Raktáron
1 Év
garancia

Bluetooth hangszórók

SONY SRS-XB01 fekete

0 Review(s) 
Az SRS-XB01 lekerekített formatervet és passzív hangsugárzót kapott, amely mély és ütős hangzást kölcsönöz a zenének. Kis mérete ellenére nagyszerű hangzást kínál.
7 990 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Erősítse fel a bulihimnuszokat az EXTRA BASS™ funkcióval - Az EXTRA BASS™ minden ütemet felerősít és még több lendületet ad a bulinak.


Praktikus, színben illeszkedő pánt - Az SRS-XB01 praktikus pántjának köszönhetően soha nem kell nélkülöznie kedvenc zeneszámait. Színe illeszkedik a hangsugárzóéhoz, és mindig biztonságosan rögzíti a hangsugárzót.


Vízálló kialakítás - Akár bent, akár kint hallgatja a zenét, nyugodt lehet, mivel a vezeték nélküli hangfal IPX5 vízálló.


Vigye magával kedvenc zenéit bárhova - A kb. 160 g-os SRS-XB01 elég kicsi és könnyű ahhoz, hogy bárhová magával vihesse – így mindig kész a zenehallgatásra.


Beépített mikrofon a kihangosításos hívásokhoz - A kihangosításos híváskezeléssel villámgyorsan válthat zenehallgatásról a beszélgetésre. A beépített mikrofonnak köszönhetően az okostelefonra érkező hívásokat egyszerűen fogadhatja a hangsugárzón keresztül is.


Még könnyebben kezelheti zenegyűjteményét - Csatlakozás, lejátszás vagy hangerőnövelés – a hangsugárzó gombjaival egyszerűen szabályozható a zene.


Élvezze az akár 6 órányi lejátszást - Akár 6 órányi lejátszás – beépített akkumulátora zavartalan zeneélményt biztosít a kedvenc albumokhoz és zeneszámokhoz.


Lejátszás a hangbemeneten keresztül - Nincs vezeték nélküli kapcsolat? Nem gond. Csatlakoztassa zenelejátszóját – például Walkmant vagy iPodot – az SRS-XB01 audiobemenetéhez, és máris élvezheti kedvenc zenéit.


IPX5 (vízsugarakkal szembeni védelem foka): A rendszer a tesztelés során működőképes maradt, miután közvetlen vízsugaraknak tették ki egy 6,3 mm-es belső átmérőjű tömlő segítségével, minden irányból, körülbelül 12,5 liter/perces vízhozammal, egy irányból több mint 3 perces időtartamig, körülbelül 3 méteres távolságról. Folyadékok, amelyekre a vízállóságra vonatkozó paraméterek érvényesek: édesvíz, csapvíz, izzadság. Az adatok nem érvényesek a fentiektől eltérő folyadékok esetében (szappanos víz, medencevíz, tengervíz stb.).


SRSXB01B.CE7

Adatlap

Teljesítmény
nincs adat
Spotify
nem
GoogleCast
nem
Airplay
nem
LDAC
nem
Multi-Room
nem
Wi-Fi
nem
Bluetooth
igen
NFC
nem
Méret (szé x ma x mé)
81,5 x 57,5 x 56,5 cm
Súly
0,16 kg
Telefon kihangosítás
igen
Hi-Res Audió
nem
DSEE
nem
Speaker Add
nem
Audió bemenet
igen (3,5 jack)
USB csatlakozó (A típusú)
nem
USB csatlakozó (micro típusú)
csak töltéshez
Szupermgas magassugárzó
nem
DSEE HX
nem
S-master
nem
S-master HX
nem
USB csatlakozó (B típusú)
nem
Vízálló
fröccsenés álló kivitel*

Hasonló termékek