- 1 000 Ft
1 Év
garancia

Autós fejegységek

SONY DSX-A210UI

0 Review(s) 
Egyszerűen streamelhet zenét iPhone vagy Android okostelefonjáról az AOA 2.0-kompatibilis elülső USB-portnak köszönhetően
18 990 Ft
19 990 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

A MEGA BASS™ erővel tölt meg minden egyes mély hangot - Az EXTRA BASS gombot megnyomva jelentős alacsony frekvenciás teljesítményt adhat hozzá a hangzáshoz. Ez a funkció a mély hangok megerősítésével mély, átütő basszust biztosít. Csak nyomja meg a gombot az üzemmód aktiválásához, és máris élvezheti a dinamikus hangot.


Testreszabott hangzás a tízsávos hangszínszabályzóval - A 10 sávos, grafikus hangszínszabályozóval saját ízléséhez igazíthatja az audiolejátszást. A csúszkákkal egyéni hangzásvilágot alakíthat ki, de a 10 alapbeállítás közül is választhat. Az új karaoke mód lehalkítja az ének- és beszédhangok frekvenciáit, így autójában is kedvére énekelhet kedvenc zenéire.


Kézi készülék csatlakoztatása USB-kapcsolattal - Ha az MP3-lejátszót az elülső USB-porthoz csatlakoztatja, hozzáférhet mobil zenetárához.


Az AOA 2.0 protokoll révén az okostelefonos alkalmazásokból játszhat le zenét - Az USB-csatlakozó kompatibilis az Android Open Accessory 2.0 protokollal. azaz minden olyan zene lejátszására képes, amely kompatibilis az androidos okostelefonnal és alkalmazásaival. Egyszerűen csatlakoztassa a telefont az elülső USB-porthoz, így annak képernyőjén tallózhat a lejátszási listák között.


Kiváló minőségű FLAC fájlok hallgathatók rajta - A FLAC fájlformátum az MP3-tól eltérően hangminőség-veszteség nélkül tömöríti az audiojeleket. Csatlakozzon az elülső USB-porthoz, és játssza le teljes pompájukban az FLAC fájlokat.


Könnyen olvasható, függőleges elrendezésű képernyő - A hagyományos képernyőkénél nagyobb látószöggel és akár ötször nagyobb kontraszttal rendelkező, függőleges elrendezésű képernyőt mindig könnyű olvasni.


Az USB-bemenetnek köszönhetően iPhone-ról vagy iPodról is lejátszhat zenét - A praktikus USB-bemenet segítségével könnyedén lejátszhat zenét iOS-készülékéről. Csatlakoztassa egy USB-kábellel (nem tartozék), és máris vezérelheti a lejátszást, és közben a zeneszámmal kapcsolatos információkat is láthatja a kijelzőn.


4 x 55 W-os erősítés a tiszta, erőteljes hangzásért - A beépített erősítő 4-szer 55 watt (max., 4 ohm) / 4-szer 20 watt (RMS, 4 ohm) teljesítményt nyújt, ezzel gondoskodik a kívánt hangerőről.


DSXA210UI.EUR

Adatlap

Teljesítmény
4 x 55
Bluetooth
nem
Lejátszott A/V formátum
FLAC - Mp3 - WMA
USB port
igen
Távvezérlő
nem
Telefon kihangosítás
nem
Beépítési méret
1 DIN
Dynamic Reality erősítő
igen
Ekvalizer
10 sávos
Előerősítő kimenet
1 db
Mélysugárzó kimenet
kapcsolható
RDS EON
igen
Aluláteresztő szűrő / felüláteresztő szűrő
igen / igen
Egyéb
automatikus hangolás - DRIVE-S - ISO csatlakozó - leveheto elolap
Előlapi AUX bemenet
igen

Hasonló termékek