- 50 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
3 Év
garancia
test

Cyber-Shot

Sony ZV-1 Vlogger kamera

Professzionális, mégis egyszerű videókészítés

0 Review(s) 
A ZV-1 kialakításakor a tartalomkészítés kiemelt szempont volt, ezt támogatja szelfibarát, elforgatható LCD-kijelzője, vázmarkolata és felvételkészítés-jelző lámpája is. A szélzajszűrős, 3 kapszulás iránymikrofon tisztán rögzíti a hangokat, kevesebb szélzajjal; a Bokeh kapcsoló és a „Product Showcase Setting” pedig kevesebb erőfeszítéssel képes érdekesebbé tenni a videókat.
269 900 Ft
319 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Elforgatható LCD-kijelző a magabiztos szelfikészítéshez - A kihajtható LCD-kijelzőn ellenőrizheted a kép kompozícióját vlogoláshoz és szelfikészítéshez úgy, hogy a látványt nem zavarja kiegészítő (például mikrofon). Az érintőpaneles vezérlés intuitív módon egyszerűvé teszi a fókuszálás, a zársebesség és más beállítások módosítását még szelfikészítés közben is.
3 kapszulás iránymikrofon és mellékelt szélfogó - A hangodat tisztán rögzítheted, akár tömegben is, a beépített háromkapszulás mikrofonnal. Az egyedi kialakítás és szerkezet térbeli szűrést alkalmaz a kamera előtti hangok tiszta rögzítéséhez, zavaró környezeti zajának leválasztásához. A mellékelt szélfogót is nyugodtan fel lehet helyezni a kültéri felvételekhez, akár szeles időjárásban is.
A könnyen elkészített és természetes szelfikre optimalizált megoldás - A ZV-1 kialakítása a gyors és egyszerű vlogolást szolgálja, ergonomikus markolata stabilitást ad szelfikészítéskor, fényes felvételkészítés-jelző lámpájának köszönhetően pedig többé nem felejted el megnyomni a felvétel gombját.
Gyönyörű és természetes bőrtónusok mindenkinél - A Sony fejlett színtechnológiája életteli, természetes képi világot garantál, és különösen jól teljesít a különféle bőrtónusok esetében. Rendelkezésre áll videó- és fényképkészítéskor egyaránt, az esetleges szépséghibákat pedig a Soft Skin beállítással lehet elsimítani.
Kiemelkedő képminőség és könnyen használható, fejlett képeffektusok - Zsebben elférő kialakítása ellenére a ZV-1 nagy méretű, 1.0 típusú Exmor RSTM CMOS-érzékelőt kapott, így képes minőségi felvételeket készíteni gyenge vagy más módon kihívást jelentő fényviszonyok között is. Emellett a nagy érzékelő professzionális látványt nyújtó képeket készít, elmosódó háttérbokeh hatással, a nagy adatkiolvasási sebesség pedig lenyűgöző 4K felbontást és szuperlassított videórögzítést kínál.
A fókuszállítást bízd a valós idejű követést kínáló fényképezőgépre - Egyszerűen fordítsd az arcodat a kamera felé, és az felismeri a színeket, a mintázatokat (fényerősséget), a tématávolságot (mélységet), valamint az arc/szem adatokat, és automatikusan aktiválja a precíz fókuszkövetést. Emellett, amikor a kamera felismeri a szemet, az arcokat vagy a témákat, egy keret jelenik meg minden egyes célpont körül – így megbizonyosodhatsz arról, hogy a téma fókuszban van, nem kell izgulnod a fényképezés miatt.
Gyönyörű, elmosódó háttérbokeh – könnyedén - Kifejező szelfiket készíthetsz lágy háttér előtti, professzionális látványvilággal. Az egyedülálló Bokeh kapcsoló (C1 gomb) megkerüli az expozíció-kiegyensúlyozás és a mélységélesség-vezérlés bonyodalmait, és egyetlen gombbal kiváltja mindezeket. Megnyomásával lehet váltani a mindenre élesen fókuszáló mód és a hátteret elmosó, a témát nagyszerűen kiemelő mód között.
Gyors fókuszváltás a témák között - A nagy teljesítményű fókuszsíkfázis-érzékeléses AF-érzékelő lehetővé teszi a villámgyors és precíz élességállítást a Fast Hybrid AF funkcióban. Az érzékelő 315 fázisérzékelési pontot használ a teljes képernyőterület 65%-án, így pillanatok alatt, bizonytalankodás nélkül lehet váltani a témák között. Szelfi készítésekor a kamera képes egyetlen érintésre fókuszt váltani az arcodról a háttérre, majd vissza, így az éles és pontos fókusz könnyedén megvan.
Tedd látványossá az értékeléseidet a Product Showcase Setting segítségével - Termékértékeléseidben új, professzionális távlatokat nyithatsz a Product Showcase Setting segítségével, amely gyors és precíz fókuszátmenetre képes közted és a bemutatott termék között. Alapértelmezés szerint a C2 programozható gomb aktiválja a Product Showcase Setting funkciót, amely elveszi az arcod kitüntetett szerepét a fókuszkeresésben, és kiszélesíti a látószöget. Elég egy terméket a kamera elé tartani, és az automatikusan áthelyezi a fókuszpontot az arcodról, így nincs többé gond az autofókusz miatt, könnyedén és hatékonyan készíthetsz videós termékértékeléseket.
Intelligens automatikus felvételkészítési (AE) átmenetek, arcra optimalizálva - A figyelmet megragadó vlogoláshoz szükséges – a megszokottól eltérő és a pillanatot megragadó – felvételkészítés igazi kihívás a legtöbb kamera számára. A ZV-1 intelligens AE-átmenet algoritmusa azonban villámgyors exponálási módosításokra képes a fényviszonyok akár hirtelen és jelentős változása esetén is, például árnyék és napsütés, vagy beltér és kültér közti váltáskor. Az arcokat felismerve és kiemelten kezelve garantálja, hogy a videó szereplői a lehető legjobban mutassanak akkor is, ha a fényviszonyok messze nem ideálisak.
Dinamikus szuperlassítás - Lenyűgöző szuperlassítással varázsolhatod drámai hatásúvá bármelyik videódat – a fontos pillanatoktól a mindennapiakig. Az akár 960 kép/mp-es képkockasebességnek köszönhetően szinte bármilyen pillanatot rögzíteni lehet, az állítható lejátszási sebességgel pedig a történéseket bárhol le lehet lassítani 4–40-szeresükre.
Az idősűrítéses effektus mozifilmes eszközökkel képes megjeleníteni az idő múlását - A ZV-1 szakaszos felvételkészítési módot19 is kínál, amely ideális a mozifilmszerű idősűrítéses videók létrehozásához az Imaging EdgeTM Desktop PC-szoftverünk segítségével. Az állítható (1–60 mp-es) felvételkészítési időköz és a teljesen kézi kameravezérlés látványos felvételek elkészítését teszi lehetővé: suhanó felhők, csíkot húzó fények és egyebek – akár 9999 felvételen át. Ha hordozható akkumulátort is használsz, a kényelmes USB tápmenetnek köszönhetően gondtalanul rögzítheted a látványt akár órákon át is.
Függőleges videók címkézése a könnyebb megosztáshoz - A ZV-1 metacímkéket tud adni a függőleges tájolással felvett videókhoz, így azokat azonnal fel lehet tölteni mobilbarát platformokra – nincs szükség számítógépes elforgatásra, sem körülvágásra
ZV1BDI.EU

Adatlap

Képérzékelő típusa
Exmor™ RS CMOS 1.0 típus (13,2 x 8,8 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi)
20,1
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Memóriakártya típusa
SD - SDHC - SDXC
ISO érzékenység
Auto,100 - 25 600
Kereső
nincs
Mikrofon bemenet
igen
Zoom (opt./digitális/Smart)
2,7x / 5,8x / 11x
Objektív
Carl Zeiss Vario-Sonnar T*
Mosolyzár funkció
igen
Arcérzékelés funkció
igen
Exmor technológia
igen
GPS
nem
Képfeldolgozó processzor
BIONZ X
Kijelző típusa / mérete (") / felbontása (pixel)
LCD / 3,0 / 921 600
USB 2.0
igen
Érintőképernyő
igen
Állókép üzemmód
2D Panorama - igen
Wi-Fi
igen
NFC
nem
Menürendszer
magyar nyelvű
Tartozékok
1 db NP-BX1 akkumulátor - csuklószíj - hálózati USB tölto - szoftver (ingyenesen letöltheto) - USB kábel
Méret (Szé x Mé x Ma)
105,5 x 60,0 x 43,5 mm
Súly (gramm)
Kb. 294 g (akkumulátorral és memóriakártyával együtt)
Manuális beállítás
igen
Fémház
igen
Vízálló
nem

Hasonló termékek