- 50 000 Ft
Újdonság
Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

Hangfal rendszerek

SONY HT-A9

0 Review(s) 
A surround hangzás új határai. Érezd a hangokat minden irányból és távolságból, akár a szobád falán túlról. Egyedülálló 360 Spatial Sound Mapping technológiánkkal a HT-A9 surround hangrendszer hangja a családoddal és a barátaiddal együtt körülölel, és korábban ismeretlen térbeli élményt kínál.
549 900 Ft
599 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
360 Spatial Sound technológia, amely igazodik a környezetedhez - Forradalmi 360 Spatial Sound Mapping technológiánk akár 12 virtuális hangsugárzó létrehozására is képes mindössze négy tényleges hangsugárzó segítségével.
360 Spatial Sound élmény, mintha benne lennél a jelenetben - Virtuális hangsugárzók vesznek körbe egy optimalizált hangtérben – minden szárnycsapást és széllökést elképesztő intenzitással hallhatsz. Olyan, mintha a nappalival együtt a filmben lennél.
A rendkívül széles 360 Spatial Sound élménye - Az ultraszéles hallgatási tér kitölti a lakótered minden zugát. Családtagjaid és barátaid ugyanazt a zenei élményt élhetik át, bárhol is vannak a helyiségen belül. A hangtér nem korlátozódik a tévé előtti részre; sokkal tágabb területet fog át.
Rugalmas elrendezés bármilyen nappalihoz - Nincs szükség a bútorok átrendezésére, sem a hangsugárzók precíziós elhelyezésére. A HT-A9 rendszer minden egyes hangsugárzóban két mikrofon ötletes alkalmazásával megállapítja az adott hangsugárzó relatív magasságát és helyzetét, így a rendszer akár tizenkét virtuális hangsugárzót is létrehozhat, és az egész helyiséget kitöltő, térbeli hangzást kelt.
Csatlakozás vezetékek nélkül - Helyezd a vezérlőegységet a tévékészülékhez közel, és csatlakoztasd HDMI-kapcsolattal. A négy hangsugárzó vezeték nélkül kapcsolódik a vezérlőegységhez, így nem kerülnek kábelek a lakótérbe.
Hangtér optimalizálása - Bármikor aktiválhatod a Sound Field Optimization funkciót a tv-képernyő kezdőmenüjéből elérhető Easy Setup egyszerű telepítési funkcióval. A HT-A9 házimozirendszer intelligens módon megállapítja a hangsugárzók és a mennyezet közti távolságot az intelligens és egyszerű beállítás érdekében.
Innovatív hangsugárzó-kialakítás - Hangsugárzóink a legújabb technológiák segítségével érik el a 360 Spatial Sound Mapping által megkövetelt kiváló hangminőséget és széles irányítottságot.
Felfelé irányított hangsugárzó (X-Balanced Speaker Unit) - Ez az X-Balanced Speaker Unit képes a mennyezetről visszaverődő hangokkal megteremti a magával ragadó hangzást.
Széles irányítottságú mélysugárzó (X-Balanced Speaker Unit) - Csökkentettük az üregeffektust az új, széles irányítottságú X-Balanced mélysugárzónál a konkáv forma mélységének csökkentésével.
19 mm-es lekerekített dóm típusú magassugárzó - Ez a 19 mm-es,lekerekített dóm típusú magassugárzó a mélysugárzóval együttműködve állít elő tiszta, természetes hangzást a közepes és magas frekvenciatartományban.
Merülj el a kiváló zeneminőségben - Élvezd a zenét olyannak, amilyennek az előadó valójában megálmodta – erre is képes a High-Resolution Audio kristálytiszta precizitása. A zenehallgatás új területét is felfedezheted a 360 Reality Audio révén, és valódi, magával ragadó, élő koncert- vagy stúdióélményben lehet részed. A HT-A9 házimozirendszerrel a zene minden korábbinál élethűbb.
Minden tömörített fájl helyreállítása valós időben zajlik - A DSEE Extreme™ digitális hangzásjavító eszköz – az Edge-AI (mesterséges intelligencia) segítségével – valós időben feljavítja a tömörített digitális zenefájlokat. Dinamikusan felismeri a zeneszámok hangszereit, zenei műfaját és különleges elemeit (pl. vokált, közjátékot), és helyreállítja a tömörítéssel elvesző magas hangokat a teljesebb zenei élmény érdekében.
Az Acoustic Center Sync még lenyűgözőbb élményt nyújt - Ha a tartozék kábellel BRAVIA tévéhez csatlakoztatod, a tévé hangsugárzójáé a központi szerep a házimozirendszeredben, és részét képezi a 360 Spatial Sound Mapping beállításnak. Ez lehetővé teszi, hogy a hang precízen idomuljon a képernyőn megjelenő látványhoz a valóban magával ragadó élmény jegyében.
Egyszerűen kezelhető BRAVIA televíziókról - Minden tökéletesen összeillik az új BRAVIA televíziókhoz csatlakoztatva. A hangbeállításokat és a hangerőt vezérelheted a tévé távvezérlőjével, és a hangrendszered állapotát ellenőrizheted kedvenc műsorod nézésekor is. Az integrált kezelőfelületnek köszönhetően a házimozirendszer beállításai automatikusan megjelennek a BRAVIA televíziók „Gyors beállítások” menüjében.

Mindenki a legjobb ülőhelyet kapja a házban - A rendkívül széles hangtérnek köszönhetően az egész család részese lehet a teljes zenelejátszási élménynek még akkor is, ha valahol a helyiség szélén ülnek.
Bluetooth®-kapcsolat - A Bluetooth® kapcsolaton keresztül vezeték nélküli továbbíthatsz zenét okostelefonról, táblagépről vagy laptopról.
Wi-Fi® adatátvitel - Elérheted az internetet a beépített Wi-Fi- vagy LAN-kapcsolaton keresztül, és streamelhetsz zenét az otthoni hálózatod eszközeiről.
Spotify Connect™ - A távvezérlést biztosító Spotify Connect™ alkalmazással a hangszórón is lejátszhatod a számokat a Spotify-ról.
Chromecast built-in - Streamelj zenéket, online rádióállomásokat és podcastműsorokat okostelefonodról, táblagépedről vagy laptopodról audioeszközödre a Cast gomb egyetlen érintésével.
Apple AirPlay 2 - Oszd meg a zenét kedvenc Apple eszközödről a házimozirendszeredre. Mindezt egyetlen koppintással.
Korábban elképzelhetetlen filmélmény térbeli hangzással - Okos algoritmusok teszik mindent átölelővé a hagyományos surround hangfelvételeket és akár a sztereó hangjeleket, és alakítanak minden általad hallgatott tartalmat lenyűgöző „360 Spatial Sound” élménnyé. A bekapcsoláshoz csak nyomd meg az Immersive AE gombot a távirányítón.
A HT-A9 a legújabb házimozirendszereink egyike, és az „Omnidirectional Block” (irányfüggetlen blokk) koncepció mentén született. A hengeres forma egyetlen tömör blokkot képez, amely térbeli 360 Spatial Sound hangzást teremt. Sík hátfalával tökéletesen illeszkedik bármilyen falhoz. Világos gyöngyházszürke színe illik a fal, a polcok és más beltéri elemek színéhez.
Beállítás másodpercek alatt - A HT-A9 a csomagolásából kivéve szinte azonnal használatra kész. Elég fali aljzathoz csatlakoztatnod, összekötnöd a tévéddel HDMI-kapcsolaton keresztül, majd bekapcsolnod. LAN, HDMI IN és HDMI OUT (eARC) csatlakozóján keresztül máris élvezheted az új térbeli surround hangzást.
HTA9.CEL

 

SONY SA-SW3
0 Review(s) 
Házimozirendszerünk (Sony HT-A) és hangprojektorunk (Sony HT-A7000) mellett a kompakt SA-SW3 vezeték nélkül mélynyomóval még jobban elmélyedhetsz a filmekben és a zenében....
149 900 Ft

Hasonló termékek