Díjmentes
Szállítás
1 Év
garancia

AV-erősítők

SONY STR-DN1080

0 Review(s) 
DTS:X-et és Dolby Atmos támogatást tartalmazó STR-DN1080 erőteljes, moziszerű surround hangzást nyújt, amely tökéletesen alkalmazkodik Önhöz és környezetéhez
274 900 Ft
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Ahogy azt az előadó valójában megálmodta - Élvezze a CD-knél is tisztább hangzású, stúdióminőségű, nagy felbontású hangok legapróbb részleteit is. A zene iránti szenvedélyünk mindenhol megtestesül, a jelfeldolgozástól a hangsugárzóig – mintha az előadó Ön előtt játszana.


Fedezze fel a Dolby Atmos funkciót - A Dolby Atmos lélegzetelállítóan élethű élményt nyújt a 360°-os surround hangzással, mely pontosan pozícionálja a hangokat a környezetben, így a 7.1.2 csatorna hangjai (a fantom hátsó csatornákkal) teljesen körülölelik Önt – még felülről is.


Fedezze fel a DTS: X-et - A DTS-X dekódolás olyan többdimenziós surround hangot hoz létre, amely valós időben alkalmazkodik hangsugárzó-konfigurációjához. Az objektumalapú hangdekódolás és a 9 hangcsatorna (a fantom surround csatornákat is beleértve) pontosan pozícionálja a hangot maga körül és maga felett


Virtuális surround S-Force PRO Front Surrounddal - Az S-Force PRO Front Surround csupán 2 hangsugárzóval képes létrehozni a virtuális surround hangmezőt, így ideális megoldás kisebb helyiségekhez. Nincs szükség a háta mögötti hátsó hangsugárzókra.


Gördülékeny, automatikus kalibrálás - Az automatikus kalibrálási technológiát a virtuális hangsugárzó-áthelyezéssel kombináló D.C.A.C EX automatikusan optimalizálja a hangsugárzók frekvenciáját, fázisát és késleltetését, így a helyiséghez tökéletesen illeszkedő hangmezőt hoz létre.


Élvezze a stabil 4K minőséget - Változatlan 4K minőség a forrástól a képernyőig – a 4K átviteli funkció a képminőség romlása nélkül teszi lehetővé az adatáramlást a vevőn keresztül, emellett HDCP 2.2-kompatibilis is.


Nagy felbontású hangfájlformátumok - Az STR-DN1080 a nagy felbontású hangformátumok széles skáláját támogatja, beleértve a DSD-t és a lineáris PCM-et is. Sőt a lejátszás USB- és DLNA-kapcsolaton keresztül is lehetséges, a többcsatornás képességeknek köszönhetően pedig a kiváló minőségű hangot egy lenyűgöző surround rendszerbe építheti.


DSD natív lejátszás DLNA, HDMI és USB segítségével - Játsszon le DSD-tartalmakat DLNA hálózaton csatlakoztatott eszközökön, vagy csatlakozzon egy 24 bites/192 kHz-es nagy felbontású hanglejátszást támogató USB-n keresztül.


Hat HDMI-bemenet és két kimenet - A hat HDMI-bemenet és a két HDMI-kimenet (beleértve a második zóna önálló HDMI-kimenetét is) segítségével minden berendezését csatlakoztathatja, és lehetőség van a bővítésre is.


LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához - Az LDAC körülbelül háromszor annyi adatot továbbít (az alábbi maximális átviteli sebesség mellett: 990 kb/s) a hagyományos Bluetooth® hangátvitelhez képest, így lehetővé válik a nagy felbontású hanganyagok kivételesen jó – a nagy felbontást megközelítő – minőségű lejátszása.


Érintés, csatlakoztatás és lejátszás - Élvezze a vezeték nélküli zenehallgatást az NFC-vel. Érintsen egy kompatibilis okostelefont a vevőhöz, és megszólal a zene.


AirPlay audioszolgáltatás - Élvezze zenéit AirPlay-technológiát támogató eszközeiről.


Minőségi kondenzátorok - Az újonnan kifejlesztett, kiváló hangminőségű, felületszerelt elektrolit kondenzátorok és a robusztusabb DAC áramforrás, valamint az optimalizált szubsztrátmintázat mind hozzájárul a mély tartományok stabilitásához és a nagy felbontáshoz.


Kiváló minőségű DA-átalakító - A DSD lenyűgöző térérzetet biztosító hangzást nyújt, pontosan visszaadva az előadó által megálmodott élményt. A DSD natív lejátszás kiválasztásával a DSP feldolgozást megkerülve a DSD eredeti tisztasága lesz hallható, de igény szerint kiválaszthatja a DSP feldolgozást is, 32 bites DA-átalakítás mellett. A többcsatornás 5.1-es surround 5,6 MHz-es DSD-vel igazán magával ragadó házimoziélményt biztosít, amelyben maximálisan kihasználhatja a DSD nyújtotta előnyöket.


Tökéletesen illeszkedik - Párosítsa az UBP-X800-at – a legújabb 4K UHD Blu-Ray-lejátszót az STR-DN1080 vevőegységgel; a tökéletes otthoni szórakozáshoz. A szépség a részletekben rejlik – a stílusos, harmonikus külsőtől kezdve a javított kép- és hangminőségig.


STRDN1080.CEL

Adatlap

Teljesítmény
7 x 165 W a
Beépített dekóder
Dolby® Digital - Dolby® Digital Dual Mono - Dolby® Digital EX® - Dolby® Digital Plus - Dolby® Prologic - Dolby® Prologic II - Dolby® Prologic IIx - Dolby® True HD - DTS 96 / 24 - DTS Neo:6 - DTS-ES Discrete 6.1 - DTS-ES Matrix 6.1 - DTS-HD - DTS-HD HR - DTS-HD MA - DTS® - L-PCM (2 cs. / 5.1 cs. / 7.1 cs) HDMI -n keresztül - L-PCM (2 cs. / 5.1 cs.) HDMI -n keresztül
4K felskálázás
igen (60p)
1080p -re felskálázás (HDMI)
igen
Spotify
igen
GoogleCast
igen
Airplay
igen
Multi-Room
igen
Bluetooth® átvitel
igen
Bluetooth® vétel
igen
WiFi
beépített
NFC
igen
HDMI bemenet
6 db
HDMI kimenet
2 db (ebből 1 ARC képes)
Kompozit videobemenet
2 db RCA
Komponens videobemenet
nincs
Ethernet bemenet
igen
USB-bemenet
1 db
Hang / fejhallgató kimenet
1 db sztereó RCA
Koaxilális bemenet
1 db
RDS
igen
Távvezérlő
igen (infrás)
Csatornák száma
7.2
Lemezjátszó bemenet
csak előerősített
Rádió vételi sávok
FM
Menü
képernyőmenü, angol
A-B hangszórópár
igen
Mélysugárzó kimenet
2 db
Optikai kimenet
nincs
Optikai bemenet
1 db
Kompozit videokimenet
1 db RCA
Analóg hangbemenet
4 db sztereó RCA
Vezeték nélküli háttérsugárzó
opcionális

Hasonló termékek