Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

Hangfal rendszerek

SONY HT-A7000

Az üzletben meghallgatható!

0 Review(s) 
A HT-A7000 7.1.2 csatornával rendelkezik: két felfelé irányított hangszóró biztosít térhangzást, két irányított magassugárzó és öt első hangszóró nyújt szélesebb surround hangzást, és egy beépített mélynyomó gondoskodik a mélyebb basszusról. A Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround technológiával a HT-A7000 virtuális surround hangzást teremt körülötted, így teljes mértékben élvezheted a Dolby Atmos® és a DTS:X® által nyújtott izgalmakat.
499 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kiemelkedő surround hangzás a csúcsmodellnek számító hangprojektorunktól - A HT-A7000 7.1.2 csatornával rendelkezik: két felfelé irányított hangszóró biztosít térhangzást, két irányított magassugárzó és öt első hangszóró nyújt szélesebb surround hangzást, és egy beépített mélynyomó gondoskodik a mélyebb basszusról.
A Vertical Surround Engine és az S-Force PRO Front Surround technológiával a HT-A7000 virtuális surround hangzást teremt körülötted, így teljes mértékben élvezheted a Dolby Atmos® és a DTS:X® által nyújtott izgalmakat.
Hangélmény fentről - A Sony virtuális surround technológiájának köszönhetően a hangprojektor képes pozícionálni a hangot a függőleges térben – így 3D hangzást élvezhetsz a mennyezetben található hangszórók nélkül. A Dolby Atmos, a DTS:X és a Vertical Surround Engine pedig még realisztikusabb, többdimenziós hangzást ad az egyéb formátumoknak is.
Surround hangzás egyszerűen - A Sony egyedi digitális hangtérfeldolgozó technológiája surround hangzást hoz létre csak az első hangszórók használatával úgy, hogy a hang mindkét oldalról érkezik. Gazdag, moziszerű surround hangzást élvezhetsz anélkül, hogy telepakolnád az élettered.
Kifinomult hangszóró-technológia - Dőlj hátra, és élvezd a szobát betöltő térhangzást a két, felfelé irányított hangszóróval, a két irányított magassugárzóval, az öt, szélesebb surround hangzást biztosító első hangszóróval és a mélyebb basszust adó mélynyomóval.
Felfelé irányított hangszórók - A mennyezetről visszaverődő hang magával ragadó térhangzást nyújt. A Vertical Surround Engine-nel kombinálva még hangulatosabb térhangzást biztosít.
Irányított magassugárzók - A falakról visszaverődő hang kiterjeszti a surround hangzást, és valóban lenyűgöző élményt nyújt, mely meghaladja a televízió méretét. Az S-Force PRO Front Surround technológiával még szélesebb surround hangzást kínál.
Beépített kettős mélynyomó - Nagy hangnyomást biztosít a tiszta, mély basszusért. Ezt a membrán területének és a mélynyomó (X-Balanced Speaker Unit) méretének növelésével sikerült elérni.
Első hangszórók - Az X-Balanced Speaker Unit tiszta énekhangot és kiváló hangminőség nyújt kevesebb torzítással.
X-Balanced Speaker Unit - A felfelé irányított hangszórók, a mélynyomó és az első hangszóró X-Balanced Speaker Unit egységet tartalmaz. Ezen hangszórók egyedi, téglalap alakja maximalizálja a membrán területét, hogy még ütősebb legyen a basszus. Csökkenti a hangszóró kitérését a hangnyomás megtartása mellett, így kisebb a torzítás és tisztább a vokálhangzás.
Merülj el a kiváló zeneminőségben - Élvezd a zenét olyannak, amilyennek az előadó valójában megálmodta – erre is képes a High-Resolution Audio kristálytiszta precizitása. De a zenehallgatás új fejezetével is megismerkedhetsz a 360 Reality Audio révén a valóban magával ragadó élőkoncert- vagy stúdióhangulat jegyében. A HT-A7000 segítségével a zenéd életre kel, azelőtt sosem látott módon.
Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik - A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.
Élethű filmek és játékok - Valósághű színekkel és mélységgel láthatsz minden jelenetet. Az eredeti képminőség teljes egészében megmarad a HT-A7000 hangprojektor mellett, így teljesen elmerülhetsz a filmekben. A játék is sokkal izgalmasabb és realisztikusabb, mivel a HT-A7000 támogatja a legújabb formátumokat.
Merülj el még jobban opcionális mélynyomóval és hátsó hangszórókkal - Ha még mélyebb basszusra vágysz, adj hozzá egy opcionális vezeték nélküli mélynyomót. Ha kétféle mélynyomó van, akkor a HT-A7000-ben található beépített mélynyomó kezeli a basszust és az énekhangokat, míg az opcionális vezeték nélküli mélynyomó az alacsony hangtartományra összpontosít. Ha pedig még inkább moziszerű élményre vágysz, akkor használj opcionális SA-RS3S vezeték nélküli hátsó hangszórókat.
SA-SW5 opcionális mélynyomó - 300 W mély, gazdag basszus egy 180 mm-es, passzív hangsugárzóból.
SA-SW3 opcionális mélynyomó - 200 W teljesítmény egy kompakt, 160 mm-es hangszóróval rendelkező Bass Reflex mélynyomóból. SA-RS3S opcionális hátsó hangszórók - Akár falra is szerelhető, összesen 100 W szélesebb surround hangzás.
Hangtér optimalizálása - Nem kell precízen elhelyezni a hangszórókat. A beépített mikrofonokat tartalmazó HT-A7000 mindent elvégez helyetted, vízszintesen és függőlegesen is beméri az egyes hangszórók pozícióját, és optimalizálja a hangzást a szobában. A HT-A7000 segítségével kiegészítő hangszórókkal vagy azok nélkül is élvezheted a hangtér optimalizálását. A kezdeti beállításoknál vagy a kezdőoldal menüjéből lehet aktiválni.
Sony televíziókkal a legjobb - BRAVIA televízióval párosítva a HT-A7000 magával ragadó audiovizuális élményt nyújt a legjobb kép- és hangminőséggel. Ez a tökéletes hangprojektor a BRAVIA televíziókhoz.
Az Acoustic Center Sync még lenyűgözőbb élményt nyújt - Ha Acoustic Center Sync funkciós BRAVIA televízióhoz van csatlakoztatva a tartozék kábellel, a hangprojektor és a televízió is a házimozirendszer középső hangszórója lesz. Így a hang tökéletesen követi a képernyőn látottakat, és garantált a magával ragadó élmény.
A hang tökéletesen követi a cselekményeket - Az Acoustic Center Sync funkciónak köszönhetően a hang pont onnan szól, ahol a szereplő áll a jelenetben. A mozgás és a hang tökéletes összhangjának köszönhetően a tévézés még lebilincselőbb lesz.
Egyszerűen kezelhető BRAVIA televíziókról - Integrált kezelőfelületével a házimozirendszer beállításai automatikusan megjelennek a BRAVIA TV gyors beállításait tartalmazó menüben, így egyszerűen beállíthatod a hangzásmódot, a hangteret és a hangerőt.
HTA7000.CEL
2 Év
garancia
Díjmentes
Szállítás

 

SONY SA-SW3
0 Review(s) 
Házimozirendszerünk (Sony HT-A) és hangprojektorunk (Sony HT-A7000) mellett a kompakt SA-SW3 vezeték nélkül mélynyomóval még jobban elmélyedhetsz a filmekben és a zenében....
139 900 Ft
2 Év
garancia
Díjmentes
Szállítás

 

SONY SA-SW5
0 Review(s) 
Dobd fel a szórakozást erős basszussal - Házimozirendszerünknek (Sony HT-A9) és hangprojektorunknak (Sony HT-A7000) besegít a mélyebb basszus érdekében, így a vezeték nélküli...
204 900 Ft