- 30 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
1 Év
garancia
test

Cyber-Shot

SONY DSC-RX0

0 Review(s) 
Hihetetlenül kompakt, ütés- és vízálló digitális fényképezőgép
199 900 Ft
229 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

ZEISS® Tessar T* objektív - A ZEISS Tessar T* 24 mm-es F4 objektív a nagylátószögű objektíves kialakítás ellenére nagyfelbontású, a perifériás területeken kevesebb zajjal rendelkező képeket biztosít. Ez a ZEISS objektív intenzívebbé teszi a felvételek kontrasztját és élességét.


15,3 MP (tényleges) 1.0 típusú Exmor RS™ CMOS-érzékelő - Az 1.0 típusú egymásra helyezett CMOS-érzékelő DRAM csippel akár 960/1000 képkocka/mp szuper lassított felvételt és max. 1/32000 kiemelten nagy zársebességet tesz lehetővé a mozgáshoz, amely valós időben az emberek számára nem érzékelhető. A kibővített áramkör nagy jelfeldolgozási kapacitást és nagysebességű jelolvasást biztosít.


BIONZ X™ a páratlan részletgazdagság és textúra érdekében - A Sony nagysebességű BIONZ X képfeldolgozója éppen olyan fontos, mint az objektív és a képérzékelő, mivel az érzékelő által begyűjtött fény konverziójáért felelős. Ennek köszönhetően a fotók és a videók még több természetes részlettel, valósághű formában, gazdagabb tónus-átmenetekkel és alacsonyabb zajszinttel rögzíthetők.


Még rugalmasabb felvételrögzítő rendszerek - A kompakt, letisztult, kiemelkedésektől mentes, négyszögletű készülékház előnyös kivitel az opcionális tartozékokkal való kombináláshoz. Emellett a Fejjel lefelé átfordítással való rögzítés megfelelő irányba fordítja a képet, ha adott körülmények esetén a kamerát fejjel lefelé kellene felszerelni.


Távvezérlés okostelefonnal és táblagéppel - A beépített Wi-Fi segítségével akár öt RX0 kamera irányítható távvezérléssel okostelefonról vagy táblagépről. Csak le kell tölteni az ingyenes PlayMemories mobilalkalmazást a mobilkészülékre, és távvezérléssel működtethető a kamera kioldógombja, a filmrögzítés indítása/leállítása, ráadásul azonnal megkapja a rögzített anyagot. Emellett a Bluetooth funkció is használható, és lehetővé teszi a távolról történő ki-/bekapcsolást.


Képek beállítása kiváló rugalmassággal és precízióval - Az S-Log2 a Sony tulajdonában lévő gamma beállítás, amely nélkülözhetetlen azon profik részére, akiknek poszt-produkciós rugalmasságra van szükségük, és kiterjeszti a felvételkészítés dinamikus tartományát, csökkentve a kimagasló fényerejű területek (blown-out highlights) és fekete árnyalatok összeolvadásának (black crush) előfordulását. A Picture Profile meghatározza a filmek karakterét, módosítva olyan alapvető paramétereket, mint a kromogenikus effektusok és az átmenetek beállítása.


A felvételkészítésnek csak a képzelete szabhat határt - A kamera elég strapabíró ahhoz, hogy különféle nehézségeket támasztó környezetekben is magabiztosan készíthessen felvételeket vele. A készülékház 10 m mélységig vízálló, behatásálló akár 2,0 m magasságból való leejtésig, és présálló max. 2000 N terhelésig.


Tiszta HDMI kimenet 4K filmekhez - A produkciós rugalmasság érdekében a Tiszta HDMI kimenet használatával tömörítetlen videót rögzíthet külső rögzítőre tetszés szerinti formátumban és bitrátával, beleértve a tömörítetlen 4K filmet is, és monitorozhatja a felvett anyagot. A pixel binning és sorátugrás nélkül működő adatolvasás ezenfelül megdöbbentő precizitású, moirét és színeltéréseket nem tartalmazó 4K képeket biztosít.


DSCRX0.CEE

Adatlap

Képérzékelő típusa
Exmor™ CMOS 1.0 típus (13,2 x 8,8 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi)
15,3
Sorozatfelvétel
16 kép / másodperc
Memóriakártya típusa
microSD - microSDHC - microSDXC
ISO érzékenység
Auto, 125 - 12 800
Kereső
nincs
Fókusztávolság/35 mm egyenérték
24 mm / 36 mm
Objektív
Carl Zeiss Tessar T* 24 mm (F4,0)
Exmor technológia
igen
GPS
nem
Képfeldolgozó processzor
BIONZ X
USB 2.0
igen
Érintőképernyő
nem
Állókép üzemmód
igen
Wi-Fi
igen
NFC
nem
Menürendszer
magyar nyelvű
Mozgóképfelvétel
AVCHD (max. 1920 x 1080/50p 28 Mb/s mellett) - MP4 (max. 1920 x 1080/50p 28 Mb/s mellett) - XAVC S Full HD (max. 1920 x 1080/100p 50 Mb/s mellett)
Tartozékok
1 db NP-BJ1 akkumulátor - AC-UUD12 hálózati adapter - csuklószíj - hálózati adapter - szoftver (ingyenesen letöltheto) - USB kábel
Méret (Szé x Mé x Ma)
59 x 40,5 x 29,8 m m
Súly (gramm)
110
Manuális beállítás
igen
Fémház
igen
Vízálló
igen (10 méter mélységig)

Hasonló termékek