- 10 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

Hangprojektorok

SONY HT-G700

0 Review(s) 
Fejlett Vertical Surround Engine technológiánk lehetővé teszi, hogy egyetlen vékony egység megteremtse a legfrissebb mozis hangformátumok, köztük a Dolby Atmos® és a DTS:X™ által elérhető élményt. A három elülső hangsugárzó a Sony egyedülálló jelfeldolgozásával karöltve létrehozza a „függőleges” hangot, így a virtuális surround hangzás körülölel.
139 900 Ft
149 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

A hangokat minden irányból hallhatod, akár 7.1.2 csatornás surround hangzással - Vertical Surround Engine nevű, fejlett surround technológiánk lehetővé teszi, hogy egyetlen vékony egység megteremtse a legfrissebb mozis hangformátumok, köztük a Dolby Atmos® és a DTS:X™ által kínált élményt. A három elülső hangsugárzó a Sony egyedülálló jelfeldolgozásával karöltve létrehozza a „függőleges” surround hangot, így a virtuális surround hangzás körülölel.


Minden feljavítva a 7.1.2 csatornás minőséghez közeli szintre - A modern mozikban minden irányban hangsugárzókat találsz, egyenként finomhangolt hangzással; ezek együtt teremtenek magával ragadó, surround hangélményt. Nyomd meg az „Immersive AE” gombot, és a HT-G700 képes még a szokványos sztereó hangot is feljavítani 7.1.2 surround hangzásúvá – minden tévéműsor és film surround hangélményt nyújt.


Az emelt hangforrás a tévével azonos magasságban van - A hangzást az S-Force PRO finomhangolja úgy, hogy a tévével azonos magasságban legyen. Így a hangot 55 hüvelykesnél nagyobb tévé esetén is a képernyőből hallod szólni, jobban elmerülhetsz a látványban.


Egyszerű csatlakozás - Csatlakoztass egy kompatibilis tévét vagy más eszközt vezeték nélkül a Bluetooth® technológián keresztül, vagy használd a HDMI eARC/ARC vagy optikai digitális bemenetet a teljes sávszélességű hangzáshoz.


A szórakozásnak megfelelő hangzásmódok - Kiválaszthatod a szórakoztató tartalmadnak leginkább megfelelő hangzásmódot a távvezérlő külön gombjával. Egészen átadhatod magad a moziélménynek a Mozi üzemmódban, a Zene üzemmódban pedig kedvenc zenéid minden apró részlete megszólal. A Beszédhang üzemmód a hangbeállításokon keresztül kiemeli a beszédet, így nem maradsz le egyetlen szóról sem. Az éjszakai üzemmód pedig úgy optimalizálja a hangszínegyensúlyt, hogy kis hangerő esetén is tisztán hallhass mindent.


Vezeték nélküli mélynyomó a gazdag, erőteljes basszushoz - A nagyteljesítményű vezeték nélküli mélynyomó mélyebb, gazdagabb basszus hangot biztosít egyszerű vezeték nélküli csatlakozással, így a helyét szabadon választhatod meg.


Vezeték nélküli kapcsolat a TV-jével - Vezeték nélkül küldhetsz hangadatokat kompatibilis Sony televízióról a hangprojektorra, Bluetooth® technológia segítségével.


Egykábeles HDMI eARC/ARC - Hang- és vezérlési adatokat is küldhetsz a tévédről egyetlen HDMI-kábelen keresztül.


Élvezze kedvenc filmjeit 4K HDR-minőségben - A modern 4K HDR technológia 18 Gb/s sávszélessége és a HDCP2.2/HDCP2.3 révén a HT-G700 a legújabb házimozis formátumokat – köztük a Dolby Vision, a HDR10 és a Hybrid Log Gamma formátumot – is kiszolgálja.


Streamelés Bluetooth® technológiával - Vezeték nélkül streamelhetsz zenét Bluetooth® technológiával.


HTG700.CEL

Adatlap

Teljesítmény
400
Beépített dekóder
Dolby Digital, Dolby Digital plus, Dolby TrueHD, Dolby Dual mono, DTS, DTS HD nagy felbontású hang, DTS HD Master Audio, DTS ES, DTS 96 / 24, DTS: X, LPCM
LDAC
igen
Bluetooth® vétel
igen, Ver. 5.0
NFC
nem
HDMI bemenet
1 db
HDMI kimenet
1 (eARC / ARC)
USB-bemenet
USB type-A, FAT32
Távvezérlő
igen (infrás)
Optikai bemenet
1 db
Mélysugárzó
vezeték nélküli
Hangszóró mérete (szé * ma * mé)
980 x 64 x 108 mm
Mélysugárzó mérete (szé * ma * mé)
192 x 387 x 406 mm

Hasonló termékek