Házhozszállítás és fizetés

Webáruházunkban, e-mail-en vagy telefonon megrendelt termékét futárszolgálat segítségével juttatjuk el az Ön által kívánt címre. A kiszállításokat az MPL (Magyar Posta) futárszolgálat végzi.
Az MPL futárszolgálattal küldött csomagok esetében a Vevőnek kell gondoskodnia arról, hogy olyan szállítási címet adjon meg, ahol biztosított a küldemény munkaidőben (munkanapokon 8-17 óra között) történő átvétele. Az átvételre Vevő, illetve a Vevő által megadott szállítási címen tartózkodó egyéb személy jogosult.

Részletes szállítási áraink illetve a pontos kiszállítási módok a következők:

Általános csomag

1): 100 000 Ft vásárlási érték felett a szállítás díjtalan az ország egész területén belül!

2): 100 000 Ft vásárlási érték alatt a szállítás díjszabása a következő:

CsomagsúlySzállítási díj
0-3 kg1 690 Ft
3,1-20 kg2 690 Ft
20,1-40 kg5 190 Ft

A csomagok szállítását az MPL (Magyar Posta) futárszolgálat végzi.


A feltüntetett szállítási árak az ÁFÁ-t tartalmazzák!

A küldemény sértetlenségéért a felelősség a küldemény kézbesítésétől kezdve átszáll Vevőre, ezért Vevő kötelessége kézbesítéskor a küldeményt megvizsgálni és amennyiben azon külsérelmi nyomokat talál, választása szerint a) megtagadni az átvételt, b) jegyzőkönyvet felvetetni a sérülésről a kézbesítő futárral, annak egy példányát megtartani. Vevő bármilyen sérülést köteles Eladónak haladéktalanul írásban vagy telefonon jelenteni.
 

A lehetséges szállítási és fizetési módok:

a: „Személyes átvétel üzletünkben”: Megrendelésed személyesen átveheted az üzletünkben. Ebben az esetben a megnyíló „Átvételi pont” menüben az üzletünket lehet kiválasztani.
Az üzlet elérhetősége:

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya

 
Házhoz szállítás futárszolgálattal


b: „MOL PostaPont-on veszem át”: 20 kg-ot meg nem haladó csomag átvételére országosan több mint 50 MOL benzinkúton is lehetősége van. Ebben az esetben a megnyíló „Átvételi pont” menüben kiválaszthatja a benzinkutak bármelyikét (természetesen a kiválasztáskor feltűntetjük a pontos címet és nyitva tartási időpontokat).

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya


c: „Postán veszem át (Postán maradó csomag)”: 30 kg-ot meg nem haladó csomag átvételére országosan több mint 3800 Postán is lehetősége van. Ebben az esetben a megnyíló „Megye kiválasztása” menüpontban a megyét, majd a „Posta kiválasztása” menüpontban az Önhöz legközelebb eső postát is ki tudja választani (természetesen a kiválasztáskor feltűntetjük a pontos címet és nyitva tartási időpontokat).

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya


d: „Kiszállítást kérek”: A csomag méretétől, rendelési értéktől és a kiszállítás helyétől függően - telefonos egyeztetést követően - az MPL futárszolgálat vagy mi magunk végezzük a kiszállítást.

Fizetési módok: készpénz, előre átutalás, bankkártya