Raktáron
1 Év
garancia

Fejhallgató

SONY WF-C500W fehér

Kis méret, kompromisszumok nélküli hang

0 Review(s) 
Még nagyobb zenei élmény. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a zeneszámoknál a nagy frekvenciás és a finoman elhalkuló hangokat a még hitelesebb zenei élmény érdekében. A Sony | Headphones Connect app hangszínszabályozó beállításával saját ízlésedhez igazíthatod a zenét.
27 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Kis méret, kompromisszumok nélküli hang - A WF-C500 vezeték nélküli fülhallgató tökéletesen illik a füledbe. De ne tévesszen meg a mérete. A finoman elhalkuló és a magas frekvenciájú hangokat visszaállító DSEE technológiának köszönhetően kiváló hangminőséget nyújt. Ez a Bluetooth® fülhallgató okostelefon-barát is egyben, melyet egyszerű használni, és többféle színben kapható.
Még nagyobb zenei élmény - A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja a zeneszámoknál a nagy frekvenciás és a finoman elhalkuló hangokat a még hitelesebb zenei élmény érdekében. A Sony | Headphones Connect app hangszínszabályozó beállításával saját ízlésedhez igazíthatod a zenét.
Még természetesebb zene - Tömörítésnél a zene elveszti a finom részleteket és a gazdag hangzást biztosító magas frekvenciákat. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) visszaállítja ezeket az elemeket, ily módon kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez. [A] Visszaállítás [B] Finom hangok visszaállítása.
Személyre szabott hangzás - A hangzást egyéni igényeidhez igazíthatod. Többféle előre megadott beállítás közül választhatsz az éppen hallgatott zene stílusának megfelelően. Vagy saját beállítást is létrehozhatsz a Sony│Headphones Connect alkalmazás Egyéni hangszín funkciójával.
Kicsi és könnyű, remekül illeszkedik - A kicsi fülhallgatók biztonságosan és kényelmesen illeszkednek a füledbe. Lekerekített formájuknak köszönhetően élvezet viselni őket, így arra összpontosíthatsz, ami valóban fontos – a zenére.
Ergonomikus dizájn - A világ első fülbe helyezhető fülhallgatójának (MDR-E252) 1982-es bemutatása óta hatalmas mennyiségű adatot gyűjtöttünk a fülformákról világszerte. A WF-C500 fülhallgató ennek a kutatásnak is a terméke, amely a hallóüreghez igazodó formát új, ergonomikus felületkialakítással ötvözi a stabilabb illeszkedés érdekében.
A tok kényelmesen elfér a zsebedben - A hengeres töltőtok rendkívül kicsi és jól elfér a zsebedben vagy a táskában, így a fülhallgatódat bárhová magaddal viheted. A matt üveghez hasonló áttetsző fedél stílusos, fényűző megjelenést és tapintást biztosít.
Könnyen kezelhető gombok - A WF-C500 fejhallgató gombjai nem csak a zeneszámok lejátszását, leállítását vagy átugrását, illetve a hangerő módosítását teszik lehetővé, hanem azt is, hogy elérd az okostelefonod hangutasításos segédjét, és kihangosított hívásokat intézz.
Kompatibilis a hangutasításos segédekkel - Egyetlen gombnyomással elérheted az okostelefonod hangvezérelt segédjét, és útvonaltervet kérhetsz, elindíthatsz zenét, kommunikálhatsz az ismerőseiddel stb.
Könnyebb, tisztább kihangosított hívás - Kihangosítva szabadon és minden eddiginél tisztább hangminőséggel beszélgethetsz a beépített mikrofonnak köszönhetően. Még a zsebedből sem kell kivenni a telefont.
Könnyen megkeresheted a Fast Pairrel - A Fast Pair funkcióval egyszerű párosítani a fülhallgatót Android™ készülékekkel. Koppints a felugró értesítésre, és a WF-C500 engedélyezi a gyors Bluetooth® párosítást az Android™ készülékekkel. Könnyen megtalálhatod a fülhallgatódat, ha megcsörgeted, vagy megnézed az okostelefonodon az utolsó ismert helyét.
Csatlakoztatás PC-hez Gyors párosítással - A Gyors párosítással egyszerű párosítani a WF-C500 fülhallgatót Windows 10-es PC-hez Bluetooth®-on. Párosítási útmutató jelenik meg a közeli Windows 10-eszközökön, ha a párosítási üzemmódot választod.
Zenehallgatás egész nap, töltés percek alatt - Akár 20 órán keresztül is hallgathatsz zenét a praktikus töltőtoknak köszönhetően. Ha pedig sietsz, 10 perces gyorstöltéssel akár egy óra lejátszási időhöz juthatsz.
Fröccsenés és izzadság, nem probléma - IPX45 szintű vízállóságának köszönhetően a fröccsenések és az izzadság nem okoz gondot ennek a fülhallgatónak – tovább mozoghatsz a zenére.
Egy fülhallgató, ideális párhuzamos feladatokhoz - Ha zenehallgatás közben beszélgetni is szeretnél, akkor csak az egyik fülhallgatót vedd ki a töltőtokból, és használd a megszokott módon.
Stabil, megbízható Bluetooth®-kapcsolat - A hangjeleket a bal és a jobb fülhöz egyszerre továbbító Bluetooth®-chip és az optimalizált antennakialakítás garantálja a stabil kapcsolatot és a kimagasló hangzásélményt. Az alacsony hangkésedelem a videónézésnél is jól jön.
Annyira magával ragadó. Annyira valódi. - Merülj el a hangzásban, mely körülölel. Mintha koncerten lennél, vagy az előadó lemezfelvételén ülnél a stúdióban. 360 Reality Audióval a zene minden eddiginél magával ragadóbb és valóságosabb. Ez a fülhallgató képes a 360 Reality Audio hangzásra.
A fenntarthatóságot szem előtt tartva készült - A termékeink nemcsak stílusosak, hanem a környezetre is tekintettel vannak. A WF-C500 csomagolása nem tartalmaz műanyagot. Ez is mutatja, hogy a Sony elkötelezetten dolgozik a termékei és tevékenységei környezeti hatásának csökkentésén.
WFC500W.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Akkumulátor
Li-Ion akkumulátor
Akkumulátorkapacitás (folyamatos zenelejátszási idő)
Max. 10 óra
Bluetooth
Bluetooth® 5.0
NFC
nem
Tartozékok
Töltőtok - USB Tpye-C kábel (kb. 20 cm)
Headset funkció
igen
Zajszűrés funkció
nem
Érzékenység
nincs adat
Frekvenciaátvitel
20-20000 Hz
Hangerőszabályzó
igen
Impedancia
nincs adat
Membránátmérő
5,8 mm
Nyitott/zárt
fülbedugható - zárt
Beépített mikrofon
igen