- 4 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Digitális diktafon

SONY ICD-UX570

0 Review(s) 
Az S-mikrofonrendszerrel a távoli vagy csendes hangokat is rögzítheti. A nagy érzékenységű, alacsony zajszintű S-mikrofonnak köszönhetően a gyenge hangforrásokat is felveheti túlzott háttérzaj nélkül. Még a távolban csiripelő madarak hangját is felveheti természetesen és tisztán.
35 900 Ft
39 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Háttérzajok csökkentése az automatikus hangrögzítéssel - Beszédet szeretne felvenni? Váltson az automatikus hangrögzítés funkcióra a felvételi beállítás adott hangfrekvenciákhoz való igazításához. Az eredmény egy tisztább felvétel lesz kevesebb háttérzajjal, illetve a nem megfelelő mikrofonbeállítások eredményezte hangveszteség esélye is csökken.
Rögzítsen zenét még jobb minőségben az automatikus zenefelvétel funkcióval - Az automatikus zenefelvétel az adott zene frekvenciájának megfelelően optimalizálja a hangrögzítési beállításokat. Mérsékli a nem megfelelő mikrofonérzékenységi beállítások által eredményezett felvételi hibákat, és éles, kiváló minőségű hangzást biztosít.
Az S-mikrofonrendszerrel a távoli vagy csendes hangokat is rögzítheti - A nagy érzékenységű, alacsony zajszintű S-mikrofonnak köszönhetően a gyenge hangforrásokat is felveheti túlzott háttérzaj nélkül. Még a távolban csiripelő madarak hangját is felveheti természetesen és tisztán.
Szélesebb, fényesebb felvételjelző LED - Az UX570 sorozattal nem kell amiatt aggódnia, hogy épp akkor nem készül felvétel, amikor kellene. A szélesebb és fényesebb LED égőnek köszönhetően könnyen követhető, mikor történik hangrögzítés.
Találja meg a keresett részletet a Time Jump funkció segítségével - A hosszú szakaszos ugrálás is egyszerű. A Time Jump funkció segítségével a felvétel teljes lejátszási idejének 10%-a is átugorható, így könnyedén megtálalhatja az adott megbeszélés, szeminárium vagy előadás Ön által keresett legfontosabb részét.
Találja meg, amire szüksége van, minimális erőbefektetéssel - Az UX570 sorozattal könnyedén megtalálhatja az Ön által lejátszani kívánt szakaszt. Az Easy Search funkció lehetővé teszi, hogy egyetlen gombnyomással 3 másodpercet vissza vagy 10 másodpercet előretekerjen, így egyszerű vele a rövidszakaszos ugrálás.
Tekerje fel a lejátszási normalizálással - A lejátszást normalizáló funkciónak köszönhetően akkor is tisztán hallgathatja a felvételeket, ha azok váratlanul gyengébb minőségűre sikerülnek. Maximális szintre növeli a felvételi amplitúdót, anélkül, hogy a hangminőségben romlás állna be.
Lásson tisztábban a nagyobb OLED-kijelzőn - Most még egyszerűbben és még tisztábban indíthatja el, ellenőrizheti és kezelheti felvételeit a nagy méretű kijelzőn.
Közvetlen USB-csatlakozás a gyorsabb fájlátvitelért - Gyorsan és kényelmesen átviheti a fájlokat a számítógépre és viszont. Csak dugja be az UX570 sorozatot egy szabad USB-portba, és csatlakozzon azonnal – nincs szükség USB-kábelre.
Keskeny, könnyű és egyszerűen hordozható - A csupán 102,8 mm x 36,6 mm x 12,2 mm méretű és kb. 48 g tömegű, karcsú UX570 sorozat nem csak könnyű, hanem keskeny is, így kényelmesen elfér a zsebében, bármerre is járjon.
A micro SD-kártyanyílásnak köszönhetően tovább bővítheti a memóriát - 4 GB-os belső tárhelyének köszönhetően az UX570 sorozat akár 59 órányi MP3 128 kb/s minőségű anyagot képes felvenni (SZTEREÓ). Mi több, kompatibilis memóriakártyákkal akár tovább is bővítheti tárhelyét. A microSDHC kártya összesen 32 GB tárhelyet biztosít, míg a microSDXC kártyával akár egy tekintélyes 64 GB-os vagy annál nagyobb tárhely is létrehozható.
ICDUX570B.CE7

Adatlap

Memória
4 Gb - bővíthető: MicroSD memóriakártyával
Tartozékok
hordtok
Hangrendszer
sztereó
Lejátszott formátumok
AAC - MP3 - PCM - WMA
Energiaellátás
Li-Ion akkumulátor
Felvételi idő
Max. felvételi idő: LPCM 44.1 kHz/16 bit (STEREO), 5 óra 20 perc
Hangra indulás
igen
Külső mikrofon bemenet
igen
USB port
igen
Felvételi formátum
LPCM - Mp3

Hasonló termékek