hogy a készülék előtt vagy mögött, közel vagy távol vagy.
Érezze a ritmust messziről is a JET BASS BOOSTER funkcióval - A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is vagy a tömegben.
360°-os partifény - Hangulatvilágítás a padlótól a plafonig, 360°-os partifénnyel. Mélykék, égkék, és zöld színből álló többszínű fényhullámokkal dobhatod fel a bulit, igazi klub vagy szabadtéri fesztivál hangulatát keltve.Engedd szabadjára a benned lakozó popsztárt - Gondoskodj róla, hogy mindenki jól szórakozzon – két mikrofonbemenet van, így vendégeiddel közösen énekelhettek a kedvenc számaitokra. Fokozd a rock and roll-élményt: csatlakoztass gitárt az egyik bemenethez, és használd a rendszert gitárerősítőként. Háromféle üzemmódból választhatsz: a „Clean” tiszta hangzást, az „Overdrive” torzított gitárhangzást nyújt, míg a „Bass” basszusgitárhoz használható. Ha pedig véget ért a zenélés, az egység két mikrofontartójával biztonságosan megoldható a mikrofonjaid tárolása.
Függőleges és vízszintes kézmozdulatos vezérlés - Szám átugrása, váltás flangerről WAH-effektre, a karaokemikrofon felhangosítása, a mikrofon és a zene hangmagasságának vezérlése, illetve a hangerő növelése – mindez egyetlen intéssel függőleges vagy vízszintes irányban. A kézmozdulat-érzékelővel gyorsan és könnyen irányíthatod az MHC-V83D funkcióit, így egy pillanatra sem kell kizökkenned a partihangulatból.
A DJ-effektek segítségével zeneszámait szabadon pörgetheti, kedve szerint - DJ-effektekkel felpezsdítheted a partihangulatot. Négy különféle effektet használhatsz a buli megalapozásához: a Flanger sugárhajtásos repülőgép motorjához hasonló, mélyen morajló effektet generál, a WAH automatikusan fel és le módosítja a szűrő frekvenciáját, az Isolator egy adott frekvenciasávot emel ki, a PAN pedig végigdübörögteti a hangzást az összes hangsugárzón. Használhatod a DJ-effekteket a Fiestable alkalmazással és a gesztusalapú vezérléssel, így most minden eddiginél könnyebben tudod kibontakoztatni kreativitásodat a partizenéiddel.
TAIKO játékmód és rangsor - Tedd próbára ritmusérzékedet a TAIKO játékmódban. A hangrendszer felső panelén a fényekhez igazodva koppintva és pöccintve derítsétek ki, hogy ki éri el a legtöbb pontot a bulin. A Fiestable alkalmazás TAIKO játékrangsorával más online játékosokkal is összemérhetitek a tudásotokat. Sikerül bekerülnöd a 10 legjobb közé?
A Fiestable alkalmazással tenyereden hordozhatod a bulit - A szórakoztató, intuitív és könnyen használható Fiestable alkalmazással teljesen átveheted az irányítást az MHC-V83D felett. A Fiestable alkalmazás használatához először le kell tölteni a Sony | Music Center alkalmazást. Ezután a telefonodra koppintva vagy a hangoddal is irányíthatod a zenét, a fényeket és az egyéb funkciókat is.
Mindent a táncparkettről irányíthatsz - A Sony | Music Center alkalmazással telefonról kezelheted a zenét és a hangbeállításokat. A Fiestable alkalmazással szabályozhatod a fényeket, és aktiválhatod a DJ és KARAOKE módot. Az intuitív mozgásvezérlőknek köszönhetően egyetlen csuklómozdulattal hajthatsz végre módosításokat.
HDMI™-kimenet az egyszerű beállításhoz - A HDMI™-kimenet (ARC-kimenet) segítségével könnyedén csatlakoztathatod a rendszert a tévéhez. Tévéműsorokat és DVD-ket nézhetsz a normál képernyőn, miközben élvezheted az MHC-V83D hangsugárzói által generált óriási hangzást.
Nézzen filmeket a beépített DVD-lejátszóval - Éld át a jelenetek drámai hatását a nagy teljesítményű hangerőnek és hangnyomásnak köszönhetően, amely az akció közepébe repít. Változtasd a nappalidat mozivá, és szervezz fantasztikus filmnézős bulikat.
Tartósságot biztosító, fröccsenésálló vezérlőpanel - Az MHC-V83D külső felülete fröccsenésálló6 és könnyen tisztítható, így a buli akkor is folytatódhat, ha kilöttyen az ital. A készülék gyors letisztítását könnyíti a „Party Lock” gomb, amely 30 másodpercre letiltja az összes egyéb gombot.
Egyszerű szállítás megdöntve és görgetve - Az MHC-V83D mozgatásához egyszerűen ragadd meg a praktikus fogantyút, és billentsd hátrafelé a készüléket. A strapabíró görgők segítségével már guríthatod is a készülékedet a parti helyszínére.
Több eszköz csatlakoztatható, így többen irányíthatják a zenét - Barátaiddal együtt akár három okostelefont is párosíthattok egyidejűleg az MHC-V83D készülékhez Bluetooth®-on keresztül, így lejátszhatjátok a csatlakoztatott készülékeken tárolt zeneszámokat, hogy még nagyobb legyen a zeneválaszték.
Dobd fel a partit plusz hangsugárzókkal - Még erőteljesebb hangzást élvezhetsz, ha több kompatibilis hangrendszert kötsz össze Bluetooth®-kapcsolattal. Akár 50 kompatibilis nagy teljesítményű audiorendszert is összekapcsolhatsz, és szinkronizálhatod a zenét és a fényeket.
Az USB port révén telepítés nélkül működtethető - Lejátszhatsz zenét USB-meghajtóról, és saját lejátszási listát is készíthetsz a közvetlen CD-ről USB-re felvétellel. Egyszerűen dugd be az USB-meghajtót a PLAY/REC portba, és már szólhatnak is a kedvenc számaid.
MHCV82D.CEL

Adatlap

LDAC
igen
Wi-Fi
nem
Bluetooth
igen
NFC
igen
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
AAC - CD / CD-R / CD-RW - DivX - DVD-R / DVD-RW / DVD+R / DVD+RW - MP3 - MPG4 - WAV - WMA
Külső mikrofon bemenet
2 db 6,3 jack
RDS
igen
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
428 x 1051 x 370 mm
Optikai bemenet
nem
Kompozit videokimenet
nem
Analóg hangbemenet
1 db 3,5 jack
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
igen
Rádió
FM

Hasonló termékek