- 15 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia
test

Hangprojektorok

SONY HT-S40R

Készülj fel a 600 W-os, 5.1 csatornás surroundra

0 Review(s) 
A valódi otthoni mozihangzás megteremtése érdekében a HT-S40R hangprojektor 600 W-os, igazi 5.1 csatornás surround hangzást és vezeték nélküli hátsó hangsugárzókat kínál, amelyek minden filmet életre keltenek.
134 900 Ft
149 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Merülj el a nagy teljesítményű surround hangzásban - A kivételes hangzás érdekében egy hangprojektor, egy mélynyomó és vezeték nélküli hátsó hangszórók kombinációja nyújt dinamikus, az egész szobát betöltő surround hangzást. A 600 W-os teljesítmény és a Dolby Digital® technológia pedig egyenesen a cselekmények középpontjába repít.
600 W kimenő összteljesítmény - A kimenő összteljesítmény 600 W is lehet, így minden filmes jelenet életre kelhet.
5.1 csatornás valódi surround hangzás - A három csatornás hangprojektor, a hátsó hangszórók és a mélynyomó együtt magával ragadó, teljes frekvenciás hangzást nyújt.
Dolby® Digital technológia - Kiváló minőségű surround hangzás különálló 5.1 audiocsatornákról a Dolby® Digital segítségével.
Vezeték nélküli dizájn - A hátsó hangszórókat kezelő vezeték nélküli erősítőnek köszönhetően nincsenek zavaró vezetékek a szoba két vége között. A mélynyomó és a hangprojektor is egyetlen tápcsatlakozást használ, így a rendszer kuszaság és rendetlenség nélkül nyújt mozihangzást.
Televízió vezeték nélküli csatlakoztatása - Még kevesebb vezeték lesz a nappaliban, mivel a Bluetooth® funkciós Sony BRAVIA televíziókról vezeték nélkül továbbíthatod a hangot a házimozirendszerre.
USB-port - Az USB-porton keresztül telepítés nélkül használhatók az USB-memóriakártyák.
Bluetooth® csatlakozás - Bluetooth® segítségével vezeték nélkül streamelhetsz zenét az okostelefonodról.
Karcsú és elegáns - A lyukacsos fémrácsnak és a falra szerelhetőségnek köszönhetően a hangprojektor remekül illik bármilyen televízióhoz.
Stílusos és visszafogott - A kompakt, mégis nagy teljesítményű hátsó hangszórók szépen belesimulnak a szobába, és könnyű őket falra szerelni.
Kétirányú kivitel - Bárhogy elhelyezheted a vezeték nélküli erősítőt – leteheted egy asztalra, vagy felszerelheted a falra.
Másodpercek alatt beállítható - A HT-S40R szinte azonnal használható a dobozból kivéve. Egyszerűen dugd be, csatlakoztasd a hangprojektort a színkódolt csatlakozókkal, majd csatlakoztasd a hátsó hangszórókat a vezeték nélküli erősítőn keresztül. Ezután dőlj hátra, és élvezd az 5.1 csatornás valódi surround hangzást.
HDMI ARC - A HDMI ARC (Audio Return Channel) technológia révén egyetlen kábellel csatlakoztathatod kompatibilis tévéhez, így kevesebb a vezeték.
Optikai bemenet - A tévé nem alkalmas HDMI ARC-kapcsolatra? Az optikai bemenetre csatlakoztatva a minőségi mozihangzást is élvezheted.
Analóg bemenet - Ha sem HDMI ARC, sem optikai csatlakozásra nincs mód, egyszerűen csatlakoztathatod a tévédet az analóg bemeneten keresztül.
Mozi üzemmód - Úgy érezheted, hogy az események közepébe csöppensz, miközben a hang elhalad mögötted és magával ragad a filmélménybe.
Zene üzemmód - Hallgasd kedvenc zeneszámaidat életteli és gazdag hangzással, a finom részletekkel együtt.
Beszédhang üzemmód - Akár reggeli hírműsor, akár évadzáró rész szól, ez a mód a hangbeállításokon keresztül kiemeli a beszédhangot, hogy minden szó érthető legyen.
Éjszakai üzemmód - Éjjel nézel filmet? Ez a funkció úgy optimalizálja a hangszínegyensúlyt, hogy kis hangerő esetén is tisztán hallhass mindent.
HTS40R.CEL

Adatlap

Teljesítmény
600 watt
Beépített dekóder
Dolby® Digital - Dolby® Digital Dual Mono - L-PCM (2 cs.) HDMI -n keresztül
GoogleCast
nem
LDAC
nem
Multi-Room
nem
Bluetooth® átvitel
nem
Bluetooth® vétel
igen
WiFi
nem
NFC
nem
HDMI bemenet
nem
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
Ethernet bemenet
nem
USB-bemenet
1 db USB type-A, FAT32 / NTFS
Távvezérlő
igen (infrás)
Optikai bemenet
1 db
Analóg hangbemenet
3,5 jack
Hi-Res Audió
nem
4K jelátvitel
nem
Mélysugárzó
vezetékes
Hangszóró mérete (szé * ma * mé)
900 x 52 x 74,5 mm
Mélysugárzó mérete (szé * ma * mé)
192 x 385 x 362 mm

Hasonló termékek