- 2 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia

Autós fejegységek

SONY MEX-N5300BT

0 Review(s) 
A MEX-N5300BT minden úton kiváló kommunikációt és megvilágítást nyújt. A kettős Bluetooth® technológiának köszönhetően vezeték nélkül csatlakoztathat egy második okostelefont, így kihangosított hívásokat kezdeményezhet és fogadhat bármelyik telefonról. A kétzónás megvilágítással pedig a vevőegység elülső fényeit autója színeihez hangolhatja.
34 900 Ft
36 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Vezeték nélküli kapcsolat egy koppintással - Az NFC technológiának köszönhetően a Bluetooth® kapcsolatra képes telefon azonnal csatlakoztatható, elég hozzá a vevőegység hangerő gombjára koppintani. Nincs NFC? Nem gond. A Bluetooth® vezeték nélküli funkcióhoz kézzel is létesíthet kapcsolatot a készülék beállítási menüje segítségével.
Kettős BLUETOOTH®-kapcsolat egyszerre két okostelefonhoz - Párosítsa első telefonkészülékét Bluetooth® segítségével, így hozzáférhet a navigációhoz, a zenelejátszási eszköztárhoz és a kommunikációs funkciókhoz. Második telefonkészüléket is csatlakoztathat párhuzamosan, amelynek segítségével hívásokat fogadhat és kezdeményezhet. Vigye magával Sirit is - Kösse hozzá iOS eszközét, és a Siri Eyes Free funkcióval vezérelheti a rajta tárolt zenét, a navigációt és az üzenetküldést.
Hangvezérlés - Az okostelefon hasznos funkciói anélkül használhatók, hogy levenné a szemét az útról. A hangvezérlés lehetővé teszi a zene kezelését, a valós idejű útvonalkeresést és az ismerősökkel folytatott kommunikációt – mindezt egyszerű hangparancsokkal.
Gazdag, tiszta hangzást nyújtó, nagy teljesítményű erősítő - A beépített négycsatornás erősítő 4x55 W teljesítménnyel biztosítja a hangos és természetes hangzást.
Hangvezérlés Android rendszeren - Hangvezérléssel útvonaltervet kérhet, üzeneteket küldhet és zeneszámokat játszhat le androidos okostelefonján.
Bővítse hangrendszerét - A három előerősítő-kimenethez bármilyen eszközt csatlakoztathat, például további erősítőt és mélysugárzót.
Egyéni hangzást biztosító, 10 sávos, digitális hangszínszabályozó - A 10 hangszínszabályozó csúszkával könnyedén saját ízlésének megfelelően finomhangolhatja a hangzást. Az új Karaoke módban elhalkul az énekhang sávja, hagyja érvényesülni a feltörő éneklési vágyat.
EXTRA BASS™ – kiemeli az ütemet - Az EXTRA BASS az alacsony frekvenciájú hangok kiemelésével kihozza a dinamikát a zenéből.
FLAC fájlok lejátszása - A FLAC-kompatibilitás lehetővé teszi a veszteségmentes hangfájlok lejátszását, így a zene minden részletét élvezheti.
Az AOA 2.0 protokoll révén az okostelefonos alkalmazásokból játszhat le zenét - Élvezze a letöltött vagy streamelt zenét okostelefonjáról Android Open Accessory 2.0 támogatással. Csak csatlakoztassa az USB-portot és máris használhatja kedvenc zenei alkalmazásait.
Színválasztás - 35 000 színből választhatja ki az autó belső teréhez illő kétzónás megvilágítást. Amikor pedig megszólal a zene, a LED-képernyő fényei ritmusra villódznak.
Könnyen olvasható, nagy kontrasztú LCD - A hagyományos társainál ötször nagyobb kontrasztú, optimális látószögű képernyő mindig könnyen olvasható.
Az USB-bemenetnek köszönhetően iPhone-ról vagy iPodról is lejátszhat zenét - Könnyedén lejátszhat zenét iOS-készülékéről. Csatlakoztassa egy USB-kábellel, és máris vezérelheti a lejátszást, és közben a zeneszámmal kapcsolatos információkat is láthatja a kijelzőn.
MEXN5300BT.EUR

Adatlap

Teljesítmény
4 x 55 W a
Bluetooth
igen
Lejátszott A/V formátum
ACC - CD-R/RW - FLAC - Mp3 - WAV - WMA
USB port
igen
Telefon kihangosítás
igen
Beépítési méret
1 DIN
Dynamic Reality erősítő
igen
Ekvalizer
10 sávos
Előerősítő kimenet
3 db
Mélysugárzó kimenet
kapcsolható
RDS EON
igen
Aluláteresztő szűrő / felüláteresztő szűrő
igen / igen
Egyéb
automatikus hangolás - ISO csatlakozó - leveheto elolap
Előlapi AUX bemenet
igen

Hasonló termékek