SONY WH-CH700N
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY KDL-49WE660 Full HD Smart TV
KDL-49WE660 Fu...
139 900 Ft

SONY NWZ-B183 kék
NWZ-B183 kék
19 990 Ft

SONY MDR-EX15LP W
MDR-EX15LP W
2 500 Ft

SONY KDL-40WE660 Smart Full HD TV
KDL-40WE660 Sm...
119 900 Ft

SONY KD-65AF8B 4K HDR Android OLED TV
KD-65AF8B 4K H...
799 900 Ft

SONY VAIO VGP-KBV G
VAIO VGP-KBV G
3 990 Ft

 
SONY WH-CH700N fekete
Nincs sem zaj, sem kábel
SONY WH-CH700N fekete
Vezetékek nélkül, a nemkívánatos háttérzaj kizárásával hallgathat zenét – a digitális zajszűrésnek hála csak a kedvenc zenéjét hallja.

Akciós ár:
32 900 Ft
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Bluetooth igen
NFC igen
Headset funkció igen
Zajszűrés funkció igen
Érzékenység 9797 dB/mW (1 kHz) (fejhallgató-kábeles kapcsolaton keresztül, bekapcsolt egység esetén):, 9898 dB/mW (1 kHz) (fejhallgató-kábeles kapcsolaton keresztül, kikapcsolt egység esetén): dB
Frekvenciaátvitel 7-20000 HzFREKVENCIAÁTVITEL (BLUETOOTH® KOMMUNIKÁCIÓ) 20 – 20000 Hz (44,1 kHz-es mintavételezés):
Hangerőszabályzó igen
Impedancia 22 Ω (1 kHz) kábeles kapcsolat és bekapcsolt egység estén, 48 Ω (1 kHz) kábeles kapcsolat és kikapcsolt egység estén ohm
Kábelhossz 1,2 m, Bluethoot
Membránátmérő 40 mm
Nyitott/zárt zárt
Teljesítmény nincs adat mW
Kapcsolódás vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)

Termékinformációk

  Nincs sem zaj, sem kábel - Vezetékek nélkül, a nemkívánatos háttérzaj kizárásával hallgathat zenét – a digitális zajszűrésnek hála csak a kedvenc zenéjét hallja.

  Zajszűrés út közben egyérintéses vezérléssel - Az AINC (Artificial Intelligence Noise Cancellation – Mesterséges intelligenciát alkalmazó zajszűrés) elemzi a háttérből érkező hangokat, és az optimális teljesítménynek megfelelően módosítja azokat pl. repülőgépen, illetve más zajos környezetben. Tartsa nyomva a fejhallgató NC gombját az aktiválásához.

  NFC™ egyérintéses technológia az azonnali csatlakoztatáshoz - Az NFC™ (Near Field Communication – rövid hatótávolságú kommunikáció) technológiával a bonyolult beállítási műveletek kora már a múlté. A gyors és zökkenőmentes csatlakoztatáshoz egyszerűen érintse a kiválasztott NFC™-kompatibilis eszközöket a készüléken található „N” jelhez, és máris indíthatja a tartalom átvitelét Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Nincs NFC™? Nem gond. Manuálisan akkor is csatlakozhat a készülék beállítási menüjén keresztül.

  Vezeték nélküli adattovábbítás Bluetooth®-kapcsolaton keresztül - Vezeték nélkül továbbíthatja kedvenc zeneszámait Bluetooth®-kapcsolaton keresztül. Párosítsa okostelefonját, illetve táblagépét a fejhallgatóval. Lehetősége van elindítani a lejátszást, átugrani zeneszámokat és szabályozni a hangerőt közvetlenül a fejhallgatóról anélkül, hogy a zsebéből vagy táskájából kivenné, vagy megérintené a lejátszóeszközt.

  Zenehallgatás egész nap, töltés villámgyorsan - Zenelejátszás egész nap. Beépített lítiumion-akkumulátor biztosít akár 35 órás használatot (a zenei beállításoktól függően), amely USB-porton keresztül újratölthető. A gyorsöltés funkció 60 percnyi lejátszási időt kínál 10 perces töltést követően.

  A 40 mm-es meghajtóegységgel minden hallható - Tapasztaljon meg többet a zenéből a 40 mm-es membránoknak köszönhetően, amelyek mélyen zengő basszust és széles frekvenciatartományt kínálnak.

  A DSEE a részletgazdag hangzásért felelős - Turbózza fel a tömörített zeneszámok minőségét. Az eredeti zene a tömörítés során elveszíti azokat a magas frekvenciájú elemeket, amelyek finom részleteket és gazdag hangzást adnak kedvenc zeneszámainak. A digitális hangzásjavító eszköz (DSEE) hatékonyan visszaállítja ezeket az elemeket, így kiváló minőségű, az eredeti felvételhez közelebb álló hangzást eredményez.

  Adja meg saját beállításait a Sony | Headphones Connect androidos alkalmazással - Fejhallgatóját saját ízlése szerint finomhangolhatja tökéletesre az ingyenesen elérhető Sony | Headphone Connect androidos alkalmazással. Egyszerűen módosíthatja a hangszinteket és a digitális hangtérmódokat előbeállítások és testre szabható EQ-beállítások segítségével az okostelefonjáról. A Virtualphones Technology (VPT) képes szimulálni a kültéri színpadok, klubok, termek, illetve stadionok hangzásképét.

  Adja meg saját beállításait a Sony | Headphones Connect iOS-alkalmazással - Fejhallgatóját saját ízlése szerint finomhangolhatja tökéletesre az ingyenesen elérhető Sony| Headphone Connect iOS-alkalmazással. Egyszerűen módosíthatja a hangszinteket és a digitális hangtérmódokat előbeállítások és testre szabható EQ-beállítások segítségével az okostelefonjáról. A Virtualphones Technology (VPT) képes szimulálni a kültéri színpadok, klubok, termek, illetve stadionok hangzásképét.

  Állítócsúszkás fejpánt - Fémből készült csúszópánttal állítható a fejhallgató tökéletes méretűre.

  Telefonhívás kihangosítással – egyszerűen - Beszélgethet ismerőseivel anélkül, hogy kivenné telefonját a zsebéből vagy a táskájából. A beépített minőségi mikrofonnak köszönhetően élhet a kihangosításos hívás előnyeivel.

  Puha, ovális fülpárnák - A puha fülpárnák alkalmazkodnak a fül formájához, így hézagmentesen és kényelmesen illeszkednek.

  Az elforgatható kialakítás megkönnyíti az utazást - A fülrészek síkba forgathatók, így a fejhallgatót utazáshoz egyszerűen elteheti bőröndbe vagy táskába, így biztonságosan magával viheti bárhová.

  Vezeték a folyamatos zenehallgatás érdekében - Hallgassa tovább a zenét akár lemerült akkumulátorral is. A mellékelt kábelnek köszönhetően bármikor hallgathat zenét, illetve a zajszűrési üzemmód kiterjeszthető akár 50 órányi zenehallgatásig is.