- 15 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Digitális diktafon

SONY ICD-TX800

0 Review(s) 
A kompakt, könnyű kivitelnek köszönhetően az ICD-TX800-at bárhová magával viheti. A csíptető segítségével könnyedén rögzítheti táskákhoz vagy zsebekhez.
64 900 Ft
79 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

A távirányítóval akár a szoba másik végéből is készíthet felvételt - Helyezze el ICD-TX800 eszközét úgy, hogy az a lehető legjobb felvételt készítse. A mellékelt távvezérlővel a szoba bármely pontjáról vezérelhet mindent.


Az Android rendszerhez készült REC Remote alkalmazással távolról vezérelheti a felvételt - Az Androidhoz készült, Google Playen elérhető REC Remote alkalmazás segítségével távolról vezérelheti a felvételt BLUETOOTH® technológiával. Lehetősége van a felvételek indítására és leállítására, a hangerő és a beállítások módosítására, illetve felvételjelölőket is hozzáadhat a tartalmak könnyebb és gyorsabb megtalálása érdekében. A telefon egyszerű felülete segítségével akár 10 méter távolságból is vezérelheti, figyelheti és rendszerezheti felvételeit.


Az iOS rendszerhez készült REC Remote segítségével távolról vezérelheti a felvételt - Töltse le az iOS-hez készített REC Remote alkalmazást, melynek köszönhetően okostelefonjával akár 10 méterről is vezérelheti a felvételt. A rögzítés elindításán és leállításán kívül más beállításokat is megadhat, például a hangerőszinteket és a formátumokat. Felvételjelzőket is hozzáadhat, melyek megkönnyítik a későbbi keresést.


Megnövelt felvételi idő a 16 GB-os beépített memóriával - Az ICD-TX800 16 GB-os beépített memóriával rendelkezik, így a hangok számára rengeteg hely áll rendelkezésre. Rögzíthet egyvégtében akár 238 órát is, illetve legfeljebb 4000 fájlt tárolhat.


Felvétel lineáris PCM vagy MP3 formátumban - Kétféle népszerű fájlformátum közül választhat a felvételnél. A lineáris PCM fájlok nagyobbak, de több részletet tartalmaznak. Ez az ideális választás zene felvételéhez. Az MP3 fájlok tömörítve vannak, de kevesebb memóriát foglalnak, ezért jobban használhatók hosszú előadások vagy tárgyalások felvételéhez.


A beépített micro USB-csatlakozónak köszönhetően a fájlátvitel egyszerű - Használja az USB-kábelt felvételei egyszerű lejátszásához vagy a fájlok átviteléhez.


Az egygombos felvételnek köszönhetően semmiről sem marad le - A REC gombot megnyomva azonnal megkezdheti a felvételt, akkor is, ha az eszköz ki van kapcsolva, így bármelyik pillanatban készíthet hangfelvételt.


ICDTX800B.CE7

Adatlap

Memória
16 Gb
Tartozékok
fülhallgató - távvezérlo - USB kábel
Hangrendszer
sztereó
Lejátszott formátumok
AAC - MP3 - PCM - WMA
Energiaellátás
Li-Ion akkumulátor
Felvételi idő
636 óra Mp3 48kbps (mono)
Hangra indulás
igen
Külső mikrofon bemenet
nincs
USB port
igen
Elem élettartama
15 óra
Felvételi formátum
LPCM - Mp3

Hasonló termékek