Újdonság
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

Full Frame

Sony Cinema Line FX3 Full Frame váz (ILME-FX3)

Sony Alpha FX3

0 Review(s) 

A Sony FX3 Cinema Line kamera életre kelti a szenvedélyes tartalomkészítők vízióit. A filmes kifejezőeszközökhöz megbízható teljesítmény és letisztult kezelés párosul, hogy kiszolgálja a ma kreatív közösségének igényeit. Kompakt és könnyű, könnyen hordozható és kezelhető.

1 799 890 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Nagy teljesítményű képfeldolgozó processzor - A BIONZ XR™ képfeldolgozó processzor nagy sebességű adatfeldolgozásra képes, minimális műveleti késedelemmel, és meggyőző valós idejű képfeldolgozási funkciókat kínál. A processzor valós időben dolgozza fel az AF, a képfelismerés és a képminőség módosításait, emellett kezeli az adattovábbítást, a felhasználói felületet és az egyéb kameraműveleteket is.
Nagy érzékenység, széles dinamikatartomány - A Full Frame érzékelő nagy érzékenységet biztosít alacsony zajszint mellett a kamera teljes tartományában az érzékelőkimenet optimalizálásán keresztül. Tiszta felvételeket készíthetsz a mozgásokról gyenge megvilágítási viszonyok között is az akár 409 600-as értékig bővíthető ISO-tartomány révén. A kibővített dinamikatartomány 15+ fokozatot6 ölel át, beégő csúcsfények nélkül. A kamera nagy érzékenysége mellé párosuló széles dinamikatartomány megnöveli a rugalmasságot is az utómunkák során.
4K nagy képkockasebességű, 120 képkocka/mp-es felvételkészítés - A képérzékelő nagy sebességű adatkiolvasási képességének és a nagy teljesítményű BIONZ XR processzornak köszönhetően Full Frame 4K (QFHD) felvételeket akár 120 képkocka/mp mellett is készíthetsz bekapcsolt autofókusz funkcióval. Nagy képkockasebességek mellett is 4K (QFHD) képek készülnek képponteldobás nélküli, teljes képpontkiolvasással, így az utómunkák során tiszta lassított felvételek készülhetnek (a valós idejűhöz képest akár 5-szörös lassítással). A precíziós AF még szépséges Full Frame bokeh effektust is lehetővé tesz a lassított felvétel készítésekor.
Elismert mozifilmes színvilág S-Cinetone™ segítségével - A Sony FX9 fejlesztéséből átemelt, elismert S-Cinetone látványkezelés lehetővé teszi a színek mozifilmes jellegű megörökítését közvetlenül a kamerában. Az S-Cinetone a természetes bőrtónusokra és a középtartomány színeire van optimalizálva, finom csúcsfényátmenettel – meggyőző témaábrázolást nyújt utómunkálati színátmenetezés nélkül is.
All-Intra belső rögzítés - A Long-GOP képközi tömörítés mellett támogatja a belső, képen belüli (All-Intra) felvételkészítést is. Az XAVC S-I felvétel minden egyes képet külön, nagy bitsebesség – akár 600 Mb/s – mellett tömörít, ezért ideális az összetett mozgások megörökítéséhez, továbbá maximális rugalmasságot és lejátszási teljesítményt biztosít az utómunkák során.
HEVC kodek nagy tömörítési hatékonysággal - z XAVC HS formátumú felvételkészítés MPEG-H HEVC/H.265 kodekkel nagyjából megkétszerezi a tömörítés hatásfokát. A normál 4K XAVC S formátumhoz képest az XAVC HS részletgazdag, 10 bites videót tesz lehetővé 4:2:2-es szín-mintavételezéssel hasonló vagy kisebb adatsebesség mellett, miközben még jobb képminőséget és kezelhető méretű fájlokat ad.
16 bites RAW-adatkimenet - A jobb képminőség, valamint a rugalmasabb és hatékonyabb utómunka elősegítése érdekében az FX3 támogatja a 16 bites RAW-adatkimenetet külső adatrögzítő felé a HDMI Type-A csatlakozóján keresztül. A RAW-videokimenet forrása egy 4264 × 2408 [16:9] felbontású Full Frame képérzékelő a 4K (QFHD) vagy DCI-4K munkamenetekhez, és különféle képkockasebességű lehet (60p/50p/30p/25p/24p).
S-Log2 és S-Log3, 10 bites 4:2:2-támogatással - S-Log2 és S-Log3 gammagörbe is rendelkezésre áll; az S-Log3 jobb gradációt biztosít a sötéttől a középszürke (18%-os szürke) tartományig, amellyel akár 15+ fokozatnyi6 dinamikatartomány érhető el. Az egyéb S-Log3-kompatibilis Cinema Line kamerákkal történő összehangolás érdekében háromféle színtartomány-beállítás (S-Gamut, S-Gamut3 és S-Gamut3.Cine) áll rendelkezésre, amelyek kreatív rugalmasságot és hatékonyságot kínálnak az utómunkák során.
10 bites HLG-képprofil - A HLG (Hybrid Log-Gamma) HDR-képprofil és a széles színtartományú BT.2020 színtér együttese használható közvetlen HDR (HLG) megjelenítéshez a kompatibilis tévéken. Az eredmény: élethű képi világ, amely hasonlít a szabad szemmel látottakra, részletgazdag árnyékokkal és csúcsfényekkel, kevesebb elsötétedéssel és kifehéredéssel – és mindehhez nincs szükség színgradációra. A 10 bites felvételek különösen alkalmasak a kivételesen finom gradáció és részletgazdagság bemutatására, és ezáltal a hihetetlenül élethű ábrázolásra.
Rugalmas exponálási módok - A „Rugalmas expozíció” mód lehetővé teszi, hogy a blende, a zársebesség és az ISO-érzékenység beállításánál egymástól függetlenül legyen megadva az Automatikus és a Kézi üzemmód. A megfelelő programozott gomb rövid megnyomásával aktiválható zárolási funkció lezárja a kapcsolódó vezérlési lehetőségeket, hogy a vezérlőelem vagy tárcsa véletlen elmozdítása esetén ne módosuljanak a beállítások. A gyakran módosított blende- és ISO-beállítást vezérelni lehet a könnyen elérhető elülső és hátsó szabályozótárcsával, vagy a felső panelen található tárcsával.
Fast Hybrid AF a megbízható videós fókuszállításhoz - A Fast Hybrid AF ötvözi fókuszsíkfázis-érzékeléses AF és a kontrasztérzékeléses AF tudását. Ez a gyorsan mozgó témák kiemelkedően precíz, zökkenőmentes követését teszi lehetővé széles tartományban, kis mélységélesség mellett. Az „AF-váltási sebesség” és az „AF témaváltási érzékenység” paraméter rugalmasabb fókuszvezérlést tesz elérhetővé – a professzionális felhasználók kérésének megfelelően.
Zavartalan 4K 60p felvételkészítés - A zavartalan 4K 60p felvételkészítés érdekében az FX3 innovatív hőelvezető szerkezetet kapott, amelynek része a Sony egyedi Σ (szigma) alakú, grafitötvözetből készülő hőcserélője. A belső kialakítás teljes áttervezése optimális légáramlást és hőcserélő-elhelyezést eredményezett. Szükség esetén egy csendes hűtőventilátor biztosít szellőzést a teljes felbontású, folyamatos felvételkészítések során, amelynél a beszívott és a kifújt levegő szerkezetileg különválasztva áramlik a fokozott por- és nedvességállóság megőrzése érdekében.
ILMEFX3.CEC
Alacsonyabb ár
1 Év
garancia

 

SONY PCK-LG1
0 Review(s) 
Kijelzővédő üveglap ILCE-9, ILCE-7RM4/RM3/RM2, ILCE-7M3/M2, ILCE7SM2, DSCRX1/RX1R/RX1M2, DSCRX10M3/M2, DSCRX10 és DSCRX100/M2/M3/M4/M5 készülékhez.
13 990 Ft
12 990 Ft
Alacsonyabb ár
2 Év
garancia
Díjmentes
Szállítás

15 000 Ft pénzvisszatérítés!

SONY ECM-B1M
0 Review(s) 
Nyolc nagyteljesítményű mikrofonegység működik párhuzamosan egy újonnan kifejlesztett irányítottsugárzás-algoritmussal, így biztosítva a kivételesen pontos irányíthatóságot,...
135 900 Ft
119 900 Ft
Alacsonyabb ár
5 Év
garancia

 

SONY SF-M64T
0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült...
20 990 Ft
17 990 Ft
Alacsonyabb ár
5 Év
garancia

 

SONY SF-M256T
0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült...
60 900 Ft
49 900 Ft

Hasonló termékek