- 100 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
1 Év
garancia
test

Cyber-Shot

SONY DSC-RX10M4

0 Review(s) 
Ismerje meg az RX10-et, amely az univerzális fényképezogépek képességeit és képminoségét minden korábbinál magasabb szintre emeli.
599 900 Ft
699 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Exmor RS™ CMOS-érzékelő a nagyobb sebesség szolgálatában - A 315 pontos fókuszsíkfázis-érzékelő AF egyedülállóan precíz élességállítást és témakövetést biztosít. Emellett a 20,1 MP (effektív) felbontású, 1.0 típusú, DRAM processzorral szerelt, rétegezett CMOS képérzékelő akár 1 000 kép/mp-es szuperlassított felvételt, illetve akár 1/32 000 mp-es szupergyors torzításmentes zármegoldást is kínál.


24–600 mm F2.4-4 nagy blendenyílású optikai zoomobjektív - Ez a 25-szörös optikai zoomos objektív lenyűgöző, 24–600 mm-es, a különösen nagy látószögtől az ultratelefotóig terjedő tartományt kínál, továbbá makrófotózási lehetőséget, AA (Advanced Aspherical) és ED (Extra-low Dispersion) lencsetagokat, ZEISS® T* bevonatot, valamint nagy, F2.4–4 blende. Mindezek kimagasló optikai teljesítményhez segítik a fényképezőgépet a magas felbontás és a gyönyörű bokeh révén.


Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor - Az elődjéét meghaladó képfeldolgozási sebességének köszönhetően az új BIONZ X képfeldolgozó motor lenyűgöző magabiztossággal örökíti meg a gyorsan mozgó témákat is akár 24 kép/mp17 sorozatfelvételre is képes. Új fejlesztésű képfeldolgozó algoritmusának köszönhetően kiváló minőségű képeket készíthet alacsonyabb zajszint mellett a teljes érzékenységi tartományban, nem veszik el a részletek természetessége.


A Fast Hybrid AF újabb lépést tett előre - A RX10 sorozatú fényképezőgépekben megjelenő Fast Hybrid AF villámgyors, 0,03 mp-es automatikus élességállításra képes. Ez a forradalmi AF-rendszer zökkenőmentesen ötvözi a fókuszsík fázisérzékeléses AF hihetetlen sebességét és témakövetését, valamint a kontrasztérzékeléses AF pontosságát, és a fényképezőgép képességeinek fokozásával lehetővé teszi éles, tiszta állóképeket készíteni a témáról bármilyen körülmények között – akár gyors és dinamikus történések sűrűjében is.


Kiterjedt, nagy sűrűségű, 315 AF-pontos képlefedettség - A világ legtöbb fókuszsíkfázis-érzékelős AF-pontja (315) az RX10 IV újonnan kifejlesztett képérzékelőjén a teljes képterület kb. 65%-át lefedi. Ennek köszönhetően az AF-fedettség kellően nagy és sűrű ahhoz, hogy a kicsi vagy gyorsan mozgó (azaz egyébként nehezen követhető) témákat is villámgyorsan rögzíteni lehessen a képterület egészén. (1) Fázisérzékeléses AF-lefedettség (315 pont) (2) Kontrasztérzékeléses AF-lefedettség (25 pont)


Továbbfejlesztett Eye AF - Az Eye AF funkció képes megörökíteni az érdekes arckifejezéseket rendkívül precíz szemérzékelésén keresztül, amely a fejlesztéseknek köszönhetően automatikusan a téma szemére fókuszál, illetve követi is azt akkor is, ha az arc mozog vagy 3/4-es nézetig fordul. Ez a funkció további fotózási szabadságot nyújt a nagyszerű felvételekhez.


Kibővített sorozatfelvételi képességek - Az Exmor RS 1.0 típusú képérzékelő és a BIONZ X képfeldolgozó motor erőteljes párosa lehetővé teszi a sorozatfelvételt AF/AE követéssel is akár kb. 24 kép/mp sebességgel, alkalmanként legfeljebb 249 felvételig. Ennek köszönhetően még a villámgyors események fő mozzanatait is biztosan sikerül megörökíteni.


Professzionális jellegű videofunkciók - A mellékelt Képprofil, S-Gamut/S-Log2/S-Log3, Gamma megjelenítési segéd, Zebra, HDMI-adatok törlése, TC/UB, Felvételvezérlés és Jelölő kompatibilis a professzionális eszközökön található videokezelési funkciókkal.


Proxyadatok rögzítése az egyszerűbb és gyorsabb szerkesztéshez és megosztáshoz - Teljes felbontású 4K videó rögzítése közben az RX10 IV képes alacsony bitrátájú proxyfájlt is tud menteni, ami gyorsabbá, egyszerűbbé és hatékonyabbá teszi a szerkesztést – különösen a kisebb teljesítményű számítógépeken. Ezután könnyen behelyettesítheti a proxyfájlt a teljes felbontású fájllal a végleges videó létrehozásához. A proxyfájl emellett megkönnyíti a fájl megosztását, illetve az online közös munkavégzést.


Egyszerű, természetes érintőpanel és érintés alapú fókuszálás - Az érintőpaneles funkció segítségével a fókuszt könnyedén mozgathatja, ha a képkeresőt figyelve az LCD kijelzőn az egyik területről a másikra húzza az ujját. Akár az ujjmozgás hossza (relatív pozíció) alapján végzi a fókuszeltolást, akár a képernyőn megérintett terület szerint (abszolút pozíció), az eltolás zökkenőmentes és egyszerű. Érintés alapú fókuszáláshoz elég megérintenie az LCD kijelzőt a kép azon pontján, amelyre fókuszálni kíván.


Fejlett csúcsérték funkció - Kézi fókuszbeállítás vagy közvetlen kézi fókuszbeállítás esetén a fókuszba hozott terület kontúrjait adott színben kiemelő csúcsérték funkció pontossága tovább javult, így még könnyebbé vált az élességállítási finomságok megvalósítása – például makrófotózás közben.


DSCRX10M4.CE3

Adatlap

Képérzékelő típusa
Exmor™ RS CMOS 1.0 típus (13,2 x 8,8 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi)
20,1
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Sorozatfelvétel
24 kép / másodperc
Memóriakártya típusa
Memory Stick Duo - Memory Stick PRO-HG Duo - microSD - microSDHC - SDHC - SDXC
ISO érzékenység
Auto,100 - 25 600
Kereső
0,39 típusú elektronikus képkereső (színes), 2 359 296 pixel
Zoom (opt./digitális/Smart)
25x / 50x / 100x
Fókusztávolság/35 mm egyenérték
8,8-220 mm / 24-600 mm
Objektív
Carl Zeiss Vario-Sonnar T*
Mosolyzár funkció
igen
Arcérzékelés funkció
igen
Exmor technológia
igen
GPS
nem
Képfeldolgozó processzor
BIONZ X
Kijelző típusa / mérete (") / felbontása (pixel)
LCD / 3 / 1 228 800
USB 2.0
igen
Érintőképernyő
igen
Állókép üzemmód
2D Panorama - igen
Wi-Fi
igen
NFC
igen
Menürendszer
magyar nyelvű
Mozgóképfelvétel
XAVC S 4K (max. 3840 x 2160/25p 100 Mb/s mellett) - MP4 (max. 1920 x 1080/50 képkocka/mp 28 Mb/s mellett) - XAVC S Full HD (max. 1920 x 1080/100p 50 Mb/s mellett) - XAVC S Full HD (max. 1920 x 1080/50p 50 Mb/s mellett)
Tartozékok
AC-UUD12 hálózati adapter - Akkumulátor (NP-FW50) - Hálózati kábel - Mikro USB-kábel - Objektívsapka - Vállszíj
Méret (Szé x Mé x Ma)
132,5 x 94,0 x 127,4 m m
Súly (gramm)
1 095 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Manuális beállítás
kézi blendeállítás - kézi fókuszbeállítás
Fémház
igen

Hasonló termékek