- 20 000 Ft
Raktáron
1 Év
garancia
test

Állványok

SONY GP-VPT2BT

Fotós markolat vezeték nélküli távvezérlővel

0 Review(s) 
Csukja össze, és vigye magával bárhová, az állvány karcsú és kompakt kivitelű: csúsztassa a tartozék tokba, és vigye magával, bármerre is indul.
59 900 Ft
79 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
Méretek (Sz × Ma × Mé): [Markolat] kb. 49,5 × 173,0 × 42,0 mm
Méretek (Sz × Ma × Mé): [Állvány] kb. 146,5 × 133,5 × 163,0 mm
Tömeg: 215 g
Maximális terhelés: 1,5 kg
Döntési szög:[Markolat] Fel: 80 fok, Le: 90 fok; [Állvány] Fel: 40 fok, Le: 90 fok
BLUETOOTH® vezeték nélküli távvezérlő - Csatlakoztatott kompatibilis fényképezőgép esetén a fényképezés és a videofelvétel távvezérlői a markolatot szokásos módon fogva is kezelhetők, nem kell megérinteni a fényképezőgépet. A gép C1 gombjához társított funkciót pedig a távvezérlő-markolat C1 gombjával is aktiválni lehet.
Vezetékek nélkül - A Bluetooth® vezeték nélküli kommunikációnak köszönhetően nincs szükség csatlakozókábelre ahhoz, hogy a markolat vezérlőjelei eljussanak a fényképezőgéphez. Elég célozni és fotózni, nincs útban kábel.
Por- és nedvességálló - Amellett, hogy a markolat kialakítása kizárja a por és a nedvesség bejutását, a vezetékek hiánya miatt a fényképezőgép csatlakozófedelei zárva maradhatnak, így a rendszer maximális por- és nedvességvédelmet élvez.
Gyors és egyszerű irányváltások - Gyorsan és könnyen pozicionálhatod a fényképezőgépet a témához, szelfihez vagy videókészítéshez. Javíthatod a jól sikerült felvétel esélyét egyedül készített fénykép vagy videó esetében is. A markolat szöge egyszerűen állítható, a 90°-os reteszelési helyzettel pedig függőleges tájolással is lehet fotózni, optimális stabilitás mellett.
Rugalmas billentési funkció - A gyorsbillentési funkció egyszerűvé teszi az ideális fényképezőgép-helyzet beállítását számos különféle téma és nézőpont esetében. Akár szelfiről, akár témafotózásról van szó, a billentési funkcióval kényelmetlen póz nélkül is elkészítheted a felvételt.
Formaterv a kényelem jegyében - A markolat gondos tervezése optimális stabilitást és komfortot eredményezett mind kompakt, mind tükör nélküli, cserélhető objektíves fényképezőgépek esetében. A távvezérlés gombjai könnyen hozzáférhetők a markolatot fogva is, így a gép működtetése zökkenőmentes és intuitív.
Egyben állvány is - A markolatba épített lábak kihajtásával praktikus, stabil állványt kapsz, így mindkét kezed szabad lehet például vlogoláskor.
Kompatibilis készülékek listájához kattintson ide...
GPVPT2BT.SYU

Hasonló termékek