- 4 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Digitális diktafon

SONY ICD-PX470

0 Review(s) 
A digitális diktafonnal kiváló hangminőségű felvételt készíthet a tárgyalásokról, előadásokról és más eseményekről.
25 900 Ft
29 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Közvetlen USB-csatlakozás a gyorsabb fájlátvitelért - Gyorsan és kényelmesen átviheti a fájlokat a számítógépre és viszont. Csak dugja be az ICD-PX470 diktafont egy szabad USB-portba – nincs szükség USB-kábelre.


A micro SD-kártyanyílásnak köszönhetően tovább bővítheti a memóriát - Az ICD-PX470 4 GB beépített memóriát tartalmaz, mely legfeljebb 59 óra 35 perc felvételi időt tesz lehetővé MP3 formátum és 128 kb/s beállítás esetén. Micro SD-kártya segítségével akár további 32 GB-tal is bővítheti a memóriát – ez 536 óra felvételi időnek felel meg (Micro SD 32 GB, MP3 128 kb/s).


A naptáralapú keresés gyorsan megtalálja a megfelelő fájlt - A felvételeket dátummal jelöli meg, így egyszerűen megtalálhatja a keresett napon készített felvételt. Nyissa meg a naptárt, és böngésszen a napok között, hogy megtalálja a keresett felvételt.


Az átírásos lejátszás segít ellenőrizni a felvételeket - Az átírásos lejátszás segítségével egyszerű papírra vetni a beszélgetéseket. Egyszerűen előre- és visszatekerhet a felvételben, és jelzőpontokat rögzíthet, hogy gyorsan megtaláljon egy adott részt. A digitális hangmagasság-szabályozás segítségével lelassíthatja a lejátszást, így még jobban odafigyelhet az elhangzottakra.


A mélyvágó szűrő kiküszöböli a nem kívánt zajokat - Kiszűrheti az alacsony frekvenciájú háttérzajokat a felvételből a mélyvágó szűrő használatával. Kiszűrheti a felvételből a nem kívánt zajokat, például a projektor, a forgalom vagy a szél hangját, így egyszerű kivenni a hangokat a visszahallgatás során.


Felvétel és lejátszás lineáris PCM vagy MP3 formátumban - Kétféle népszerű fájlformátum közül választhat a felvételnél. A lineáris PCM fájlok nagyobbak, de több részletet tartalmaznak. Ez az ideális választás zene felvételéhez. Az MP3 fájlok tömörítve vannak, de kevesebb memóriát foglalnak, ezért jobban használhatók hosszú előadások vagy tárgyalások felvételéhez. Az ICD-PX470 az MP3 és PCM fájlokat is le tudja játszani, így a kedvenc számait is meghallgathatja zenelejátszó üzemmódban.


Az automatikus hangfelvétel csökkenti a háttérzajt - Beszédet szeretne felvenni? Kapcsolja be az automatikus hangfelvételt, és az ICD-PX470 a hangfrekvenciákhoz igazítja a felvételi beállításokat. Az eredmény egy tisztább felvétel lesz kevesebb háttérzajjal. És amikor visszahallgatja a felvételt, a Clear Voice technológia tovább javítja a jelet a még nagyobb tisztaság érdekében.


Az S-mikrofonrendszer a távoli vagy csendes hangokat is rögzíti - A nagy érzékenységű, alacsony zajszintű S-mikrofonnak köszönhetően a gyenge hangforrásokat is felveheti túlzott háttérzaj nélkül. Még a távolban csiripelő madarak hangját is felveheti természetesen és tisztán.


Rendkívül nagy akkumulátorkapacitás a hosszabb felvételekért - Ha a beépített mikrofont használja a felvételhez MP3 formátumban, 192/128 kb/s beállítással, a mellékelt AAA elem akár 55 órán át is kitart. Ez több, mint két nap felvételt jelent két töltés között – tökéletesen használható hosszú konferenciák és rendezvények rögzítéséhez.


Beállítható mikrofontartomány a tisztább hangokért - A módosítható mikrofonbeállítások kiemelik a felvenni kívánt hangot. Amikor egyetlen hangot vesz fel, a fókuszáló üzemmód egyetlen irányból rögzíti a keskeny hangteret. Amikor tárgyalóban van, a széles sztereó üzemmód kinyitja a tartományt, hogy mindenkinek felvegye a hangját. Négy féle beállítás közül választhat (zene, tárgyalás, interjú, diktálás), hogy tovább optimalizálja a hangbeállításokat.


ICDPX470.CE7

Adatlap

Memória
4 Gb - bővíthető: MicroSD memóriakártyával
Tartozékok
2 db AAA elem - szoftver (ingyenesen letöltheto)
Hangrendszer
mono
Lejátszott formátumok
MP3
Energiaellátás
2 AAA elem
Felvételi idő
159 óra Mp3 48kbps (momo)
Hangra indulás
igen
Külső mikrofon bemenet
igen
USB port
igen
Felvételi formátum
LPCM - Mp3

Hasonló termékek