- 3 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia
test

Bluetooth hangszórók

SONY SRS-XB33 fekete

0 Review(s) 
A víz-, por- és ütésálló SRS-XB33 nagy teljesítményű akkumulátorral ötvözi a tartós kialakítást, így korlátok nélkül élvezheted a fesztiválhangulatú zenét.
39 900 Ft
42 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Erőteljes hangzás mindenhol - Bárhol élvezheted a mély, ütős hangzást az EXTRA BASS™ hangsugárzóval. Kettős passzív hangsugárzó dolgozik a teljes tartományú hangsugárzókkal, hogy feljavítsák a mély hangokat, és feldobják a basszust.
Teljesen porvédett - Az IP67-es védettségbesorolásnak köszönhetően a strandra, az erdőbe, a sivatagba és tetszés szerint bárhová magaddal viheted a hangsugárzót – az SRS-XB33 mindig szól, bármilyen poros is a felület.
Hosszú élettartamú akkumulátor - Akár 24 órás üzemidejével az SRS-XB33 nálad is tovább bírja majd a bulizást. Még bekapcsolt fényekkel is az EXTRA BASS™ módban 14 órán keresztül bulizhatsz.
Az X-Balanced Speaker Unit javítja a hangminőséget és a teljesítményt - A Sony által kifejlesztett X-Balanced Speaker Unit kiváló hangminőséget és erőteljes hangzást nyújt a gazdagabb, mélyebb és még élvezetesebb zenei élményért.
Méhsejtmintás (MRC) hangsugárzókúp és porvédő kupak - A merev és könnyű, méhsejtmintás (MRC) szerkezetű hangsugárzókúp és a porvédő kupak hozzájárul a minőségi hangképzéshez.
Az X-Balanced Speaker Unit működése - A hagyományos hangsugárzó-egységekben megtalálható köralakú membránnal ellentétben az XB33-ban található újonnan kifejlesztett X-Balanced Speaker Unit nem köralakú membránt tartalmaz. Ez nem csak maximalizálja a membrán területét és fokozza a hangnyomást a még ütősebb basszus érdekében – hanem azonos hangnyomás megtartása mellett csökkenti az elhajlást, ezáltal kisebb a torzítás és tisztább az énekhang. Az egység középtől eltolt kialakítása és optimalizált súlyelosztása fokozza a tisztaságot és szélesíti a hangteret.
Az élőhöz hasonló hangzás - Nyomd meg a LIVE SOUND gombot a teljesen új hangzásért. Az egyedi, térhatású hangélmény életre kelti a bulit, és bárhol fesztiválhangulatot teremt.
A LIVE SOUND üzemmód működése - Az SRS-XB33 hangsugárzói valódi térhatású élményt nyújtanak. A döntött hangsugárzók a DSP technológiával szélesebb területet fednek le, így bárhol képesek fesztiválhangulatot teremteni.
Oldalsó passzív hangsugárzók - Az oldalsó passzív hangsugárzók elrendezését optimalizáltuk a tiszta basszus reprodukálása érdekében.
Party Connect: megsokszorozza a hatást - Sokszorozd meg a hatást a Party Connect funkcióval. Akár 100 kompatibilis vezeték nélküli hangsugárzót is összekapcsolhatsz BLUETOOTH® technológiával, és a zene és a fények teljes összhangba kerülnek. Állíts be véletlenszerű mintát vagy körben villogó fényeket.
Irányítsd a bulit a Sony | Music Center alkalmazással - Irányítsd a bulit a táncparketten a Sony | Music Center alkalmazással – kiválaszthatod kedvenc lejátszási listáidat, megadhatod a következő számot, szabályozhatod a fényeket és válthatsz a hangzásmódok között.
Tetszetős partifények - Nincs buli fények nélkül. Az SRS-XB33 modellen világít a hangsugárzó, és van egy többszínű fénycsík, melyek mind a zene ritmusára villognak. A fénycsík színét a hangulatodhoz is állíthatod.
Hívások kihangosítása - A kihangosítóval kényelmesen tudsz szabad kézzel beszélni akár telekonferencián veszel részt, akár a barátaiddal csevegsz.
USB Type-C® és USB töltőportok - Az SRS-XB33 töltéséhez használj USB Type-C® kábelt, ha pedig az okostelefonod lemerülőben van, akkor a feltöltéshez dugd be a hangszóró USB-csatlakozójába.
Állhat is, de az oldalán is fekhet - Az SRS-XB33 állítva és fektetve is stabilan áll, így mindig találsz neki helyet, bárhol is bulizol.
Zene streamelése BLUETOOTH® és NFC™ technológiával - Az NFC (Near Field Communication, rövid hatótávolságú kommunikáció) és a Bluetooth® technológiának10 köszönhetően nincs többé szükség vezetékes kapcsolatra és összetett beállítási folyamatra. Egyszerűen érintse NFC-kompatibilis készülékét a hangsugárzóhoz a gyors, zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el zenei gyűjteménye átvitelét. Nincs NFC? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth® kapcsolaton keresztül, és máris kezdődhet az átvitel.
SRSXB33B.CE7

Adatlap

USB C Type
igen
LDAC
igen
Bluetooth
igen
NFC
igen
Méret (szé x ma x mé)
246 x 97 x 106 mm
Súly
1,1 kg
Telefon kihangosítás
igen
Audió bemenet
nem
USB csatlakozó (A típusú)
eszközök töltéséhez
Party Chain
igen
Vízálló
igen (IP67-minősítés)

Hasonló termékek  

Has no content to show!