- 53 000 Ft
Díjmentes
Szállítás
Raktáron
1 Év
garancia
test

Cyber-Shot

SONY DSC-RX0M2 + markolat

0 Review(s) 
Kicsi, de erős. Prémium képek akárhol! Rendelkezik 4K videofelvétel képességgel, meggyőző képstabilizálással, továbbfejlesztett, 20 cm-es minimális fókusztávolsággal és 180°ban dönthető LCD képernyővel.
246 900 Ft
299 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

ZEISS® Tessar T* objektív - A ZEISS® Tessar T* 24 mm-es F4 objektív a nagylátószögű objektíves kialakítás ellenére nagyfelbontású, kevesebb perifériás zajjal rendelkező képeket biztosít. A továbbfejlesztett 20 cm minimális fókusztávolság tökéletes a szelfikhez és asztali tárgyak felvételéhez, miközben a Clear Image Zoom akár 2x zoomot is lehetővé tesz minimális veszteséggel. A szellemképképződést és becsillanást tovább lehet csökkenteni a külön megvásárolható ellenző segítségével, a váz elülső részének a felületi bevonatáról pedig könnyebben lepereg a víz és a por.


15,3 MP (valódi) egymásra helyezett CMOS-érzékelő - Az 1.0 típusú Exmor RSTM CMOS képérzékelő saját DRAM chippel rendelkezik, ami elképesztő 1/32 000 mp zársebességet tesz lehetővé, így az emberi szem számára láthatatlan mozdulatokat örökíthet meg. Az érzékelő lenyűgözően tág, ISO 80 – ISO 12800 dinamikatartományt is lehetővé tesz.


A fejlett BIONZ X™ a kis zajt és lenyűgöző részletgazdagságot szolgálja - A BIONZ X képfeldolgozó processzor legújabb verziója nagy dinamikatartományú, kevésbé zajos, nagyfelbontású képeket biztosít gyenge megvilágítás mellett. A képeket természetes részletek és tónusátmenet jellemzik. A továbbfejlesztett BIONZ X már a belső 4K videofelvételt is lehetővé teszi.


4K-filmek teljes képpontkiolvasással rögzítve - Az RX0 II támogatja a belső videofelvételt, akár 4K 30p felbontásban (QFHD: 3840 x 2160), az utazások és vlogbejegyzések megörökítéséhez. 4K videók teljes képpontkiolvasásos és képponteldobás nélküli rögzítésekor a fényképezőgép kb. 1,7-szer annyi adatot gyűjt, mint az alap 4K videokimenethez szükséges, kiemelkedő felbontást biztosítva.


Praktikus funkciók egy robosztus, rendkívül kompakt vázban - Az ellenálló dúralumínium váz kifinomult és divatos megjelenésű, felesleges kitüremkedések nélkül. Annak ellenére, hogy alig nagyobb egy gyufásdoboznál, kényelmesen, 180°-ban dönthető LCD monitorral és más hasznos funkciókkal rendelkezik az egyszerűbb fényképezés és videózás érdekében.


Képstabilizálás a videofelvételhez - Az új elektronikus képstabilizálás funkció stabil, bemozdulásmentes kézi felvételkészítést tesz lehetővé.


A felvételkészítésnek csak a képzelete szabhat határt - A kamera elég strapabíró ahhoz, hogy különféle nehézségeket támasztó környezetekben is magabiztosan készíthessen felvételeket vele. A készülékház 10 m mélységig vízálló, behatásálló akár 2,0 m magasságból való leejtésig, és présálló max. 2000 N terhelésig.


Eye AF funkció a tökéletes portrékhoz és szelfikhez - A fényképezőgép kifinomult Eye AF funkciója automatikusan észleli felvétel főszereplőjének a szemét, és arra fókuszál. Még nehéz körülmények közt is gyorsan és pontosan észleli a szemet, például amikor a szereplő lefelé néz, vagy ha az arca gyengén vagy hátulról van megvilágítva.


Elképesztő rugalmasság a tartozék markolattal - A VCT-SGR1 markolat könnyen csatlakoztatható az RX0 II fényképezőgéphez és szélesre tárja a kreatív lehetőségeket. Integrált vezérlésével lehetővé teszi a zárkioldást, illetve a felvételindító gomb és a zoom kezelését, közvetlenül a markolatról, miközben asztali miniállvánnyá is alakítható.


zuperlassított felvétel akár 960 képkocka/mp / 1000 képkocka/mp sebességgel - Szuperlassított felvétel akár. 960/1000 képkocka/mp sebességgel, hogy a másodperc törtrésze alatt történő eseményeket is rögzíthesse. Minőségprioritás módban 240/250 képkocka/mp sebesség mellett is lehet akár HD felbontású felvételt rögzíteni. Az End trigger üzemmóddal rögzítheti a döntő pillanatot szuperlassított felvételben, amely a rögzítőgomb megnyomása előtt már 2-4 másodperccel indítja a felvételt.


Akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel csökkentett elsötétedéssel - A magas, 15,3 MP42 pixelszám ellenére a nagy sebességű képérzékelő elég gyors kiolvasási sebességgel rendelkezik az akár 16 képkocka/mp sorozatfelvétel eléréséhez, így elkapja a tovaillanó pillanatokat.


Tiszta HDMI kimenet 4K filmekhez - A produkciós rugalmasság érdekében a Tiszta HDMI kimenet használatával tömörítetlen videót rögzíthet külső rögzítőre tetszés szerinti formátumban és bitrátával, beleértve a tömörítetlen 4K filmet is, és monitorozhatja a felvett anyagot. A pixel binning és sorátugrás nélkül működő adatolvasás ezenfelül megdöbbentő precizitású, moirét és színeltéréseket nem tartalmazó 4K képeket biztosít.DSCRX0M2G.CEE

Adatlap

Képérzékelő típusa
Exmor™ CMOS 1.0 típus (13,2 x 8,8 mm)
Képérzékelő felbontása (valódi)
15,3
Sorozatfelvétel
16 kép / másodperc
Memóriakártya típusa
microSD - microSDHC - microSDXC
ISO érzékenység
Auto, 125 - 12 800
Kereső
nincs
Fókusztávolság/35 mm egyenérték
24 mm / 36 mm
Objektív
Carl Zeiss Tessar T* 24 mm (F4,0)
Exmor technológia
igen
GPS
nem
Képfeldolgozó processzor
BIONZ X
USB 2.0
igen
Érintőképernyő
nem
Állókép üzemmód
igen
Wi-Fi
igen
NFC
nem
Menürendszer
angol
Mozgóképfelvétel
AVCHD (max. 1920 x 1080/50p 28 Mb/s mellett) - MP4 (max. 1920 x 1080/50p 28 Mb/s mellett) - XAVC S Full HD (max. 1920 x 1080/100p 50 Mb/s mellett)
Tartozékok
1 db NP-BJ1 akkumulátor - AC-UUD12 hálózati adapter - csuklószíj - hálózati adapter - szoftver (ingyenesen letöltheto) - USB kábel
Méret (Szé x Mé x Ma)
59 x 40,5 x 35 mm
Súly (gramm)
132 g (akkumulátorral és memóriakártyával)
Manuális beállítás
igen
Fémház
igen
Vízálló
igen (10 méter mélységig)

Hasonló termékek