SONY WH-H900
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY WH-H900N zöld
WH-H900N zöld
64 900 Ft

SONY KD-65XF8596B 4K HDR Android TV 5 év garanciával
KD-65XF8596B 4...
299 900 Ft

SONY ILCE-7M2K SEL-2870 mm objektívvel, 3 év garanciával!
ILCE-7M2K SEL-...
399 900 Ft

SONY VMC-UAM2
VMC-UAM2
6 490 Ft

SONY SAL-135F28
SAL-135F28
479 900 Ft

SONY SEL-85F18 3 év garanciával!
SEL-85F18 3 é...
194 900 Ft

SONY ILCE-7M2 váz, 3 év garanciával!
ILCE-7M2 váz,...
359 900 Ft

SONY VG-C3EM
VG-C3EM
114 900 Ft

 
SONY WH-H900N zöld
Zajszűrős vezeték nélküli fejhallgató
SONY WH-H900N zöld
A digitális zajszűrés kizárja a külső világot, vagy csak azokat a hangokat engedi be, amelyeket hallani szeretne

Válasszon színt
Akciós ár:
64 900 Ft
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Bluetooth igen
NFC igen
Headset funkció igen
Zajszűrés funkció igen
Frekvenciaátvitel 5-40000 Hz
Hangerőszabályzó igen
Impedancia 18 Ω ohm
Kábelhossz 1,2 m
Membránátmérő 40 mm
Nyitott/zárt zárt
Teljesítmény nincs adat mW
Kapcsolódás vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)

Termékinformációk

  A digitális zajszűrésnek köszönhetően arra koncentrálhat, amire igazán szeretne - A digitális zajszűrés csökkenti a különböző háttérzajokat zenehallgatás közben. A fejhallgatóba beépített két mikrofon – egy a házon kívül, egy pedig belül – a digitális zajszűrő motorral együttműködve dolgozik azon, hogy távol tartsa a nemkívánatos zajokat.

  Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért - A nagy felbontású hangnak köszönhetően maradéktalanul kiélvezheti a digitális zene nyújtotta élményt. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, így szinte tökéletes zenei felvétel készítését teszi lehetővé. Minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

  LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához - Az LDAC™ többféle adattovábbítási sebességet támogat az adott vezeték nélküli környezettől függően. Segítségével a nagy felbontású hang tartalmakat kivételes, a nagy felbontású hanghoz közeli, kivételes hangminőségben élvezheti, a maximális átviteli sebességen, 990 kb/s sebességgel történő továbbítással (ez körülbelül a háromszoros adatmennyiség a hagyományos Bluetooth® hangtartalmakhoz képest). Az LDAC™ továbbfejlesztett vezeték nélküli zenei élményt kínál minden zenei tartalomhoz, ahogyan azt az előadó valóban megálmodta.

  Állítsa helyre tömörített fájljait - A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™ – Digitális hangzásjavító eszköz HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, közelebb hozva a nagy felbontású hangzás élményét. A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a DSEE HX™ gazdag, természetes hangzást teremt a digitális zenefájlokból.

  Hallgassa tovább az akár 28 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően - Tökéletes választás munkába járáshoz, illetve zenehallgatáshoz egész nap, hiszen a teljesen feltöltött készülékkel akár 28 órán át hallgathat zenét vagy folytathat beszélgetéseket. Akkor sincs semmi baj, ha az akkumulátor is lemerül, egyszerűen csak csatlakoztassa a mellékelt fejhallgatókábelt.

  Finomhangolja a beállításokat telefonjáról - A Sony | Headphones Connect alkalmazás segítségével saját ízlésére formálhatja a zenei hangzást akár az előbeállítások közül választva, akár a hangszínszabályzó egyéni beállításával. Emellett előre megadott surround hangzásképet is választhat a klub, a terem, a csarnok vagy a külterek hangzásának visszaadásához.

  40 mm-es HD-meghajtóegység a kiváló dinamikatartományért

  NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz - Az NFC™ (rövid hatótávolságú kommunikáció) és a BLUETOOTH® technológia gyorssá és egyszerűvé teszi a kapcsolódást a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC™-kompatibilis eszközét a fejhallgatóhoz a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el streamelést. Nincs NFC™? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth®-on keresztül a készülékbeállításokban, és máris kezdődhet az átvitel.

  Gyors fülelés üzemmódban cseveghet - Beszélgessen anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Ha egyik kezével letakarja a tokot, a zene azonnal elhalkul, így hallhatja a környezeti hangokat és beszélgethet

  A környezeti hangok is hallhatók - Miközben a háttérben zenét hallgat, hallhatja a mindennapok fontos hangjait, például a forgalomét is.

  Könnyen kezelhető, érintőszenzoros vezérlőpult