- 10 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

High Power Audio

SONY MHC-V02

0 Review(s) 
Érezze kedvenc zeneszámainak ütemét akár messziről is, ezzel a nagy teljesítményű, egyládás hangrendszerrel. Élvezze a zenére pulzáló hangsugárzó-világítást, a lejátszást pedig kezelje okostelefonjáról.
69 900 Ft
79 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Töltse meg a bulizási teret hanggal! - Teremtsen fesztiválhangzást születésnapokon, különleges alkalmakon és váratlan találkozókon egyaránt. A JET BASS BOOSTER révén nagy távolságból is hallható basszustartomány még erőteljesebb zenei élményt nyújt a buliba járóknak.


Irányított magassugárzók - Töltse ki a szobát bulihangzással az irányított magassugárzók révén, amelyek jobban terítik a hangot.


Érezze a ritmust messziről is a JET BASS BOOSTER funkcióval - A kúpos kialakítású Bass Reflex cső fókuszálja a mély hangzás légáramát, így tisztán hallható és fizikailag érezhető marad, még nagy távolságban is, bárhol is van a tömegben.


Engedje szabadjára az Önben lakozó popsztárt - Énekelje el kedvenc számait. A mikrofonbemenetnek köszönhetően az MHC-V02 a tökéletes társ a karaokebulikra. Akár gitárt is csatlakoztathat a mikrofonbemenetre, és gitárerősítőként használhatja a rendszert. Háromféle üzemmódból választhat: a Tiszta tiszta hangzást nyújt, a Túlvezérlés torzított gitárhangzást, míg a Basszus basszusgitárhoz használható.


Fokozza a hatást hangsugárzó-világítással - Dobja fel a hangulatot a klubokat idéző LED-es hangsugárzó-megvilágítással. A kék fény mintázat szerint pulzál, a zene ütemével összhangban.


Hangutasítások a Fiestable alkalmazással - Váltson zeneszámot, vagy kapcsolja be, és villogtassa a színeket hangutasításokkal. Egyszerűen válassza a hangvezérlést a Fiestable alkalmazásban, és mondja ki az utasítást – akár 39 utasítás közül választhat, köztük a zenelejátszásét, a világításét és a KARAOKE üzemmódét.


Mindent a táncparkettről irányíthat - A Sony | Music Center alkalmazással telefonjáról vezérelheti a zenét és a hangbeállításokat. Ráadásul a Fiestable alkalmazással DJ és karaoke módba is válthat. Egyetlen csuklómozdulattal végrehajthat módosításokat – hála az intuitív mozgásvezérlőnek.


Fokozza az élményt a Fiestable alkalmazás Party Light funkciójával - Egyszerűen koppintson az okostelefonján a Party Light funkcióra a Fiestable alkalmazásban, és a telefon kijelzőjén tükröződni kezdenek a hangrendszer fényei – a zenével összhangban villog és vált színt.


Legyen Ön a bulik királya - Ossza meg egy kattintással a buli alakulását a közösségi oldalakon a Fiestable alkalmazásból, majd csavarja fel a hangerőt, és a legjobb partival legyen Ön a hivatalos bulikirály.


Élvezze az LDAC™ kodekkel megvalósított, kiváló minőségű Bluetooth® átvitelt - Az LDAC™ körülbelül háromszor annyi adat továbbítására képes (990 kb/s maximális átviteli sebességgel), mint a hagyományos Bluetooth® audiokészülékek, így kiemelkedő vezeték nélküli zenei élményt nyújt.


A DSEE automatikusan visszaállítja a digitális zene részletgazdagságát - Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. A tömörítés során a zene elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek részletgazdag hangzást kölcsönöznek kedvenc számainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket, kiváló minőségű, az eredeti CD-felvételhez közelebb álló hangzást eredményezve ezáltal.


Fogantyú a könnyű mozgatáshoz - Bármikor mozgatná az MHC-V02 rendszert, egyszerűen ragadja meg annak kényelmes fogantyúját, emelje meg, és már viheti is bármilyen buliba.


Az USB port révén telepítés nélkül működtethető - Lejátszhat USB-eszközön tárolt zeneszámokat, vagy saját lejátszási listát is készíthet a közvetlen „CD-ről USB-re” felvétellel. Egyszerűen csatlakoztassa eszközét a PLAY/REC porthoz, és máris összegyűjtheti kedvenc számait a következő bulira.


MHCV02.CEL

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
nem
HDMI kimenet
nem
USB-bemenet
1 db
Lejátszott formátumok
MP3, ACC, WMA, WAV, CD-R, CD-RW
Külső mikrofon bemenet
1 db 6,3 jack
RDS
nem
CD lejátszó
igen
Méretek (magasság x szélesség x mélység)
281 x 500 x 306 mm
Kompozit videokimenet
nem
Analóg hangbemenet
1 db sztereó RCA
DSEE
igen
Party Chain
igen
DVD lejátszó
nem
Rádió
nem

Hasonló termékek