SONY ILCE-9
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY ILCE-9 váz + SF-G64 SD kártya + MRW-S1 kártyaolvasó
ILCE-9 váz + ...
1 799 900 Ft

SONY MDR-EX110AP B
MDR-EX110AP B
6 490 Ft

SONY MDR-EX110AP W
MDR-EX110AP W
6 490 Ft

SONY SEL-30M35
SEL-30M35
85 405 Ft

SONY KD-55XE7005
KD-55XE7005
259 900 Ft

SONY HVL-LE1
HVL-LE1
84 900 Ft

SONY SEL-55F18Z
SEL-55F18Z
370 405 Ft

Sony Xperia XZ Premium G8141 chrome
Xperia XZ Prem...
239 900 Ft

 
SONY ILCE-9 váz + SF-G64 SD kártya + MRW-S1 kártyaolvasó
Csereakcióban 150 000 Ft kedvezménnyel!
SONY ILCE-9 váz + SF-G64 SD kártya + MRW-S1 kártyaolvasó
Ez a mechanika nélküli fényképezőgép olyan csúcskategóriás teljesítményt képvisel, amely a hagyományos, mechanikus tükörreflexes géppel elérhetetlen

Akciós ár:
1 799 900 Ft
Garancia kiterjesztés:
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Képérzékelő felbontása (valódi) 24,2
Képstabilizátor 5 tengelyű Steady Shot INSIDE
Memóriakártya típusa Memory Stick PRO Duo, Memory Stick PRO Duo Mark II, Memory Stick PRO-HG Duo, SD, SDHC, SDXC
NFC igen
Wi-Fi igen
HDMI kimenet igen
Dupla "Anti Blur" technológiaA Sony dupla elmosódásgátló technológiája, amely a képstabilizátor mellett rendkívül magas, 3200-as ISO-érzékenységet alkalmaz (REI*), s ezáltal még beltérben vagy rossz fényviszonyok közt vaku nélküli fényképezés esetén is lehetővé teszi a tiszta, elmosódásmentes képek készítését.: igen
High Definition felbontásHigh Definition, teljes HD 1080 felbontás állókép-megjelenítéshez HD TV-n (opcionális kábellel): igen
USB 2.0 igen
Menürendszer magyar nyelvű
Mozgóképfelvétel XAVC S 4K (max. 3840 x 2160/25p 100 Mb/s mellett)Minimum 64 GB-os SDXC memóriá kártya szükséges hozzá!:, AVCHD (max. 1920 x 1080/50p 28 Mb/s mellett), MP4 (max. 1920 x 1080/50 képkocka/mp 28 Mb/s mellett), XAVC S Full HD (max. 1920 x 1080/50p 50 Mb/s mellett)Minimum 64 GB-os SDXC memóriá kártya szükséges hozzá!:
Tartozékok szoftver (ingyenesen letölthető), USB kábel

Termékinformációk

  Új full-frame, rétegelt CMOS-érzékelő beépített memóriával - Az α9 új generációs, tükör nélküli fényképezőgép, amelynek teljesítménye messze felülmúlja a tükörreflexes gépekét. Megtalálható benne a világ első, beépített memóriával rendelkező, 35 mm-es rétegelt CMOS-képérzékelője, amely 20-szoros általános kiolvasási sebességet biztosít. Ez a 24,2 MP felbontású képérzékelő képes akár ISO 204 800-as (kiterjesztett) érzékenységre is a hátsó megvilágítású szerkezetnek köszönhetően.

  Nagy sebességű BIONZ X™ képfeldolgozó processzor - Az előző modellnél gyorsabb BIONZ X képfeldolgozó motor optimalizálása nagyobb sebességet eredményezett, így képes megbízhatóan fotózni gyorsan mozgó témákat, illetve sorozatfelvételt készíteni akár 20 képkocka/mp sebességgel. Az újonnan kifejlesztett képfeldolgozó algoritmusnak köszönhetően kiváló minőségű képeket készíthet alacsonyabb zajszint mellett a teljes érzékenységi tartományban, miközben megörökíti a természetes részleteket.

  Nagy felbontású Quad-VGA OLED Tru-Finder - A témát világos képen követheti a természetes, zökkenőmentes felvételkészítés érdekében. A Quad-VGA OLED Tru-Finder hozzávetőleges 3686 ezer képpont 0,78× keresőnagyítással, teljes látószögű tisztasággal és ZEISS® T* bevonattal a tükröződés csökkentése érdekében. A nagy, 120 képkocka/mp képfrissítésű megjelenítési mód sima, minimális elmosódottságú képet ad mozgó témák fotózásakor. A legkülső lencse fluorbevonata javítja a szennyeződésekkel szembeni védelmet.

  20 kép/mp sorozatfelvétel AF/AE-követéssel - Az egyedülállóan gyors, full-frame Exmor RS CMOS-érzékelő és a villámgyors BIONZ X processzor együttese lehetővé teszi a 20 kép/mp-es, szünet nélküli sorozatfelvételt akár 362 felvételen keresztül. Mivel a témát szinte a valósággal megegyező természetességgel képes megjeleníteni a témákat, az EVF segítségével „összehangolhatja” a szándékait és a fényképezőgép viselkedését.

  Gyors zárkioldás 1/32 000 mp, teljes csendben - Fedezze fel a teljesen digitális, villámgyors és csendes zár előnyeit – nincs mögöttes mechanika. A Sony képérzékelő-innovációinak köszönhetően ez a zármegoldás akár 1/32 000 mp-es záridőre is képes, amely meghaladja a mechanikus rendszerek lehetőségeit. Az elektronikus zár magas redőnysebessége visszaszorítja a gördülő zár effektust, és kiváló teljesítményt nyújt mozgó témák fényképezésekor sporteseményeken, illetve más, gyors mozgással járó környezetekben.

  Két nyílás a kényelmes adatkezeléshez - Két adattároló-nyílás áll rendelkezésre: egy SD-kártyához, egy pedig SD/Memory Stick-kártyához. Alsó, UHS-II típusú kártyákat támogató kártyanyílás is elérhető a nagy adatátviteli sebesség érdekében. Állóképek és videók adatai egyidejűleg két kártyára is menthetők biztonsági másolatként, illetve a RAW/JPEG-képek vagy az állóképek/videók mentése történhet különböző kártyákra. Az adatokat lehet másolni egyik kártyáról a másikra is.

  Vázba integrált, öttengelyes képstabilizálás - A vázba épített képstabilizáló rendszer finomhangolása pontos, 5 tengelyes ellensúlyozást tesz lehetővé a kézi fotózáskor előforduló remegés esetén. Ezzel kiugróan jó minőségű állóképeket és videókat készíthet akár nagy fókusztávolság mellett, közei felvételek készítésénél, illetve éjszaka is. A fényképezőgép remegésének kiegyenlítése egyenértékű 5,0-s fokozattal nagyobb zársebesség használatával, így biztosabban határozhatja meg a kompozíciót nagy sebességű témák fotózásakor. A valós idejű effektusok előnézetben figyelhetők.

  FTP adattovábbítás a fényképezőgép vázába épített LAN-csatlakozón keresztül - A vezetékes LAN-kapcsolat új csatlakozót kapott, amelyen keresztül kényelmesen továbbíthatja állóképfájljait a megadott FTP-kiszolgálóra igény szerinti megtekintés vagy kezelés céljából. Vezetékes LAN-kapcsolat biztosítja a lehető legnagyobb adattovábbítási sebességet a nagy méretű képfájlokhoz – ideális megoldás stúdiófotózás esetén. Ráadásul támogatja az FTPS (File Transfer Protocol over SSL/TLS) protokollt, a képfájlokat SSL- vagy TLS-titkosítással is lehet továbbítani a fokozott biztonság jegyében.

  Támogatja a tömörítetlen, 14 bites RAW formátumot - RAW formátumú felvételkészítés esetében 14 bites RAW kimenet és 16 bites képfeldolgozás segíti a maximális részletgazdagság megtartását, illetve a legjobb minőségű képek és gazdag árnyalatok létrehozását. A 14 bites RAW (Sony ARW) formátum garantálja a későbbi képbeállítás optimális minőségét (Image Data Converterrel vagy más szoftverrel).

  Továbbfejlesztett Fast Hybrid AF videózáshoz - A képek élesek és tiszták 4K videók készítése közben is. A videorögzítés Fast Hybrid AF funkcióját sikerült továbbfejleszteni: az AF-terület megközelíti az állóképek szélességét, így a villámgyors és precíz automatikus élességállítás a teljes képkockán működik. Emellett az „alsó” tartományban csökkent az AF sebesség, így határozottabb lassú fókusz hatást lehet elérni.

  Sync-csatlakozó - Kompatibilis a standard szinkroncsatlakozós, külső vakuegységekkel, illetve közvetlenül is lehet kábeleket csatlakoztatni a kényelmes vakuszinkronizáláshoz, amellyel kifejezőbbé válhatnak a vakus felvételek.

  Nagy felbontású 4K videorögzítés - Kimagaslóan jó minőségű, 4K felbontású videókat rögzíthet ezzel a vadonatúj full-frame fényképezőgéppel. A nagy felbontású, 4K videókat lehetővé tévő, képponteldobás nélküli, teljes képpontkiolvasás részletgazdag, full-frame videók készítését szolgálja túlmintavételezési effektussal. Ehhez a 4K felbontáshoz szükséges hozzávetőleg 2,4-szeres (6K egyenértékű) adatmennyiséget sűrít a felvételbe a 4K kimenethez (QFHD: 3840 × 2160). Ráadásul az újonnan kifejlesztett képérzékelő gyorsasága csökkenti a gördülő zár effektust.

  XAVC-S a nagy bitrátájú felvételekhez - XAVC S formátum a 4K és a HD felvételkészítéshez. Magas, akár 100 Mb/s bitráta a 4K 30p (25p)/24p rögzítéshez, illetve akár 50 Mb/s bitráta a full HD 60p (50p)/30p (25p)/24p rögzítéshez – gyönyörű, részletgazdag videók minimális tömörítési zajjal. Mivel a 100 Mb/s rögzítés még a legmagasabb, 120 képkocka/mp képsebesség esetén is elérhető Full HD felbontásban, a kiváló minőségű lassított képsorokat lehet létrehozni utófeldolgozáskor.

  Lassított és gyorsított felvétel - A videofelvétel ritmusának váltogatásával fokozhatja az érdeklődést és az élményt. Az üzemmódválasztó tárcsával azonnal kiválasztható „S&Q” mód támogatja a lassú és a gyors mozgásokat a nyolc lépésre osztott, 1 és 120 (100) képkocka/mp közötti tartományban, legfeljebb 60× (50×) gyorsításig és 5× (4×) lassításig, Full HD (50 Mb/s) minőségben. Lehetősége van „játszani az idővel” a mozgás tömörítésén, illetve a pillanat elnyújtásán keresztül, majd ezekkel a szakaszokkal vidám vagy drámai hangot csempészni a szokványos felvételbe.