SONY WI-C600N
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY NP-F970
NP-F970
64 900 Ft

SONY HVL-F45RM
HVL-F45RM
123 405 Ft

SONY DSC-RX10M3 3 év garanciával!
DSC-RX10M3 3 ...
439 900 Ft

SONY ILCE-7M2 váz, 3 év garanciával!
ILCE-7M2 váz,...
359 900 Ft

SONY SF-32UZ
SF-32UZ
13 291 Ft

 
SONY WI-C600N szürke
Fülbe helyezhető, vezeték nélküli, zajszűrő fejhallgató
SONY WI-C600N szürke
Tegye élvezetesebbé utazásait vezeték nélküli, zajszűrős fejhallgatóval, amellyel teljesen átadhatja magát kedvenc zenéjének.

Akciós ár:
38 900 Ft
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Bluetooth igen
NFC igen
Headset funkció igen
Zajszűrés funkció igen
Érzékenység nincs adat dB
Frekvenciaátvitel 20-20000 Hz
Hangerőszabályzó igen
Impedancia nincs adat ohm
Kábelhossz nincs
Membránátmérő 6 mm
Nyitott/zárt fülbedugható
Teljesítmény nincs adat mW
Kapcsolódás vezeték nélkül (Bluetooth)

Termékinformációk

  Digitális zajszűrés utazáshoz - Az egyérintéses AINC (mesterséges intelligenciát alkalmazó zajszűrés) funkciónak köszönhetően lehetősége van csak a zenét hallani – a funkció igazodik a környezethez, így utazás közben is kizárhatja a kéretlen zajt. Tartsa nyomva WI-C600N fejhallgatója NC gombját az aktiválásához.

  Vezeték nélküli BLUETOOTH®-streamelés NFC™ egyérintéses párosítással - Az NFC™ (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors és zökkenőmentes csatlakoztatás érdekében egyszerűen érintse a kiválasztott NFC™-kompatibilis eszközöket a készüléken található „N-Mark” jelöléshez, és máris indíthatja a tartalom átvitelét a vezeték nélküli Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Nincs NFC™? Nem gond. Manuálisan akkor is csatlakozhat a készülék beállítási menüjén keresztül.

  A Környezeti hang üzemmód hallhatóvá teszi a fontos hangokat - Utazás közben a „Környezeti hangok szabályozása” funkció összehangolja a lejátszott tartalmat a környezettel. A Hang móddal a beszédhangokat (a párbeszédeket és a hangosbemondós közleményeket) emelheti ki, a Normál mód pedig a forgalom és más fontos zajforrások hangjait keveri be, hogy információja legyen a környezetétől.

  Hangszínszabályzás a kívánt hangzáshoz - Az előbeállítások között minden zeneszámhoz megtalálhatja a tökéletes hangzást és hangszínt, de a Sony | Headphones Connect alkalmazással könnyedén testre is szabhatja a beállításokat.

  A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős - Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. Az eredeti zene a tömörítés során elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek finom részleteket és gazdag hangzást adnak kedvenc zeneszámainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) hatékonyan visszaállítja ezeket az elemeket, így kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

  Kicsi, de tökéletesen tisztán szól - A helytakarékos, 6 mm-es hangszórójának köszönhetően a fülhallgató kis méretű és kényelmes, ugyanakkor nagyszerű hangzást nyújt.

  Nyakpánt az egész napos zenehallgatáshoz - A kényelmes, könnyű nyakpánt lehetővé teszi a fejhallgató egész napos viselését, mivel a helyén tartja a fülpárnát.

  6,5 órás akkumulátoros üzemidő teljes feltöltést követően, 1 órás üzemidő gyorstöltéssel - Utazásról utazásra haladjon végig nyugodtan a teljes lejátszási listán, akár 6,5 órányi szünet nélküli zenével. Emellett a Quick Charging funkció 60 percnyi lejátszási időt biztosít 15 perc töltésidővel.

  Szilikon nyakpánt az egész napos viseléshez és a könnyű hordozhatósághoz - Hosszú időn át is kényelmesen viselheti a szilikonból készült, komfortos, nyak mögötti kialakításnak köszönhetően, amely könnyedén helyezhető a táskába is.

  Mágneses fülbetétek a rendezett tároláshoz - Ha végzett a zenehallgatással, a mágneses fülbetétek segítségével elkerülhető a vezeték gubancolódása.