Újdonság
Raktáron
1 Év
garancia

Bluetooth hangszórók

SONY SRS-XE200 szürke

Hordozható, vezeték nélküli hangsugárzó

0 Review(s) 
Az XE200 hangszóró egy kis, kompakt egységből bocsátja ki a hangot. Terjeszd szélesebbre a hangot a Line-Shape Diffuserrel, és élvezd az erőteljes hangnyomást és tisztaságot az X-Balanced Speakerrel, mindezt egy praktikus pánttal ellátott hordozható hangszóróban.

49 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

A profi koncerteken használt hangrendszerek által inspirált, egyedülálló Sony Line-Shape Diffuser vonalforrást hoz létre, és egyenletesen, széles hangfronton osztja el a hangenergiát, hogy jobban megtöltse a helyszínt hanggal. Ezáltal a kiváló minőségű hangzás tovább és szélesebb körben terjed anélkül, hogy romlana a hangminőség.


A Line-Shape Diffuserrel a hang tovább terjed a hangszóró elülső része felé, így ugyanazt a hangminőséget élvezheted, akár a hangszóró előtt, akár az oldalánál foglalsz helyet. Ez azt jelenti, hogy a helyszínen mindenki ugyanarra a zenére táncolhat, és ugyanazt a hangminőséget érezheti. 


A hagyományos hangszórókkal ellentétben, amelyeknél az energia nagy része a kúp közepén összpontosul, az egyedi Line Shape Diffuser egy szűk nyíláson keresztül összpontosítja a hangot. A hangnyomás energiájának növekedése a hangot minden irányban egyformán terjeszti a hangszórótól távolabbra is.Méhsejtmintás (MRC) hangsugárzókúp és porvédő kupak - A merev és könnyű, méhsejtmintás (MRC) szerkezetű hangsugárzókúp és a porvédő kupak hozzájárul a minőségi hangképzéshez.


A hagyományos hangszóróegységek kör alakú membránjával ellentétben az XE200 újonnan kifejlesztett X-Balanced Speaker Unit nem kör alakú membránnal rendelkezik, amely nagyobb hangnyomást valósít meg a kiváló minőségű hangzás érdekében.


Az egység nem köralakú kiképzése nem csak maximalizálja a membrán területét és fokozza a hangnyomást a még ütősebb basszus érdekében – hanem azonos hangnyomás megtartása mellett csökkenti az elhajlást, ezáltal kisebb a torzítás.


A kettős passzív hangsugárzó erőteljes basszust garantál.


Az XE200 vízálló és még a sós víznek is ellenáll, így a tengerben vagy a medencében sem kell aggódnod, és a mosás sem okoz gondot.


Az XE200 könnyű és hordozható, így bárhová magaddal viheted. A praktikus csuklópántnak köszönhetően pedig mindig melletted lesz.


Az IP67-es minősítéssel a hangszóró porvédett, így bármilyen felületen használhatod, akár a strandra, a parkba vagy a kertbe viszed.


Az XE200 komoly rázkódáspróbákon esett át, amelyek alapján garantáltan képes elviselni a mindennapi használat során óhatatlanul bekövetkező ütődéseket, döccenéseket és karcolásokat. Még ha le is ejted, az XE200 működőképes marad.


Még ha nincs is sok időd, nem kell aggódnod. A gyorstöltés 70 percnyi lejátszási időt biztosít mindössze 10 perc töltést követően.


Az XE200 16 órányi lejátszási időt biztosít, ha az akkumulátor teljesen fel van töltve, ami azt jelenti, hogy egyetlen töltés elegendő ahhoz, hogy bármilyen bulit végig bírjon. A Sony egyedülálló mikrofonérzékelő technológiája, az Ambient Noise Sensing pedig segít kímélni az akkumulátort, ha a készüléket kültéren használják.


Az Akkumulátorkezelő funkció segít elkerülni a túltöltést, és képes meghosszabbítani az akkumulátorod optimális állapotát. Ez a funkció a Sony | Music Center alkalmazáson keresztül kapcsolható be.


Jobb értekezletek és hívások az Echo Cancellinggel. Ezáltal két ember egyszerre beszélgethet anélkül, hogy bármelyikük megszakadna. A hangszórón található kényelmes mikrofonnémító gombbal egy pillanat alatt elnémíthatod a hangot. A többpontos csatlakozással egyszerre két eszköz párosítható.


A Party Connecttel 100 kompatibilis vezeték nélküli hangszóró kombinálható BLUETOOTH®-szal, és szinkronizálható a zene, hogy mindenki egy ritmusra táncoljon. A Stereo Pairrel 2 hangszóró kombinálható vezeték nélkül az epikus sztereó hangzásért. A funkciók a Sony | Music Center alkalmazásban aktiválhatók.


Az ajánlott függőleges elrendezéssel élvezheted a Line-Shape Diffuser teljes hangzásbeli előnyeit. A Sony | Music Center alkalmazással elfektetve is élvezheted a sztereó hanglejátszást.

SRSXE200H.CE7

Adatlap

USB C Type
igen
LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
nem
Méret (szé x ma x mé)
90 x 208 x 94 mm
Súly
0,80 kg
Telefon kihangosítás
igen
Audió bemenet
nem
Party Chain
Party Connect & Stereo Pair
Vízálló
igen (IP67-minősítés)