- 14 000 Ft
1 Év
garancia

Állványok

SONY VCT-VPR1

0 Review(s) 
Stabil felvétel és könnyű vezérlés. Alumínium állvány speciális távvezérléssel, gyorsrögzítővel és többfunkciós USB-kábellel.
39 900 Ft
53 900 Ft
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!

Kerüljön közelebb a zoom segítségével - Kerüljön közelebb a témához a távvezérlő zoom karja segítségével, vagy a pontosabb közeli felvételekhez használja a lassú zoom kapcsolót.


Komponálja meg a felvételt a rácsvonalak segítségével - Ellenőrizze a függőleges és vízszintes illeszkedést a távvezérlő rácsvonal gombjával, amely 4 fehér vonalat megjelenítve segít beigazítani a felvételt.


Sávos hatás bulb expozícióval - A fotó gomb lelassítja a zársebességet, így a mozgó felhők vagy elhaladó vonatok sávoknak látszanak, míg az álló tárgyak élesek maradnak.


A levehető távvezérlő rugalmas kezelést tesz lehetővé - Egyszerűen csatlakoztassa a távvezérlőt az állványhoz, és vezérelje távolról a felvételkészítést. Készítsen közeli képeket anélkül, hogy elijesztené a vadon élő állatokat.


A gyorscsatlakozóval könnyen és gyorsan rögzíthető - Örökítse meg a pillanatot mindig a megfelelő módon. Csatlakoztassa gyorsan a Handycam® készüléket a stabil felvételkészítés érdekében, majd válassza le könnyedén, miután elkészült vele.


A csatlakozókábellel különféle készülékeket csatlakoztathat - Csatlakoztassa a felvételhez leginkább megfelelő fényképezőgépet vagy videokamerát a többfunkciós csatlakozóval (ellenőrizze a kompatibilitási táblázatot).


Magas és alacsony felvételek az emelő használatával - Az állvány a magas és alacsony felvételekhez képes legfeljebb 1465 mm-es magasságig emelkedni, és legfeljebb 435 mm-es magasságig süllyedni.


Az állvány feje egyenletes pásztázást és döntést tesz lehetővé - Akár balra, jobbra, fel vagy le, az állvány olajos csillapítású feje lehetővé teszi, hogy lágy mozdulatokkal kövesse a témát.


Egyenes felvételkészítés a szintezővel - Amikor a szintezőben található buborék pontosan a vörös kör közepén található, akkor az állvány talapzata tökéletesen vízszintben van.


Csukja össze, és vigye magával bárhová - Az állvány karcsú és kompakt kivitelű, így a tartozék tokba csúsztatva magával viheti, bármerre is indul.


Erős és könnyű alumínium kivitel - Az állvány elég masszív ahhoz, hogy minden környezetben megállja a helyét, és közben mégsem terheli le Önt.


VCTVPR1.CE7

Hasonló termékek