SONY WH-H800
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY WH-H800 kék
WH-H800 kék
49 900 Ft

SONY KD-65XF8596B 4K HDR Android TV
KD-65XF8596B 4...
399 900 Ft

SONY KD-49XF8096B 4K HDR Android TV
KD-49XF8096B 4...
239 900 Ft

SONY SAL-35F18
SAL-35F18
69 900 Ft

SONY BDV-N9200WW
BDV-N9200WW
274 900 Ft

VOGELS EFW-6225
VOGELS EFW-6225
32 291 Ft

SONY NW-E393 R
NW-E393 R
28 405 Ft

 
SONY WH-H800 kék
Akár 24 órás akkumulátorkapacitás
SONY WH-H800 kék
A vonzó külsejű és hosszú működési időt biztosító h.ear on fejhallgatókon prémium minőségben szólalnak meg a nagy felbontású hangok

Akciós ár:
49 900 Ft

Műszaki Adatok

Bluetooth igen
NFC igen
Headset funkció igen
Zajszűrés funkció nem
Frekvenciaátvitel 5-40000 Hz
Hangerőszabályzó igen
Impedancia 18 Ω ohm
Kábelhossz 1,2 m
Membránátmérő 40 mm
Nyitott/zárt zárt
Teljesítmény nincs adat mW
Kapcsolódás vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)

Termékinformációk

  Nagy felbontású hang a kompromisszumok nélküli hangzásért - A nagy felbontású hangnak köszönhetően maradéktalanul kiélvezheti a digitális zene nyújtotta élményt. A nagy felbontású hang technológia a CD-knél alkalmazottnál nagyobb bitrátán rögzíti a zenét – növelve ezzel mind a mintavételezési frekvenciát, mind pedig a bitráta pontosságát –, így szinte tökéletes zenei felvétel készítését teszi lehetővé. Minden egyes szusszanást, minden egyes finom mozdulatot élvezhet, garantálva ezáltal a tökéletes élményt.

  Kompakt, összehajtható kivitel és kényelmes fülpárnák az egyszerű szállításhoz és viseléshez - A puha fülpárnáknak köszönhetően egész nap kényelmesen hallgathatja, a kompakt fejpánt pedig minden fejformához és frizurához illeszkedik. Az összehajtható kivitelnek köszönhetően a fejhallgató könnyedén elfér a mellékelt tasakban, így mindenhová magával viheti.

  LDAC™: nagy felbontású hang továbbításához - Az LDAC™ többféle adattovábbítási sebességet támogat az adott vezeték nélküli környezettől függően. Segítségével a nagy felbontású hang tartalmakat kivételes, a nagy felbontású hanghoz közeli, kivételes hangminőségben élvezheti, a maximális átviteli sebességen, 990 kb/s sebességgel történő továbbítással (ez körülbelül a háromszoros adatmennyiség a hagyományos Bluetooth® hangtartalmakhoz képest). Az LDAC™ továbbfejlesztett vezeték nélküli zenei élményt kínál minden zenei tartalomhoz, ahogyan azt az előadó valóban megálmodta.

  Állítsa helyre tömörített fájljait - A Digital Sound Enhancement Engine HX (DSEE HX™ – Digitális hangzásjavító eszköz HX) feljavítja a tömörített digitális zenefájlok hangminőségét, közelebb hozva a nagy felbontású hangzás élményét. A tömörítési eljárás során elveszett, felső tartományba tartozó hangok visszaállításával a DSEE HX™ gazdag, természetes hangzást teremt a digitális zenefájlokból.

  Hallgassa tovább az akár 24 órás akkumulátorkapacitásnak köszönhetően - Tökéletes választás munkába járáshoz, illetve zenehallgatáshoz egész nap, hiszen a teljesen feltöltött készülékkel akár 24 órán át hallgathat zenét vagy folytathat beszélgetéseket. Akkor sincs semmi baj, ha az akkumulátor is lemerül, egyszerűen csak csatlakoztassa a mellékelt fejhallgatókábelt.

  Finomhangolja a beállításokat telefonjáról - A Sony | Headphones Connect alkalmazás segítségével saját ízlésére formálhatja a zenei hangzást akár az előbeállítások közül választva, akár a hangszínszabályzó egyéni beállításával. Emellett előre megadott surround hangzásképet is választhat a klub, a terem, a csarnok vagy a külterek hangzásának visszaadásához.

  40 mm-es HD-meghajtóegység a kiváló dinamikatartományért

  NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz - Az NFC™ (rövid hatótávolságú kommunikáció) és a BLUETOOTH® technológia gyorssá és egyszerűvé teszi a kapcsolódást a zenegyűjteményéhez. Egyszerűen érintse NFC™-kompatibilis eszközét a fejhallgatóhoz a gyors és zökkenőmentes csatlakozáshoz, majd indítsa el streamelést. Nincs NFC™? Nem gond. Csatlakozzon Bluetooth®-on keresztül a készülékbeállításokban, és máris kezdődhet az átvitel.

  Többféle színben kapható - A h.ear on 2 Mini Wireless termék többféle egyedi színben kapható, amelyek hibátlanul illeszkednek az Ön stílusához és életviteléhez.