Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

Full Frame

Sony Alpha 7S III váz (ILCE7SM3B.CEC)

0 Review(s) 

Az S-sorozat szintet lép a Full Frame-filmkészítésben: új csúcssebessége alacsony zaj mellett elegyedik az elsőrangú fényérzékenységgel, így korábban elképzelhetetlen 4K felvételek váltak lehetségessé a nagy dinamikatartomány, a lélegzetelállító fókusz és kiváló képstabilizálás révén. Kreativitásod új magaslatokba törhet!

1 599 890 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Az újonnan kifejlesztett, hátsó megvilágítású, Full Frame Exmor RTM CMOS-érzékelő felbontása valódi 12,1 megapixel, a kiolvasási sebessége pedig akár kétszerese is lehet az α7S II modellben dolgozóénál, miközben érzékenysége nagy, dinamikatartománya pedig széles. Speciális színszűrő-sorozat fokozza a színreprodukció pontosságát, a fókuszsíkfázis-érzékeléses AF funkció pedig érzékelhetően növeli az autofókusz stabilitását és precizitását – mindez a kimagasló képminőséget szolgálja.
Új képfeldolgozó processzor akár 8-szoros feldolgozási teljesítménnyel - A BIONZ XRTM képfeldolgozó processzor akár 8-szoros teljesítményre is képes elődjéhez képest, így minimális késedelemmel dolgozik, és jelentősen javítja a valós idejű képfeldolgozási funkciók teljesítményét mind fotók, mind videók esetében. A processzor valós időben dolgozza fel az AF-adatokat, a képfelismerési és képminőség-javítási módosításokat, egyúttal kezeli az adattovábbítási, a kezelőfelületi és az egyéb fényképezőgépes funkciókat is.
Nagy érzékenység, széles dinamikatartomány - A Full frame, 12,1 megapixeles konfiguráció nagy érzékenységet biztosít alacsony képzajszint mellett a fényképezőgép teljes érzékenységi tartományában az érzékelő kimeneti jelének optimalizálásával. A normál ISO-tartomány 80–102 400, ami tovább bővíthető 40–409 600-ig (videók esetében 80–409 600-ig). Lenyűgözően széles, 15 fokozatnyi dinamikatartományának köszönhetően a felvételek szépségesek, élethűek, és mentesek a beégett csúcsfényektől. A fényképezőgép nagy érzékenységének és széles dinamikatartományának együttese még nagyobb teret ad kreativitásod kibontakoztatásának a felvételek készítéskor.
Full Frame 4K felvétel 120 kép/mp mellett, autofókusszal – az új, nagy kiolvasási sebességű képérzékelő és az új fejlesztésű, nagy teljesítményű BIONZ XR processzor együttese erre is képes. A kiváló képminőségű, 4K, képponteldobás nélküli, teljes képpontkiolvasásos rögzítés jó minőségű lassított felvételeket tesz lehetővé az utómunka során (a ténylegesnél akár 5-ször lassabbat), a Full Frame fényképezőgépekre jellemző bokeh effektussal, zökkenőmentes, nagy precizitású autofókusszal. Kompakt mérete ellenére az α7S III meggyőző arzenált kínál a kreativitásod kiszolgálásához.
16 bites RAW-adatkimenet - A feljavított képminőség, valamint a rugalmasabb és hatékonyabb utómunka támogatása érdekében a fényképezőgép – az α sorozatban elsőként – támogatja a 16 bites RAW-adatkimenetet külső rögzítőegység felé HDMI-kapcsolaton keresztül. A kimenet a képérzékelő Full Frame, 4264 × 2408 képpontos (16:9 képarányú), 16 bites adatsora, választható képkockasebességgel (60p/50p/30p/25p/24p).
Fast Hybrid AF a megbízható videós fókuszállításhoz - A Sony nagy formátumú FX9 professzionális videokamerájától átvett technológiák és teljesítménynormák révén a Fast Hybrid AF ötvözi a fókuszsíkfázis-érzékeléses AF funkciót a kontrasztérzékeléses AF funkcióval. Az eredmény: a gyorsan mozgó témák kifejezetten precíz, zökkenőmentes követése széles tartományon, kis mélységélesség mellett, amely maradéktalanul kiaknázza a Sony E-bajonettes objektívjeinek egyenletes, lineáris motoros élességállítását és nagy teljesítményű zoomműveleteit. Az új „AF-váltási sebesség” és „AF-témaváltási érzékenység” paraméter rugalmasabb fókuszvezérlést tesz lehetővé – a profi felhasználók igényeinek megfelelően. Mindkettő paraméter lehetővé teszi előre megadott beállítások előhívását felvételkészítés közben, egyénileg programozható gomb segítségével.
AF-támogatás kézi fókuszállítási módban - A fényképezőgép autofókusz-támogatása hasznos lehet olyankor is, amikor elsődlegesen kézi élességállítást használsz. Az AF maximális sebességéhez tartsd félig lenyomva az exponálógombot, vagy nyomd meg az AF-ON gombot, ahogyan fotózáskor tennéd. Másik megoldásként lassabb, filmszerűbb AF-váltásokat lehet megvalósítani, ha érintésvezérléssel aktiválod az AF funkciót, vagy egyénileg definiált gombbal aktiválod a valós idejű Eye AF funkciót – ekkor lassú, zökkenőmentes autofókusz indul az előre beállított AF-váltási sebességgel.
Gyökeresen megújult témakövetési funkciók forradalmasíthatják a videofelvétel-készítést - A valós idejű követés és a valós idejű Eye AF nagyban megkönnyíti a videókészítést. Az érintésalapú követés az LCD-monitoron észlelt érintés alapján indítja el a témakövetést, és a színek, a mintázatok (fényerősség), a távolság (mélység) és az arc adatainak feldolgozásával folyamatosan fókuszban tartja a témát. Bátran összpontosíthatsz jobban a kompozícióra, ami különösen akkor hasznos, ha egyedül dolgozol, vagy gimbalt használsz. Érintéses műveletekkel ideiglenesen aktiválni lehet az AF funkciót akár kézi fotózás közben is.
Fast Hybrid AF – fotózáshoz - A Fast Hybrid AF funkció 759 nagy sűrűségben elhelyezett, fázisérzékeléses AF-pontot használ (a képterület kb. 93%-át lefedve), a 425 kontrasztérzékeléses AF funkcióval együttműködve. A valós idejű (embereket és állatokat is kezelni képes) Eye AF és a valós idejű követési funkció immár szintén elérhetővé vált az S sorozatban. A fejlett AF-algoritmusok segítik a precíz AF-működést akár −6 Fé24 fényerőig, így a fókusz pontos lehet még szabad szemmel nehezen látható témák esetében is.
Két CFexpress Type A-kompatibilis adathordozó-foglalat - A fényképezőgép két adathordozó-foglalata kompatibilis az új CFexpress Type A kártyákkal és az SDXC/SDHC-kártyákkal, és támogatja az UHS-I és az UHS-II sebességosztályt is. A CFexpress Type A kártyák képviselik a nagy írási/olvasási sebességű, kompakt adattárolás új szabványát, és alkalmasak a nagy sebességű sorozatfotózás, illetve a nagy bitrátájú, 4K felbontású videókészítés igényeinek kiszolgálására. Képesek támogatni a fényképezőgéppuffer gyors kiürítését nagy mennyiségben keletkező fotó- és videóadatok esetében is.
Nagy felbontású, 9,44 millió képpontos elektronikus képkereső.
ILCE7SM3B.CEC
Alacsonyabb ár
1 Év
garancia

 

SONY PCK-LG1
0 Review(s) 
Kijelzővédő üveglap ILCE-9, ILCE-7RM4/RM3/RM2, ILCE-7M3/M2, ILCE7SM2, DSCRX1/RX1R/RX1M2, DSCRX10M3/M2, DSCRX10 és DSCRX100/M2/M3/M4/M5 készülékhez.
13 990 Ft
12 990 Ft
Alacsonyabb ár
2 Év
garancia
Díjmentes
Szállítás

15 000 Ft pénzvisszatérítés!

SONY VG-C4EM
0 Review(s) 
Függőleges markolat α7R IV fényképezőgéphez. Portré vagy tájkép, élvezze a biztonságosabb fogást és a stabil fotózási lehetőséget készülékével.
166 900 Ft
129 900 Ft
Alacsonyabb ár
2 Év
garancia
Díjmentes
Szállítás

15 000 Ft pénzvisszatérítés!

SONY ECM-B1M
0 Review(s) 
Nyolc nagyteljesítményű mikrofonegység működik párhuzamosan egy újonnan kifejlesztett irányítottsugárzás-algoritmussal, így biztosítva a kivételesen pontos irányíthatóságot,...
135 900 Ft
119 900 Ft
Alacsonyabb ár
5 Év
garancia

 

SONY SF-M64T
0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült...
20 990 Ft
17 990 Ft

Hasonló termékek  

Has no content to show!