Raktáron
1 Év
garancia

DVD lejátszó

SONY DVP-SR370 B

0 Review(s) 
Többféle formátum (a többformátumos lemezeket és CD-ket is beleértve) lejátszására képes DVD-lejátszó, amely kis helyekre is ideális.
13 500 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

USB-eszközökön tárolt filmek, zene és fényképek lejátszása - Közvetlenül játszhat le tartalmakat USB-háttértárról, filmeket nézhet, zenét hallgathat, megnézheti fotóit és diasorozatait.


Formátumok széles körét képes lejátszani - Többek közt: CD-R/RW, DVD+RW/+R/+R DL, DVD-RW/-R/-R DL (a 8 cm-es DVD-t is beleértve), JPEG, MP3, MPEG-4, WMA, AAC és lineáris PCM.


Válassza a gyors vagy lassú lejátszást hanggal - A normális sebesség megközelítőleg 1,5x-ösével játszhat le filmeket hanggal, csakúgy mint a képet. Tetszés szerint le is lassíthatja, hogy könnyebben követhesse a sporteseményeket.


Akár hat DVD-n képes megjegyezni a lejátszás leállításának helyét - Kezdje el a lejátszást pontosan ott, ahol abbahagyta. A lejátszó akár hat korábban játszott lemez folytatási pontját képes megjegyezni.


Elkészítheti diavetítéseit zenei aláfestéssel - A diavetítés képeit tetszése szerinti háttérzenével jelenítheti meg.


Filmjeit még jobb hangminőségben élvezheti - A beépített koaxiális digitális kimeneten keresztül csatlakoztathatja az egységet hangrendszeréhez, ami nagy mértékben javítja a filmek és CD-k audiominőségét.


Irányítsa lejátszóját és tv-készülékét egyetlen távvezérlővel - A DVD-távvezérlővel elindíthatja a lejátszást, vagy módosíthatja a lejátszó és a tv beállításait, beleértve a be-és kikapcsolást, csatornaváltást és a hangerőt.


Helytakarékos, kompakt kialakítás - A mindössze 270 mm-es széles lejátszó rengeteg funkciót integrál egy kompakt, stílusos egységbe.


DVPSR370U8HHI.YS

Adatlap

1080p -re felskálázás (HDMI)
nem
USB 2.0
USB-médialejátszó (FAT32 fájlrendszer)
Lejátszott egyéb formátum
ACC - DivX - JPG - MP3 - SVCD - video CD - WMA
Lejátszott A/V formátum
CD-R/RW - DVD-R/RW (video/VR mode)/DVD+R/+RW - DVD-R/RW/-R DL (VR és Video üzemmód) és DVD+R/+RW/+R DL
AV kimenetek
1xSCART
Videó konverter
12bit/108MHz
Audió konverter
96kHz/24bit
Digitális kimenetek
nem

Hasonló termékek