- 250 000 Ft
Újdonság
Díjmentes
Szállítás
3 Év
garancia
test

55-100"-os LCD televíziók

SONY XR-75Z9J 8K HDR Google TV

Ragyogó 8K csodás hanggal – hihetetlenül valósághű

0 Review(s) 
Páratlan 8K realizmus, motorja az emberi intelligencia. Nézd meg, mennyire valószerű minden ezen a nagy képernyős 8K-s televízión, benne a forradalmi Cognitive Processor XR™ processzorral. Diavetítés megtekintéseVideó lejátszása
2 049 900 Ft
2 299 900 Ft
 
75" 85"
 
 
Garancia kiterjesztés:
 
Mennyiség

A termék hivatalos magyarországi forgalmazótól, teljes körű garanciával kerül forgalomba!
XR Picture - Mély, természetes és valódi élményt adó 8K képek. Forradalmi processzorunk emberi perspektívaanalízissel végez keresztelemzést és optimalizálást képelemek százezrein egyetlen szempillantás alatt. A precíz Full Array LED-panellel pedig a képek szinte kiugranak a képernyőből, a feketék mélyek, a fények pedig erőteljesek.
XR Colour - Az emberi szem számára természetes és gyönyörű színek. A Cognitive Processor XR segítségével az egyedi kijelzőnk szélesebb palettán tudja visszaadni a valósághű színárnyalatokat. A kiterjesztett árnyalattal és telítettséggel élénk, valósághű textúrát láthatsz a virágoknál. Még a sápadtabb árnyalatok is valóságosnak hatnak.
XR Triluminos Pro™ - A Cognitive Processor XR technológiánk jóvoltából ez a televízió az emberek által szépnek érzékelt módon adja vissza a színeket. Gazdagabb tónusokkal és telítettséggel rendelkező, szélesebb színpalettát és természetes árnyalatokat, precíz részleteket érzékelhetsz még a sötét jeleneteknél is.
XR Contrast - Tapasztald meg a lélegzetelállító kontrasztot – pont, mint a való életben. A Cognitive Processor XR az adatok keresztelemzésével javítja a képeket úgy, ahogy az emberi szem fókuszál a valóságos színekre és mélységre. Az XR Contrast Booster révén a fényes területek fényesebbek, a sötét területek sötétebbek – nincs többé sem árnyékban elbújó, sem beégő csúcsfényben elvesző részlet.
XR Contrast Booster 15 - A képernyő fénykibocsátásának precíz kiegyenlítésével – egyes részek halványításával, mások felerősítésével – az XR Contrast Booster magasabbra állítja a csúcsfényerőt becsillanáshoz, és alacsonyabbra az árnyékok feketéjéhez. Mivel a fényes területek fényesebbek, a sötétek pedig sötétebbek, a jelenetek valószerűbbnek tűnnek, nagyobb mélységgel és részletgazdagsággal.
XR HDR Remaster - XR HDR Remaster funkciójának köszönhetően a televízió képes minden egyes objektumot észlelni a képernyőn, kielemezni azok színét, és módosítani a kontrasztjukat, így a látvány még valósághűbb lehet. A BRAVIA XR™ által végzett objektumalapú feldolgozás egészen új szintre emeli a precizitást: beállítja a színárnyalatokat, a telítettséget, a fényerőt, a mozgásvektort, a sávszélességet és más paramétereket. Mindennek köszönhetően hihetetlenül valósághű jelenetek jönnek létre nagyobb mélységekkel, valóságos textúrákkal és természetes színekkel.
XR Clarity - Az XR 8K Upscaling bármilyen tartalom és forrás esetén közel 8K felbontást nyújt. Cognitive Processor XR feldolgozóegységünk rengeteg adatot dolgoz fel, és intelligensen újraalkotja az elveszett textúrákat és részleteket a valósághű látványért. A finom részletek is láthatók – például a madártoll és az élesen kirajzolódó karmok.
XR 8K Upscaling - A Cognitive Processor XR segítségével ez a tévékészülék a 2K és a 4K jeleket képes a valódi 8K minőséghez közelivé feljavítani a hihetetlenül valósághű és magával ragadó látványélményért. Az XR 8K Upscaling funkció hatalmas adatmennyiséghez fér hozzá, és ezek feldolgozásával és a jelenetekben észlelt minták elemzésével visszaadja a legfinomabb részleteket is.
8K XR Super Resolution - Az XR Super Resolution technológia észleli az egyes objektumokat a képen, és valósághű textúrákat ad vissza a képernyőn. A BRAVIA XR processzor precízen elemzi és feldolgozza az adatokat, és a 8K látványba a 4K felbontásának négyszeresét sűrítve visz mélységet, textúrázottságot és részletgazdagságot a jelenetekbe.
8K XR Smoothing - Az XR Smoothing funkció lágy és természetes 8K képminőséget ad megtekintéskor, a más tévéken előforduló „sávosodás” nélkül. A jelenetek több ezer tónussal, árnyalattal és gradációval láthatók, így hihetetlenül valóságosnak látszanak.
XR Motion - A sportok és pörgős filmek megjelenítése újabb szintre lépett. A Cognitive Processor XR és XR Motion Clarity™ technológiánk az adatok elemzésével biztosít zökkenőmentes, fényes és tiszta látványt a mozgásoknál is.
XR Motion Clarity - Egyes képernyőkön a sportjelenetek és a gyors akciójelenetek elmosódva jelenhetnek meg. Legújabb LED XR X-Motion Clarity™ technológiánk azonban gondoskodik az elmosódásmentes, tiszta és fényes képekről. Minden „szempillantást” külön vezérel és hosszában optimalizál a rendszer, szükség esetén feljavítva a fényerőt is – nem maradsz le semmiről.
X-Anti Reflection - Esetenként a képernyőtükröződés miatt gondot okoz a sötét jelenetek megtekintése világos helyiségekben. Az X-Anti Reflection megoldás csökkenti a nap vagy a lámpa fényének tükröződését, így fényes helyiségben is tiszta fekete árnyalatokat láthatsz, és zavaró elemek nélkül élvezheted a látványt.
X-Wide Angle™ - A tévét oldalról nézni mostantól ugyanúgy élvezetes, mint középről. A Sony egyedi optikai kialakítása, az X-Wide Angle kijelző a háttérvilágítás vezérlésével minden irányból megőrzi a valódi színeket.
4K/120 képkocka/mp - A BRAVIA jóvoltából a versenytársak előtt járhatsz. A HDMI2.1 technológia 120 képkocka/másodperces sebességre képes a kompatibilis játékoknál, így előnyben lehetsz a lövöldözős, a teljesítményközpontú és a sportjátékokban, ahol akciódús a látvány. Abszolút zökkenőmentes játékélményben lesz részed a kevesebb mint 6,0 ms jelbemeneti késésnek köszönhetően 4K/120 képkocka/mp mellett, a külön erre a célra szolgáló Játék módban.
XR hangpozicionálás - Az érzékelésünkhöz illeszkedő audioélményre képes XR Sound Position elhozza a kép mögötti hang valóságát. A BRAVIA XR 8K televízió keretbe épített magassugárzójának köszönhetően a hang pontosan követi a látványt – valóban lenyűgöző élmény. Az előrefelé néző mélynyomók basszusa erőteljes, bárhol is van a televízió.
XR Surround - A BRAVIA XR jóvoltából bármely nézett tartalom megkapja a surround hangzást. Az XR Surround oldalirányból és vertikálisan hozza létre a surround hangzást, így mennyezeti, illetve felfelé irányított hangsugárzók nélkül is átélheted a 3D hangzást.
XR75Z9JAEP

Adatlap

Képernyőméret (cm/inch)
190 / 75
Felbontás
7680 x 4320 pixel
HDR kompatibilitás
DolbyVision - HDR10 - HLG
Kép tisztaságáért felelős processzor
XR 8K-minőségjavítás, XR Super Resolution, Dual database processing
Mozgásjavítás
XR Motion Clarity, Automata mód (natív 100 Hz)
Képfeldolgozásért felelős processzor
Cognitive Processor XR
Színjavítás
XR Triluminos Pro, XR Smoothing, Live Colour™ technológia
LED-háttérfény
Közvetlen LED háttérfény - Full-Arry Local Dimming
Android TV
Android 10.0
Apple Homekit
igen
Apple Airplay
igen
NETFLIX
igen
YouTube
igen
Képernyőtükrözés
Wi-Fi® Direct
TV Side View
igen
WiFi
beépített, tanúsítvány 802.11a/b/g/n/ac
Wi-Fi® Direct
igen
Bluetooth
igen, sztereó hang támogatással
Webböngésző
igen
USB HDD felvétel
igen
USB media player
kép / zene / film
3D
nem
Hangformátum támogatás
Dolby Atmos* - Dolby Digital - Dolby Digital Plus - DTS
Hangszórók teljesítménye
12,5 W + 12,5 W + 20 W + 20 W + 5 W + 5 W + 5 W + 5 W
Hangrendszer
Acoustic Multi-Audio technológia
Hangsugárzó-konfiguráció
2 középtartományú, 4 magassugárzó, 4 mélynyomó
24p True Cinema™
igen
Képarány / Nézőszög
16:9 / 178 fok
Kép és Kép (PAP)
nem
Kép a képben (PIP)
nem
VESA-kompatibilitás
400 x 400 mm
i-Manual
igen
HDMI bemenet
4 db (1 ARC képes)
HDCP
HDCP 2.3 (HDMI™1/2/3/4)
HDMI 2.1 jellemzői és funkciói
4K120 / 8K60 / eARC / VRR* / ALLM *A VRR egy később várható firmware-frissítés után válik elérhetővé.
HDMI-CEC
igen
HDMI Audio Return Channel (ARC)
Igen (eARC/ARC)
Kompozit videobemenet
1 db 3,5 jack
Komponens videobemenet
nincs
IF csatlakozóbemenet
2 db
RF csatlakozóbemenet
1 db
SCART bemenet
nincs
Ethernet bemenet
igen
USB-bemenet
1 db USB 3.0 (max. 0.9 A) - 2 db USB 2.0 (max. 0.5 A)
Fejhallgató kimenet
Csak 3 pólusú 3,5 sztereó mini-jack dugaszt támogat
Digitális hangkimenet
1 db (optikai)
CI+ modul fogadása
igen
Digitális műholdas tuner
DVB-S/S2
Digitális kábel tuner
DVB-C
Digitális földfelszíni tuner
DVB-T/T2
Teljesítményfelvétel
333 kWh/1000 h
Tv méretek állvánnyal (Sz x Ma x Mé)
1711 x 993 x 428 mm
Tv méretek állvány nélkül (Sz x Ma x Mé)
1681 x 1012 x 428 mm
Asztali állvány szélessége (mm)
normál pozíció: 1711 mm, keskeny pozíció: 627 mm
Tömeg asztali állvány nélkül / állvánnyal
46,6 / na.

Hasonló termékek