- 15 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Hangprojektorok

SONY HT-S350

0 Review(s) 
2.1 csatornás hangprojektor nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomóval és BLUETOOTH® technológiával.
64 900 Ft
79 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
320 W kimenő összteljesítmény - Keltsen életre minden zeneszámot, műsort és filmet a neki járó hangerővel és tisztasággal, a 320 W-os kimenő összteljesítmény segítségével.
2.1 csatornás elülső surround hangzás - A hangprojektor két végén található hangszórók tiszta hangokat biztosítanak közép- és magas tartományban, míg a vezeték nélküli mélynyomó robajló mély hangokkal tölti ki a teret.
Hallgassa, ahogy körbeveszi az S-Force PRO Front Sorround technológia által nyújtott hangzás - A virtuális surround hangzás technológiája a kedvenc filmjei főszereplőjévé teszi önt azáltal, hogy megidézi a moziból ismert sorround hangzást anélkül, hogy kiegészítő hátsó hangsugárzókra lenne szükség.
Nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomó - A nagy teljesítményű, vezeték nélküli mélynyomó nagy méretű, 16 cm átmérőjű hangsugárzó-egységének és 28 literes űrtartalmának köszönhetően mélyebb, gazdagabb mélyhangzást biztosít.
Falra szerelhető és könnyen beállítható - Falra szerelve a hangprojektor körvonalai tökéletesen kiegészítik a tévékészülék formatervét. Csatlakoztatni is egyszerű – hogy ön mielőbb élvezhesse a filmeket, zenéket és más műsorokat.
Egykábeles HDMI ARC - A HDMI ARC (Audio Return Channel) révén egyetlen kábellel csatlakoztathatja a tévéhez.
Bluetooth® vezeték nélküli streaming - Streamelje kedvenc zenéit vezeték nélkül okostelefonjáról vagy Bluetooth® vezeték nélküli technológiával.
Könnyedén összekapcsolható számtalan tv-vel - Csatlakoztassa a televízióját egyetlen HDMI ARC kábellel, vagy ha a tévéje nem HDMI-kompatibilis, akkor az optikai bemeneten keresztül.
A legjobb minőségű anyagok, gyönyörűen megmunkálva - Elegáns és visszafogott külső mellett a hangprojektor és a mélynyomó előlapja is finom tapintású perforált fémből készült. A mélynyomó nagy méretű nyílása is a lenyűgöző teljesítményt hangsúlyozza.
HTS350.CEL

Adatlap

Teljesítmény
320 watt
Beépített dekóder
Dolby® Digital - Dolby® Digital Dual Mono - L-PCM (2 cs.) HDMI -n keresztül
GoogleCast
nem
LDAC
nem
Multi-Room
nem
Bluetooth® átvitel
nem
Bluetooth® vétel
igen
WiFi
nem
NFC
nem
HDMI bemenet
nem
HDMI kimenet
1 db (ARC képes)
Ethernet bemenet
nem
USB-bemenet
nem
Távvezérlő
igen (infrás)
Optikai bemenet
1 db
Analóg hangbemenet
nem
Hi-Res Audió
nem
4K jelátvitel
nem
Mélysugárzó
vezeték nélküli
Hangszóró mérete (szé * ma * mé)
900 mm x 64 mm x 88 mm
Mélysugárzó mérete (szé * ma * mé)
190 mm x 382 mm x 390 mm

Hasonló termékek