SONY WH-1000XM3
Sony Központi Szalon
1053 Budapest, Kecskeméti utca 4.
Nyitva tartás: hétfő-péntek 10:00 - 19:00, szombat 10:00 - 14:00
Telefon / Fax: +36 1 317-4974 | 
Utoljára megtekíntett termékek
SONY SEL-20TC
SEL-20TC
209 900 Ft

SONY SEL-50F14Z (Planar T* FE 50mm F1.4 ZA) 3 év garanciával!
SEL-50F14Z (Pl...
569 900 Ft

SONY VG-C2EM
VG-C2EM
94 900 Ft

SONY HT-X8500
HT-X8500
119 900 Ft

SONY SEL-50M28 (FE 50 mm F2.8 makró) 3 év garanciával!
SEL-50M28 (FE ...
184 900 Ft

SONY Vario-Tessar T* E 16-70 mm F4 ZA OSS (SEL-1670Z) 3 év garanciával!
Vario-Tessar T...
319 900 Ft

SONY SEL-70200GM (FE 70-200 mm F2.8 GM OSS) 3 év garanciával!
SEL-70200GM (F...
939 900 Ft

 
SONY WH-1000XM3 ezüst
Tapasztalja meg a csend új fokozatát
SONY WH-1000XM3 ezüst
Élje át, hogy milyen csak a zenét hallani – ez a zajszűrés több külső hangot zár ki, mint korábban bármikor

Akciós ár:
98 500 Ft
1 év garancia     Raktáron
 

Műszaki Adatok

Bluetooth igen
NFC igen
Headset funkció igen
Zajszűrés funkció igen
Érzékenység 101 dB kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén, 104,5 dB kábes csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén dB
Frekvenciaátvitel 4-40000 Hz
Hangerőszabályzó igen
Impedancia 14 Ω(1 kHz) kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén, 16 Ω(1 kHz) kábeles csatlakozáskor, kikapcsolt egység esetén, 47 Ω(1 kHz) kábeles csatlakozáskor, bekapcsolt egység esetén ohm
Kábelhossz 1,2 m
Membránátmérő 40 mm
Nyitott/zárt zárt
Teljesítmény nincs adat mW
Kapcsolódás vezetékkel és vezeték nélkül (Bluetooth)

Termékinformációk

  Merüljön el a csendben a kategóriaelső zajszűrési technológiának köszönhetően - Vonuljon el a város zajától kategóriaelső zajszűrés segítségével. A WH-1000XM3 fejhallgató zajszűrési technológiája minden korábbit felülmúl; szorosan illeszkedő fülpárnát és QN1 HD zajszűrő processzort kínál.

  Nagyobb teljesítmény = még kevesebb zaj - Új QN1 HD zajszűrő processzorunkkal a zajszűrési teljesítmény nagy mértékben javult. A külön zajszűrő processzor alkalmazása garantálja azt is, hogy a zene minőségét soha veti vissza a processzor teljesítménye.

  Repüléshez tervezett zajcsökkentés - Az egyedi légköri nyomáshoz igazodó optimalizáló technológiával optimális hangzást nyújt nagy magasságokban, így repülés közben is élvezheti a kiváló zajszűrés előnyeit.

  A hiteles hangzás - A QN1 HD zajszűrős processzor beépített erősítője a kategóriájában páratlan jel-zaj arányt és alacsony torzítást kínál hordozható eszközökben, és kivételes hangminőséget nyújt. Nagy teljesítményű, 40 mm-es meghajtóegysége és folyadékkristályos polimer (LCP) membránja révén a fejhallgató tökéletesen kezeli az erőteljes ütemeket, és a frekvenciasávokat 40 kHz felső határig képes megszólaltatni.

  Vezeték nélküli szabadság, nagyszerű hangzás a csöndben - Az LDAC kb. háromszoros adatmennyiség továbbítását biztosítja (990 kb/s maximális átviteli sebességgel) a hagyományos BLUETOOTH® vezeték nélküli adatátvitelhez képest, így lehetővé válik a High-Resolution Audio hanganyagok kivételesen jó – a vezetékes kapcsolatéval vetekedő – minőségű lejátszása.

  Személyre szabott zajszűrés - Az egyedi Személyes optimalizálás elemzi a fejmérettől, a szemüvegtől és hajzattól is függő hangzásjellemzőket, majd optimalizálja a hangzást.

  Beszélgetés érintésre a Gyors fülelés üzemmóddal - Kommunikáljon anélkül, hogy levenné a fejhallgatót. Azonnali beszélgetéshez tegye a kezét a burkolatra, és a hangerő csökken.

  Környezeti hangszabályozással hallja, ami fontos - A környezeti hangok szabályozására szolgáló Sony | Headphones Connect alkalmazással akkor is meghall minden lényeges hangot, ha zenét hallgat útközben.

  Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával – automatikusan alkalmazkodik a helyzethez - Az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait.

  Hangszínszabályzó - Az előbeállítások között minden zeneszámhoz megtalálhatja a tökéletes hangzást, de a Sony | Headphones Connect alkalmazással könnyedén testre is szabhatja a beállításokat.

  Intelligens zenehallgatás a SENSE ENGINE technológiával – automatikusan alkalmazkodik a helyzethez - Az adaptív hangszabályozás automatikusan érzékeli a pillanatnyi tevékenységét – például utazás, séta, várakozás –, és megfelelően módosítja a környezeti hangok beállításait.

  Sony I Headphones Connect alkalmazás - Töltse le a Sony I Headphones Connect alkalmazást az adaptív hangszabályozással működő Intelligens zenehallgatás funkció használatához, a környezeti hangok beállításainak szabályozásához és a hangszínszabályzáshoz.

  Hang testreszabása egyéni igények szerint - A SENSE ENGINE™ lehetővé teszi, hogy egyetlen érintéssel ráhangolódjon, illetve eltávolodjon a zenétől.

  Viselje egész nap tökéletes kényelemben - Uretánhab anyagú, rendkívül puha, nyomáscsökkentő fülpárnák egyenletesen szétoszlatják a nyomást, és szorosabb fülpárna-érintkezést eredményeznek a stabil illeszkedés érdekében. A kényelmet tovább fokozza az ergonomikus, nagyobb és mélyebb fültérszerkezet. A kisebb súlynak köszönhetően pedig csak a zene élményét tapasztalja meg egész nap.

  Hangpozíció-vezérlés - A vezeték nélküli hangsugárzókhoz hasonlóan kiválaszthatja, milyen irányból jöjjön a hang.

  Virtuális surround hangzás - Akármerre jár, úgy érezheti, hogy magával ragadja a zene. Különböző helyszínekre, például szabadtéri színpadra, klubhelyiségre, koncertteremre és arénára optimalizált audioélményben lehet része.

  Elforgatható, összehajtható szerkezet - A hangsugárzóegységek elfordíthatók befelé, így nagyszerűen elférnek kompakt tokban is.

  Okosabb a szokványos fejhallgatóknál - Minden csupán egyetlen érintésnyire. Dupla koppintással fogadhat kihangosításos telefonhívást – de válthat zeneszámot, módosíthatja a hangerőt, illetve hívást is kezdeményezhet a panel megérintésével, illetve pöccintésével. A telefon hangutasításos segédfunkciója is mindössze egyetlen hosszú érintésnyire van.

  Akku egész napra, gyorstöltés - A rendkívüli, 30 órányi akkumulátorkapacitásnak köszönhetően elegendő teljesítmény áll rendelkezésére hosszabb utazásokon is. Ha pedig gyorsan kell töltenie, 5 órányi lejátszásra elegendő energiát vehet fel mindössze 10 percnyi töltéssel a választható hálózati adapter jóvoltából.

  Hordtok kábellel - A tartozék hordtok strapabíró, és tartalmaz egy kábelt is a vezetékes zenehallgatáshoz.