Díjmentes
Szállítás
Raktáron
2 Év
garancia

Fényképezőgép

SONY NPA-MQZ1K többakkumulátoros adapterkészlet

0 Review(s) 
Többakkumulátoros adapterkészlet. Ez az akkumulátoradapter négy NP-FZ100 Z sorozatú akkumulátor töltésére is alkalmas, és támogatja a meghosszabbított üzemidőt.
159 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
A készletben található két darab NP-FZ100 akkumulátor.
A hosszabb üzemidő érdekében -  Ez az akkumulátoradapter négy NP-FZ100 Z sorozatú akkumulátor töltésére is alkalmas, és támogatja a meghosszabbított üzemidőt.
Tápellátás Z, illetve W sorozatú* akkumulátorral kompatibilis fényképezőgéphez - Ez a többakkus adapterkészlet olyan fényképezőgépek csatlakoztatására és tápellátására alkalmas, amely NP-FZ100 Z sorozatú vagy NP-FW50 W sorozatú* akkumulátort használ. A Z sorozatú akkumulátor fedelének eltávolításával ([A] ábra) a töltőlap ([B] ábra) illeszkedik a W sorozatú akkumulátort használó fényképezőgépekhez. *A támogatott modellekkel kapcsolatos információkért kattintson a kompatibilitási adatok oldalának hivatkozására.
Gyorsan feltölti az NP-FZ100 akkumulátort Ez az akkumulátoradapter képes akár négy NP-FZ100 Z sorozatú akkumulátor** egyidejű gyorstöltésére hálózati adapteren keresztül kb. 480 perc alatt***. A gyorstöltési állapotot 3 fokozatú LED mutatja a „maradék akkumulátortöltöttség” ellenőrzőgomb megnyomásakor. **Az NP-FW50 W sorozatú akkumulátorokat ezzel az adapterrel nem lehet tölteni. ***Ha az akkumulátor töltöttségének szintje 90% fölé emelkedik, a töltésjelző fény elalszik a „normál töltés” jelzéseként. Ha a töltés további kb. 160 percen át folytatódik (négy akkumulátor esetén), a töltöttségi állapot „teljes töltöttség” értékre változik, amely még hosszabb üzemidőt nyújt.
Választhat a tápellátási és az akkumulátortöltési funkció között A vezérlőpanel közepén található DC OUT/CHARGE (tápellátás/töltés) kapcsolóval választhat az akkumulátorok használata, illetve töltése között. Két USB-port szolgál töltőáram-kimenetként A fényképezőgép/USB választó segítségével választhat DC OUT kimenetek között, hogy a fényképezőgép felé vagy más (USB-porton keresztül csatlakoztatott) elektronikai eszköz felé biztosít tápellátást.
Tegye helytakarékosabbá Az akkumulátorvédő eltávolítása és az akkumulátor csatlakozófedelének felhelyezésével kétakkumulátoros, könnyen hordozható adapterré alakíthatja a többakkus adaptert. Rugalmasság a különféle felvételkészítési helyzetekhez Ez az akkumulátoradapter az egység alján és tetején egyaránt három menetes aljzatot kínál (összesen 6 aljzatot), így rugalmasan használható talapzatelrendezést képvisel rögzítőlemez és csavarok révén.
A fényképezőgép, objektív és állvány nem tartozékok!
NPAMQZ1K.CEE