- 80 010 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
1 Év
garancia
test

Cyber-Shot

SONY DSC-RX100M7

0 Review(s) 
Profi funkciók menetkész csomagban. Professzionális szintű fényképezési és videókészítési funkciói teljes mértékben megfelelnek a profi fotósok, tartalomkészítők és vloggerek igényeinek.
389 890 Ft
469 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
A beépített ZEISS® Vario-Sonnar T* 24-200 mm-es19 F2.8-4.5 zoomobjektív két standard zoomobjektív (24-70 mm és 70-200 mm) zoomtartományának megfelelő kapacitással rendelkezik; mindezt rendkívül kompakt méretben kínálja. Nyolc aszférikus objektívelemet tartalmaz 13 aszférikus felülettel a maximális felbontás, tisztaság és kontraszt biztosítása érdekében egészen a kép széléig, a teljes zoomtartományban. A Sony négy eredeti AA (továbbfejlesztett aszférikus) eleme segít minimalizálni a szférikus és kromatikus aberrációt és az üstököshibát.
Az újonnan kifejlesztett Exmor RS™ 1.0 típusú rétegelt CMOS képérzékelő képes együttműködni a legújabb BIONZ X™ képfeldolgozó processzorral a magas fokú teljesítmény biztosítása érdekében. Az eredmény gyors, akár 20 képkocka/mp sebességű elsötétedésmentes fényképezés, illetve akár 90 képkocka/mp-es egyszeri sorozatfelvétel-készítés. A megbízható AF/AE-követési teljesítmény a másodpercenként akár 60-szor is végbemenő gyors aritmetikai feldolgozásnak köszönhető, amely az alany mozgásának prediktív követését is lehetővé teszi. Az elektronikus képkereső és az LCD monitor szintén jobban teljesít a feljavított képminőségnek és a fényképezés közben 60 képkocka/mp-es frissítési sebességre képes kijelzőnek hála.
Akár 20 képkocka/mp-es gyorsaság, elsötétedésmentes fényképezés AF/AE-követéssel - Mostantól teljes mértékben rábízhatja magát az akár 20 képkocka/mp sebességű elsötétedésmentes fényképezésre, amely az AF/AE-követési funkcióval kiegészülve garancia arra, hogy még teleobjektív zoomtartományban sem veszíti nyomát a mozgó tárgyaknak. A pontos és megbízható AF/AE-követésnek a sorozatfelvétel-készítés során másodpercenként akár 60-szor is végbemenő nagysebességű aritmetikus feldolgozás képezi az alapját.
Akár 90 képkocka/mp-es sebességű egyszeri sorozatfelvétel-készítés az igazán fontos pillanatok megörökítéséért - Egy új, nagy jelsűrűségű egyszeri sorozatfelvétel-készítési üzemmód is elérhető, amellyel egy másodperc törtrészének a történései is megörökíthetők A kioldógombot lenyomva hét állókép készíthető ezzel a módszerrel gyors egymásutánban, akár 90, 60 vagy 30 képkocka/mp-es sebességgel. A fényképzőgép a JPEG és a RAW formátumokat is támogatja, és önkioldóval is rendelkezik.
Valós idejű követés, hogy stabilan fókuszban maradjon a kiszemelt tárgy - Az RX sorozat története során először a valós idejű követés is támogatott. A gyorsan mozgó témák követése során, a fényképezőgép mozgáskövetője egy kifinomult témafelismerési algoritmust (MI) használ, amely a színekre, mintákra (fényesség), a távolságra (mélység) és az arccal/szemmel kapcsolatos információkra támaszkodva ismeri fel automatikusan az alanyt, és tartja a fókuszt. Sorozatfelvétel készítésekor a fényképezőgép a másodpercenkénti akár 60 AF-számításra támaszkodva képes végig pontosan követni az adott témát, még akkor is ha az pillanatról pillanatra változtatja helyzetét. A követést az állóképek és a videók esetében is érintéses vezérléssel lehet aktiválni/megkezdeni.
Ultragyors 0,02 másodperces AF 357 fázisérzékelő ponttal - A gyors és rendkívül pontos automata fókusz 0,02 másodperc alatt képes elvégezni az élességállítást, – a világon a leggyorsabban – így a tűnékeny pillanatokat is pontosan képes megörökíteni. A képterület 68%-át lefedő, összesen 357 fókuszsík-fázisérzékeléses AF-pont – amely a világon a legtöbb – a 425 kontrasztérzékeléses AF-ponttal és a nagy jelsűrűségű AF-követési technológiával közösen még a legkiszámíthatatlanabbul mozgó tárgyakat is képesek követni.
Továbbfejlesztett valós idejű Eye AF funkció a jobb portré- és állatfotókért - A valós idejű Eye AF még akkor is felismeri és ráfókuszál az alany szemére, ha éppen az arca egy része nem látszik, hátulról van megvilágítva vagy épp lefelé néz.Az akár másodpercenkénti 60 AF-számításnak köszönhetően az RX100 VII automata fókusza nagy teljesítményű sorozatfelvétel- és portrékészítést tesz lehetővé az alany szemére fókuszálva – legyen az személy vagy állat. Emberek esetében a valós idejű Eye AF funkció a kioldógomb félútig történő lenyomásával aktiválható.
4K HDR (HLG) videórögzítés - 4K-videó (QFHD felbontás: 3840 x 2160) rögzítésekor az RX100 VII pixeleldobás nélküli teljes pixelkiolvasást, valamint 1,7-szeres túlmintavételezést alkalmaz a kimagasló felbontás biztosítása, továbbá a moiré és egyenetlenségek mennyiségének csökkentése érdekében. A XAVC S videóformátum támogatja a nagy bitrátájú felvételeket (max. 100Mbps), a HLG (Hybrid Log-Gamma) funkciónak köszönhetően pedig HDR-minőségben élvezheti a képeket, ha egy USB-kábel segítségével egy HDR (HLG)-kompatibilis Sony TV-hez csatlakoztatja a fényképezőgépet.
Még jobb Fast Hybrid AF és valós idejű követés a videórögzítésekhez - Az autofókusz (AF) algoritmusok fejlődésének köszönhetően a sebesség, pontosság és követési teljesítmény szempontjából is minőségibb AF-képességek – például jobb minőségű felvételek készítése gyengén megvilágított környezetben – segítik a videórögzítést. Az automata fókusz optimalizálja a fényképezőgép fókuszát az adott témához viszonyítva, a valós idejű követés aktiválása esetén pedig az érintőképernyőre koppintva egyszerűen megkezdheti az alany követését, még videók esetében is. Az AF-meghajtás sebessége és az AF-követés érzékenysége állítható, így a fókuszátmenetek a jelenetnek megfelelően hangolhatók.
Valós idejű Eye AF funkció személyek videórögzítés során történő követéséhez - Az RX sorozat története során most először képes egy fényképezőgép, méghozzá az RX100 VII felismerni és követni az emberek szemét még videórögzítés közben is, mindezt úgy, hogy végig élesen és stabilan ráfókuszál az alanyra mozgás közben. A fókusz beállítása és megtartása automatikusan történik, így Ön a felvételek megkomponálására koncentrálhat. A funkció az Érintés alapú követéssel együtt is használható – egyszerűen érintse meg a képernyő megfelelő pontját, ha szeretne ráfókuszálni az alany bal vagy jobb szemére, vagy épp az egyik szemről a másikra szeretné áthelyezni a fókuszt.
DSCRX100M7.CE3

Adatlap

Képérzékelő típusa
Exmor™ RS CMOS 1.0 típus (13,2 x 8,8 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi)
20,1
Képstabilizátor
Optikai SteadyShot
Memóriakártya típusa
Memory Stick PRO Duo Mark II - Memory Stick PRO-HG Duo - SD (4. osztályú vagy magasabb) - SDHC - SDXC
ISO érzékenység
Auto,100 - 25 600
Kereső
0,39 típusú elektronikus képkereső (színes), 2 359 296 pixel
Mikrofon bemenet
igen
Zoom (opt./digitális/Smart)
8x / 16x / 32x
Objektív
Carl Zeiss Vario-Sonnar T*
Mosolyzár funkció
igen
Arcérzékelés funkció
igen
Exmor technológia
igen
GPS
nem
Képfeldolgozó processzor
BIONZ X
Kijelző típusa / mérete (") / felbontása (pixel)
LCD / 3,0 / 921 600
USB 2.0
igen
Érintőképernyő
igen
Állókép üzemmód
2D Panorama - igen
Wi-Fi
igen
NFC
igen
Menürendszer
magyar nyelvű
Tartozékok
1 db NP-BX1 akkumulátor - csuklószíj - hálózati USB tölto - szoftver (ingyenesen letöltheto) - USB kábel
Méret (Szé x Mé x Ma)
101,6 x 58,1 x 42,8 m m
Súly (gramm)
301 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Manuális beállítás
kézi blendeállítás - kézi fókuszbeállítás
Fémház
igen
Vízálló
nem
1 Év
garancia

 

SONY LCS-RXG
0 Review(s) 
Bőr hordtok az RX100 sorozathoz. Természetes bőrből készült tok, függőleges kialakítás, széles és egyszerűen hozzáférhető nyílás, erős és karcsú vállpánt.
39 900 Ft
Alacsonyabb ár
1 Év
garancia

 

SONY LCJ-RXK
0 Review(s) 
Tok a RX100/RX100II/RX100III/RX100IV/RX100VA/RX100VA/RX100VI/RX100VII készülékhez. A kifejezetten RX100-as sorozatú fényképezőgépekhez tervezett LCJ-RXK tartótok stílusos,...
30 900 Ft
26 900 Ft
Alacsonyabb ár
5 Év
garancia

 

SONY SF-M64T
0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült...
20 990 Ft
17 990 Ft
Alacsonyabb ár
5 Év
garancia

 

SONY SF-M128T
0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült...
31 900 Ft
28 900 Ft
Alacsonyabb ár
5 Év
garancia

 

SONY SF-M256T
0 Review(s) 
Ha komoly kihívást jelentő környezetben kell fotóznia, az SF-M sorozatú TOUGH SD-kártyák ideálisak. A profi fotósok és videósok, illetve megszállott amatőrök számára készült...
60 900 Ft
49 900 Ft

Hasonló termékek