- 26 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

Hangprojektorok

SONY HT-ZF9

0 Review(s) 
Érezze át a filmes hangzás izgalmát ezzel a lenyűgöző, 3.1 csatornás Dolby Atmos / DTS:X hangprojektorral, valamint új Vertical Surround Engine megoldásunkkal – mindezt az otthonába simuló stílusban.
219 900 Ft
245 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Minden irányból érkezik a hang maximális, 7.1.2 csatornás surround hangzással - Legújabb surround technológiánk, a Vertical Surround Engine lehetővé teszi a Dolby Atmos keltette izgalom átélését anélkül, hogy ehhez mennyezetnek fordított hangsugárzóra lenne szükség. Mindegy, milyen helyiségről van szó, két elülső hangsugárzója képes megteremteni a „függőleges” hangzást; virtuális surround hangzást hoz létre, amely mintha minden irányból érkezne.


Minden feljavítva a 7.1.2 csatornás minőséghez közeli szintre - Mostantól minden megtekintett tartalomhoz maximális, 7.1.2 csatornás hangzást társíthat. Fejlett digitális jelfeldolgozónk bármilyen hangjelet képes lenyűgöző surround hangzássá alakítani a távvezérlő egyetlen gombnyomására.


Kapcsolja össze készülékeit - Csatlakozhat HDMI-, LAN-, USB- és más kapcsolaton keresztül, és élvezheti a különféle forrásokból származó zenéket és filmeket.


A tökéletes beállítás minden hanghoz - Válassza ki a szórakozásának legmegfelelőbb hangzásmódot a távvezérlő külön gombjai segítségével. Merüljön el még jobban a filmekben a Mozi üzemmódban, vagy éljen át még több izgalmat játék közben a Playstation fejlesztői által létrehozott Game üzemmódban. A Sport üzemmód finomhangolja a környező tömeg zajait, így szinte érezheti a sportpálya történéseit, a Zene üzemmód pedig a zeneszámok részleteit is képes megszólaltatni. A Hírek üzemmód célja a tisztán érthető beszédhang.


Élvezze kedvenc filmjeit 4K HDR-minőségben - A modern 4K HDR technológia 18 Gb/s sávszélessége és a HDCP 2.2 révén a HT-ZF9 a legújabb házimozis formátumokat – köztük a HDR10, a Dolby Vision és a Hybrid-Log Gamma formátumot – is kiszolgálja.


Ahogy azt az előadó valójában megálmodta - Élvezze a CD lemezeknél is jobb hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk minden alkotórészben az audiojeltől a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.


Beépített Wi-Fi® kapcsolat - Vezeték nélkül csatlakozhat online zenelejátszáshoz a beépített Wi-Fi segítségével.


Bluetooth® adatátvitel - Vezeték nélkül streamelhet zenét Bluetooth® technológiával.


Finomabb részletek a DSEE HX™ segítségével - A DSEE HX™ feljavítja meglévő zenéinek minőségét majdnem a nagy felbontású hangminőség szintjére.


Streameljen zenét az egész házban A Sony | Music Center (korábbi nevén SongPal) alkalmazás segítségével csoportba rendezheti a megfelelő Sony hangprojektorokat és hangsugárzókat, majd több helyiségbe továbbíthatja a zenét.


HTZF9.CEL

Adatlap

Teljesítmény
400 Watt
Beépített dekóder
Dolby ATMOS - Dolby® Digital - Dolby® Digital Plus - Dolby® True HD - DSD - DTS 96 / 24 - DTS-ES Discrete 6.1 - DTS-ES Matrix 6.1 - DTS-HD HR - DTS-HD LBR - DTS-HD MA - DTS:X - DTS® - L-PCM (2 cs. / 5.1 cs. / 7.1 cs) HDMI -n keresztül
GoogleCast
igen
LDAC
igen
Bluetooth® vétel
igen
WiFi
beépített, tanúsítvány 802.11b/g/n
NFC
igen
HDMI bemenet
2 db
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
Ethernet bemenet
igen
USB-bemenet
1 db
Távvezérlő
igen (infrás)
Optikai bemenet
1 db
Analóg hangbemenet
1 db 3,5 jack
Hi-Res Audió
igen
4K jelátvitel
igen
Mélysugárzó
vezeték nélküli
Hangszóró mérete (szé * ma * mé)
1000 x 64 x 99 mm
Mélysugárzó mérete (szé * ma * mé)
190 x 382 x 386 mm

Hasonló termékek