- 13 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Digitális diktafon

SONY PCM-A10

0 Review(s) 
Legyen szó próbáról vagy előadásról, a PCM-A10 segítségével mindig nagy felbontású felvételeket készíthet és játszhat le vezeték nélküli módban, kristálytiszta hangzással. Tökéletes az utazó zenészek számára.
74 900 Ft
87 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Bárhová magával viheti - Kis méretű és tömegű kialakításának köszönhetően akár zsebre is teheti – így mindig készen állhat a felvételkészítésre.
Lineáris PCM felvétel - Rögzítse a hangokat akár 96 kHz/24 bites felbontással – ez komoly előrelépést jelent a CD 44,1 kHz-es/16 bites szabványához képest.
REC Remote az egyszerű okostelefonos vezérléshez - A Google Play és az App Store kínálatában elérhető REC Remote alkalmazás segítségével a mobiltelefonjáról vezérelheti a felvevőt.
Nagyszerű hangzás – nagy felbontású hanggal - Felvétel és lejátszás abszolút precizitással. Az alkalmakat a CD szabványt meghaladó hangminőségben rögzítheti, és minden felvételt nagy felbontású hanggal élvezhet.
FLAC veszteségmentes audiolejátszás - Élvezze a hangot olyan tisztasággal és dinamikával, ahogyan azt a művész megálmodta – a FLAC lejátszás támogatásának köszönhetően.
Vezeték nélküli lejátszás - A felvételeit meghallgathatja BLUETOOTH® fejhallgatón vagy hangsugárzókon keresztül az egyszerű, egyérintéses NFC technológia segítségével.
Három irányban állítható mikrofon - Bárhol is van, bármit is rögzít, nem marad le semmiről. Válassza a zoom módot találkozók rögzítéséhez, az XY módot zenei események felvételéhez, illetve a széles sztereohangzást kültéri eseményekhez.
Többé nem mulaszt el pillanatot – az előzetes felvétellel - Ez az intelligens funkció öt másodpercet rögzít a felvevőgomb tényleges megnyomása előtt, így biztosan nem marad le semmiről.
16 GB-os beépített memória több felvétel tárolásához - Tárolhat akár hat órányi zenét, illetve 35 percnyi kiváló minőségű felvételt LPCM 96 kHz/24 bit formátumban.
Optimális hangerőszintek gombnyomásra - Kapcsolja be a Rehearsal funkciót hangoláskor, és a hangrögzítő automatikusan módosítja a rögzítési szinteket a játékának megfelelően – előre megadott beállításokkal készen áll arra, hogy hibátlanul megörökítse a játékát a felvevőgomb megnyomásakor. A funkciót vezeték nélkül is irányíthatja a REC Remote alkalmazással.
A microSD segítségével növelheti a tárhelyet - Bővítse a belső 16 GB-os memóriát microSDHC- vagy microSDXC-kártyával, ha további felvételeket szeretne tárolni.
Készítsen hangfelvételt a legjobb helyzetekből - A nagyobb rugalmasság, támogatás és a felvevő pozícionálásának jobb irányítása érdekében csatlakoztasson egy állványt a beépített, állvány rögzítésére szolgáló lyukhoz.
Telepítés nélkül működtethető – USB Direct - Beépített USB teszi lehetővé, hogy a felvevőt közvetlenül a számítógépéhez csatlakoztassa az egyszerű töltés, valamint a felvételek vezeték nélküli továbbítása érdekében.
15 órás akkumulátorkapaciás - Egyetlen feltöltéssel akár 15 órányi üzemidő áll rendelkezésére (kiváló minőségű felvételhez LPCM 96 kHz/24 bites módban).
PCMA10.CE7

Adatlap

Memória
16 Gb
Tartozékok
PC-alkalmazásszoftver (Sound Organizer2/a beépített memóriában tárolva), szélvédő, hordtáska
Hangrendszer
sztereó
Lejátszott formátumok
AAC - FLAC - MP3 - PCM - WAV - WMA
Energiaellátás
Li-Ion akkumulátor
Felvételi idő
Max. felvételi idő: LPCM 96 KHZ, 24 BIT 6 óra 35 perc
Hangra indulás
igen
Külső mikrofon bemenet
igen
USB port
igen
Elem élettartama
15 óra
Felvételi formátum
LPCM - Mp3
Bluetooth kompatibilis profil
A szabványos 4.0-ás verziójú Bluetooth maximális kommunikációs hatóköre: körülbelül 10 m, Frekvenciasáv: 2,4 GHz-es sáv (2,4000-2,4835 GHz) Kompatibilis Bluetooth-profilok: A2DP/AVRCP/SPP Támogatott kodek: SBC

Hasonló termékek